• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Rychlý pangasius s ananasem
Napište svůj komentář k receptu

Rychlý pangasius s ananasem

autor: cuoco
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: 15 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rychlý pangasius s ananasem
Rychlý pangasius s ananasem
Rychlý pangasius s ananasem
Rychlý pangasius s ananasem
Rychlý pangasius s ananasem
Rychlý pangasius s ananasem
Rychlý pangasius s ananasem
Rychlý pangasius s ananasem
Rychlý pangasius s ananasem
Rychlý pangasius s ananasem
Rychlý pangasius s ananasem
Rychlý pangasius s ananasem
10fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks cuketa
    • 2
      ks mrkev
    • 3
      stroužek česnek
    • 1
      lžíce rostlinný olej
    • 2
      ks jarní cibulka
    • 1
      lžíce sojová omáčka
    • 2
      lžíce citronová šťáva
    • 1
      lžíce chilli omáčka
    • 1
      lžíce zázvor
    • 1
      hrnek ananas
    • 0,50
      hrnek kokosové mléko
    • 1
      lžička hnědý cukr
    • 500
      g pangasius
    • 1
      lžíce mirin

Postup přípravy receptu

1
Do misky dáme na 30 minut marinovat filety, přidáme na drobno nakrájený česnek a čerstvý zázvor, citrónovou šťávu, sladkou chilli omáčku a Teryiaki marinádu (lehká sojová omáčka, lžička cukru a lžička Mirin - japonské rýžové víno - když nemáme nahradíme Vermutem).

RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO

2
Do woku si dáme rozehřát lžíci oleje (když chceme nezaměnitelnou chuť asie, přidáme také malou lžičku sezamového oleje), přidáme na kousky nakrájené namarinované filety opražíme 2-3 minuty. Vybereme a odložíme na stranu.
3
Já jsem použil asi tak třetinu čerstvého většího ananasu, dá se použít také konzervovaný, ale potom nedávat cukr. Ananas vhodíme do woku, polejeme marinádou, co zůstala po rybách a dusíme 2-3 minuty. Mrkev, mladou cuketu a jarní cibulku si nakrájíme na kostičky - jullien. Přidáme k ananasu a dáme všechnu marinádu a (stir -fry - mícháme a rychle opékáme) podle chutě. My máme raději "křupavější" zeleninu, tak jen pár minut a je to hotové.
4
Připravíme si hrst čerstvého koriandru, který posekáme. Do woku vlejeme hrnek kokosového mléka, prohřejeme, nevaříme, přidáme kousky ryb a koriandru a promícháme. Ochutíme podle chutě, sůl, koření a když chceme úplně asijskou chuť, přidáme namísto soli rybí omáčku, ale ta je jen pro ty, kteří poznají její exotickou chuť. Ani ne 10 minut. Vyzkoušejte. Podávejte s jasmínovou rýží.

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně vařit rýži

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pangasius s brokolicí na pánvi

Pangasius s brokolicí na pánvi

Pangasius v bylinkovém mantlu

Pangasius v bylinkovém mantlu

Pečený Pangasius

Pečený Pangasius

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Anetka | 31. 7. 2012 11:04

    Než se pustíte do konzumace této ryby mrkněte sem ať víte co jíte: http://janoch.borec.cz/clanky/pangas.html

  • time | 11. 10. 2011 09:35

    Pánové se sešli o páté ráno :-D :-D :-D

  • nnln | 11. 10. 2011 08:43

    Docela by mě zajímalo, zda jste konkrétně tento recept již opravdu stihl vyzkoušet..

  • nnln | 11. 10. 2011 08:35

    Tento recept vypadá opravdu dobře.. Líbí se mi, že ač recept na "exotické" jídlo, není složitý a především ze surovin, které seženu i u nás na malém městě. A navíc oceňuji i variantu, čím případně nahradit. S tím rýžovým vínem by u nás problém možná byl. Ráda vyzkouším ;-)

  • Smith-P. | 11. 10. 2011 05:30

    tak jistě, ja to dělám od okoa a vždy to dobře dopadne. Právě dělám na tom svém receptu, který jsem slíbil. Ještě to nějakou dobu potrvá než to zveřejním, ale bude to skutečný unikát ;-)

  • cuoco | 11. 10. 2011 04:56

    Patric, vsak vies ten Thajsky zaklad ale treba nastavit kazdy podla svojej chute, kysle, sladke,slane a stiplave. Robime aj s krevetami a chřestom ako "luxusnejsiu " verziu.Vid foto. <3

  • Smith-P. | 11. 10. 2011 04:27

    Vynikající recept, tak vypadá recept, když chcete docílit chutí pravé Asie. Nádhera. :-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby Treska
Maso Zdravě i chutně Zelenina Rybí Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Ananas Česnek Chilli omáčka Citronová šťáva Cuketa Hnědý cukr Jarní cibulka Kokosové mléko Mirin Mrkev Pangasius Rostlinný olej Sojová omáčka Zázvor

Jak uvařit rýži

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Koprová kulajda

Koprová kulajda

Koláč z jogurtů s drobenkou

Koláč z jogurtů s drobenkou

Bramborové placky se špenátovým nákypem

Bramborové placky se špenátovým…

Dort stracciatella s ricottou

Dort stracciatella s ricottou

Rebarborový crumble se zakysanou smetanou

Rebarborový crumble se zakysanou…

Cookies z ovesných vloček

Cookies z ovesných vloček

Jednoduché sýrové řízky (karbanátky, krokety)

Jednoduché sýrové řízky (karbanátky,…

Fazolky s kari rýží a masovými nudličkami - rychle a chutně

Fazolky s kari rýží a masovými…

Křenová omáčka s vejcem

Křenová omáčka s vejcem

Doporučujeme

25 minut
Topinky s pestem, rajčaty a mozzarellou

Topinky s pestem, rajčaty a…

35 minut
Meruňkovo-angreštová marmeláda

Meruňkovo-angreštová marmeláda

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

45 minut
Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami

Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

40 minut
Cuketové placky bez lepku

Cuketové placky bez lepku

15 minut
Chalupářské poháry

Chalupářské poháry

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Jak uvařit rýži

Poslední sledované recepty

32
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
26
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
24
Špenátový kuskus
Špenátový kuskus
22
Kančí guláš - staročeský
Kančí guláš - staročeský
21
Uhlířina II.
Uhlířina II.

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: 5 snadných večeří z cukety
Od pondělí do pátku: 5 snadných večeří z cukety
Letní pecky: Ať už z třešní, meruněk nebo melounu, pecky rozhodně nepatří do koše. Víme, co s nimi!
Letní pecky: Ať už z třešní, meruněk nebo melounu…
Neuvěřitelné tečkované dorty: Amatérská cukrářka si techniku zdobení vymyslela úplně sama!
Neuvěřitelné tečkované dorty: Amatérská cukrářka…
Jak mažete máslo na chleba? Známý psycholog prozradil, co to vypovídá o vaší osobnosti
Jak mažete máslo na chleba? Známý psycholog…
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
AHA.cz Dcera Munzarové o pozůstalosti po Hlaváčové: A seš si jistá, babi?

Dcera Munzarové o pozůstalosti po Hlaváčové: A seš si jistá, babi?

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Jak navlnit vlasy bez kulmy? Pomůže ponožka, cedník i pásek od županu

Jak navlnit vlasy bez kulmy? Pomůže ponožka, cedník i pásek od županu

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz Jana Boušková (70) po zranění a operaci páteře: Učí se znovu chodit! Pod dohledem manžela Vydry

Jana Boušková (70) po zranění a operaci páteře: Učí se znovu chodit! Pod dohledem manžela Vydry

SportRevue.cz FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Tarotskop na červenec pro všechna znamení: Berani zažijí pohromu, Lvi si užijí skvělý sex, Vodnáři musí ubrat

Tarotskop na červenec pro všechna znamení: Berani zažijí pohromu, Lvi si užijí skvělý sex, Vodnáři musí ubrat

Další doporučené recepty:

Rychlý nepečený moučník z polenty
Rychlý nepečený moučník z polenty
Rychlý ovocný koláč
Rychlý ovocný koláč
Rychlý ovocný koláč ze zakysané smetany
Rychlý ovocný koláč ze zakysané smetany
Rychlý pudinkový zákusek
Rychlý pudinkový zákusek
Rychlý rýžový nákyp
Rychlý rýžový nákyp
Rychlý salát s kozím sýrem
Rychlý salát s kozím sýrem
  • Recepty.cz
  • Rychlý pangasius s ananasem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact