• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Rychlovka na chatu
Napište svůj komentář k receptu

Rychlovka na chatu

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rychlovka na chatu
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      ks květák středně velký
    • 300
      g šunkový salám
    • 3
      ks vejce
    • 200
      ml mléko nebo smetana
    • 3
      lžíce strouhanka
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      hrst pažitka čerstvá
    • máslo na vymaštění plechu

Postup přípravy receptu

1
Uvaříme si dva středně velké květáky do poloměka, poté je rozkrojíme na polovic a nakrájíme na plátky nebo kousky. Takto nakrájené plátky klademe na vymaštěný plech nebo formu a každou vrstu posypeme nakrajeným salámem na kostičky. Vše zalijeme rozšlehanými ochucenými vejci se strouhankou a mlékem nebo smetanou. Zapečeme v rozehřáté formě cca 15-20 minut.
2
Podáváme posypané pažitkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Buřtguláš rychlovka

Buřtguláš rychlovka

Ovocný táč (rychlovka)

Ovocný táč (rychlovka)

Filé "rychlovka"

Filé "rychlovka"

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jana Pátková | 16. 1. 2007 12:36

    Nechtěla jsem komentovat, ale orpravdu smažený květák , syrový - obalenýv trojobalu je lepší, ale podle u nás doma, třeba u Vás doma Vám to chutná jinak, ale předvařený a nebo jinak předem upravený, není podle našeho, raději syrový , obalený a usmažený, někdy i ve friťáku, tam je to jednoduší, doma na plotně v Zepteru to trvá delší dobu, ale je také dobrý, on totiž ten syrový je křupkavý a není to takové měkké. Asi jak říká paní Jana z VM - blemta. A s tim podle svého vaření souhlasím.No co, tak stejně máme každý svůj názor a hlavně zkušenosti. Ahoj a raďte dále, náhodou je to lepší než číst bulváry.

  • Jana Kutačová | 16. 1. 2007 11:10

    Nám syrový-tedy nevařený květák nechutná.Vždy ho před smažení nechám asi minutu projít varem ve slané vodě a pak obalím a smažím.Syrový nám připadá dost tuhý.Je to asi otázka názoru.:o)

  • Jana Povolná | 16. 1. 2007 11:03

    :-D ....musím se smát...jak jsme z té techniky zblblí....název jsem si přečetla jako Rychlovka na "četu":-D...jinak recept znám,také ho děláváme na chatě...je to moc dobré

  • Jana z VM | 16. 1. 2007 10:35

    taky květák - ať jej upravuji na jakýkoliv způsob - předem nevařím. Daleko chutnější je, když se zpracuje syrový. Především na smažení není vůbec dobrý povařený, je z něho taková "blemta".

  • Jana | 16. 1. 2007 00:46

    Zapeceny kvetak v troube neni ani potreba predem varit.Staci 20 minut v troube a je pekne mekoucky.

  • Marie | 15. 1. 2007 17:11

    Já to také znám, rozeberu polovařený květák na růžičky, rozložím na vymazaný pekáček, zasypu salámem nebo uzeným , posypu petrželkou a pažitkou a po zapečení zaliji palačinkovým těstem.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zelenina
Pokrmy Ze zeleniny Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Květák Máslo Mléko Pažitka Pepř mletý Strouhanka Sůl Šunkový salám Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vídeňský řízek

Vídeňský řízek

Vánoční štola

Vánoční štola

Drážďanský špaldový chleba

Drážďanský špaldový chleba

Vykrajované měsíčky

Vykrajované měsíčky

Osvěžující rybízové želé

Osvěžující rybízové želé

Paštika z divočáka

Paštika z divočáka

Chřest na másle

Chřest na másle

Švestkové šátečky s povidly

Švestkové šátečky s povidly

Chilli con carne s kořením

Chilli con carne s kořením

Doporučujeme

30 minut
Květáková polévka v chlebu

Květáková polévka v chlebu

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cuketová polévka s mátou a hráškem

Cuketová polévka s mátou a hráškem

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

60 minut
Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou

Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

55 minut
Čokoládová buchta z cukety

Čokoládová buchta z cukety

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Poslední sledované recepty

47
Klasické lečo
Klasické lečo
25
Erdäpfelkas
Erdäpfelkas
20
Panettone
Panettone
17
Pravé maďarské lečo
Pravé maďarské lečo
17
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem

Zajímavé články

Snídaně, kterou milovala princezna Diana: Je zdravá, rychlá a stala se hitem sociálních sítí
Snídaně, kterou milovala princezna Diana: Je…
Znáte recept na pravé maďarské lečo? Jedna pro nás nezbytná ingredience v něm chybí
Znáte recept na pravé maďarské lečo? Jedna pro…
Poctivá česká kuchyně od pondělí do pátku: 5 receptů, které budete milovat
Poctivá česká kuchyně od pondělí do pátku: 5…
11 skvělých nápadů, jak zužitkovat cukety. Nasladko i naslano!
11 skvělých nápadů, jak zužitkovat cukety.…
Amatérská cukrářka začala dělat huňaté dorty jako únik od stresující práce. Dnes si je u ní objednávají i celebrity
Amatérská cukrářka začala dělat huňaté dorty jako…
AHA.cz Velké odhalení! Kuchařová ukázala novou známost

Velké odhalení! Kuchařová ukázala novou známost

Mimibazar Žvýkačky: Co jste o nich možná nevěděli

Žvýkačky: Co jste o nich možná nevěděli

Dáma.cz Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Blesk pro ženy StarDance Tour je za dveřmi: Tereza Kostková odhalila, na co je nejvíc zvědavá!

StarDance Tour je za dveřmi: Tereza Kostková odhalila, na co je nejvíc zvědavá!

Ženy.cz Mít daddy issues je v pohodě. Starší chlapi jsou totiž spicy jako chilli

Mít daddy issues je v pohodě. Starší chlapi jsou totiž spicy jako chilli

Blesk.cz Laďka Něrgešová bojuje s nádorem na mozku: Šok, slzy a vlna podpory od kolegů!

Laďka Něrgešová bojuje s nádorem na mozku: Šok, slzy a vlna podpory od kolegů!

SportRevue.cz FOTO: 17 sportovkyň, které se toho nebály a pózovaly nahé pro Playboy

FOTO: 17 sportovkyň, které se toho nebály a pózovaly nahé pro Playboy

Maminka.cz Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Blesk Horoskopy Velký horoskop na srpen: Kdo přehodnotí pohled na zásadní životní etapu a koho povýší?

Velký horoskop na srpen: Kdo přehodnotí pohled na zásadní životní etapu a koho povýší?

  • Recepty.cz
  • Rychlovka na chatu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact