• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Rychlé těsto na slaný koláč
Napište svůj komentář k receptu

Rychlé těsto na slaný koláč

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
2.9
hodnotilo: 24
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rychlé těsto na slaný koláč
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      hrnek hladká mouka
    • 0,50
      hrnek rostlinný olej
    • sůl
    • 0,50
      hrnek voda hodně horká

Postup přípravy receptu

1
Ze všech přísad zpracujeme těsto a necháme chvilku odpočinout. Těsto pak můžeme do formy buď vyválet, nebo jen rukama namačkat. Náplň těsta dle vlastního vkusu.
2
Dobrá je nakrájená šunka, sýr, orestovaný pórek, zalít vejcem s mlékem nebo smetanou, okořenit a je hotovo.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pizza těsto - rychlé a tenké

Pizza těsto - rychlé a tenké

Nekynuté rychlé těsto na pizzu

Nekynuté rychlé těsto na pizzu

NEKYNUTÉ ,RYCHLÉ TĚSTO NA ZÁVIN - ŠTRÚDL - od mojí babičky :-)

NEKYNUTÉ ,RYCHLÉ TĚSTO NA ZÁVIN -…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Walkriel | 3. 8. 2015 19:50

    Tak vám nevím.. těsto je neskutečně olejový..působí nedopečeně.. a to jsem těsto nejdřív 25min. předpíkala na 175 stupňů..po přídání surovin jsem snížila teplotu a pekla do aleluja..až mi začala černat rajčata..vytáhnu a furt nic.. :/ za mě teda nikdy víc...olejové, těžké těsto...vůbec nám to doma nechutnalo...

  • Walkriel | 3. 8. 2015 19:49

    Tak vám nevím.. těsto je neskutečně olejový..působí nedopečeně.. a to jsem těsto nejdřív 25min. předpíkala na 175 stupňů..po přídání surovin jsem snížila teplotu a pekla do aleluja..až mi začala černat rajčata..vytáhnu a furt nic.. :/ za mě teda nikdy víc...olejové, těžké těsto...vůbec nám to doma nechutnalo...

  • Ota | 30. 5. 2014 11:22

    Těsto dát do formy kraje zaříznout záplatovat kde se to protrhlo dát péc Círka 15 až 20 min vyndat potřít vajíčkem a znovu na 5 min do trouby doplnit náplň zalít smetanou z rozkloktaným vejcem a znovu na 30 min do trouby při 175 stupních celsia hotovo.

  • Ann | 19. 2. 2014 21:30

    Dělala jsem to podle receptu a mám to hrozně moc olejovatý!!!!! A chuťově nijaký. Náplň dle časáku dobrá. ale těsto se nepovedlo :(

  • Martina.k | 30. 1. 2014 12:38

    Chuťově nic moc, příště zkusím přidat vajíčko, třeba bude lepší.

  • Sammythe | 25. 7. 2013 09:32

    Děkuji, dnes to zas vyzkouším :)

  • Dana | 21. 7. 2013 12:30

    Běžně se peče na 180°C, pokud tam máte něco hodně tekutého (smetana s vajíčky apod.), tak klidně na 160°C a delší dobu. Mně pečení trvá obvykle kolem 40 minut.

  • Sammythe | 20. 7. 2013 22:37

    Pekla jsem to poprvé, a nějak jsem u toho furt přehazovala teplotu a pečení se protáhlo na nějakou hodinu, a stejně se mi zdá, se to neupeklo. Prosím, na jakou teplotu se to peče? Raději nebudu známkovat, těsto udělám ještě jednou, ale až zjistím na kolik a možná i jak dlouho.

  • kuchtička | 16. 5. 2012 18:21

    Tak nevim, kde se stala chyba. Těsto se neudělalo, i když jsem to pekla skoro hodinu. Možná je problém, že jsem dala olivový olej :-\

  • Cacica
    Cacica | 20. 11. 2011 14:33

    Používám toto těsto často, třeba v kombinaci: strouhané předvařené brambory, zakysaná smetana s bylinkami a česnekem, na to plátky rajčat, na nudličky šunku a navrch strouhaný sýr....nebo třeba s mletým masem...taky paráda...

  • anonym | 1. 10. 2011 19:23

    Je mi teprve 12 a myslím si že je to super třeba k večeři ;-) P.S.: Jde to i na sladko, třeba s jablky! :-P

  • Adela O | 7. 9. 2008 19:55

    vynikajici!

  • Jana Kutačová | 9. 7. 2006 12:57

    Takhle se vyrábí falešné lístkové těsto.Ta Maizena se dává proto,aby se to těsto lístkovalo.:o)

  • Anonym | 7. 7. 2006 22:27

    Proč se podsypáva Maizenou?

  • Alia | 6. 7. 2006 18:42

    Z tohoto testa, se da udelat i falesne listkove testo. Testo vyvalime, podsypeme Maizenou, a skladame jako testo listkove.

  • Alia | 3. 7. 2006 19:12

    Ta voda horka, zadny besamel.

  • berča | 3. 7. 2006 15:25

    Kdyby se přidalo droždí, je to takové pizzové těsto.

  • Jana Kutačová | 3. 7. 2006 14:05

    Myslím si,že toto těsto se zpracovává v míse smícháním všech přísad a nevaří se.Je tam napsáno horká voda,ale asi ne vřící.Aspoň tak to vidím já.:o)

  • Ivana Přikrylová | 3. 7. 2006 13:51

    Jen se chci zeptat: ta mouka se vaří ve vodě na jakýsi bešamel? Bojím se aby se neudělaly hrudky.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
Moučníky Koláče Svačina Večeře Pozdní večeře Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Rostlinný olej Sůl Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Papriky plněné sýrem

Papriky plněné sýrem

Paprikový salát

Paprikový salát

Víno z bezinek

Víno z bezinek

Košovská specialita

Košovská specialita

Celozrnný chléb z domácí pekárny

Celozrnný chléb z domácí pekárny

Kuřecí kapsa First class

Kuřecí kapsa First class

Mléčná žampionová polévka

Mléčná žampionová polévka

Halali-smetanová omáčka po našem

Halali-smetanová omáčka po našem

Babiččina bábovka (výborná)

Babiččina bábovka (výborná)

Doporučujeme

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

49
Knedlíky s borůvkovým žahourem
Knedlíky s borůvkovým…
49
Špenátový kuskus
Špenátový kuskus
41
Cukeťáčky s uzeným masem (bramboráky z cukety)
Cukeťáčky s uzeným masem…
26
Kynutý povidlový knedlík s vanilkovou omáčkou a mákem
Kynutý povidlový knedlík…
22
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat, usušit a zpracovat?
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat,…
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže mohou způsobit ořechy i večeře na dovolené
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže…
AHA.cz Martina Čechová po rozchodu se slavným brankářem: Bez respektu

Martina Čechová po rozchodu se slavným brankářem: Bez respektu

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Blesk pro ženy Bunda, která zastínila trenčkot: Barn jacket milovala už královna Alžběta!

Bunda, která zastínila trenčkot: Barn jacket milovala už královna Alžběta!

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Hazardní jízda manželů Vémolových: Za volantem bez pásů! Fanoušci si z nich utahují…

Hazardní jízda manželů Vémolových: Za volantem bez pásů! Fanoušci si z nich utahují…

SportRevue.cz Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Maminka.cz Princ Harry prozradil pikantnosti z porodů Archieho a Lilibet: Ukradl Meghan rajský plyn a byl u vyvolávaného porodu do vany

Princ Harry prozradil pikantnosti z porodů Archieho a Lilibet: Ukradl Meghan rajský plyn a byl u vyvolávaného porodu do vany

Blesk Horoskopy Těchto 6 věcí z bytu vyhoďte! Zbavte se negativní energie podle feng-šuej

Těchto 6 věcí z bytu vyhoďte! Zbavte se negativní energie podle feng-šuej

  • Recepty.cz
  • Rychlé těsto na slaný koláč
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact