• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Rychlá znojemská
Napište svůj komentář k receptu

Rychlá znojemská

autor: Tanganica
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 55
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rychlá znojemská
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 250
      g kuřecí maso prsa
    • 50
      g vysočina Třeba
    • 2
      ks nakládané okurky
    • 1
      ks cibule
    • 2
      ks vejce
    • 0,50
      ks masox
    • 1
      lžíce hořčice Větší
    • sůl
    • pepř mletý
    • olej
    • hladká mouka

Postup přípravy receptu

1
Cibuli nadrobno nakrájíme, osmahneme na oleji, přidáme na kousky nakrájená kuřecí prsa, necháme chvíli restovat. Přidáme na kostky nakrájený salám, okurky, vmícháme hořčici, osolíme, opepříme. Zalijeme cca 3 dcl vody, přidáme masox, až se rozpustí, přidáme na kostky nakrájená vejce, zahustíme moukou.
2
Nejlepší příloha rýže.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Znojemská hovězí pečeně

Znojemská hovězí pečeně

Znojemská čočka

Znojemská čočka

Znojemská omáčka

Znojemská omáčka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Petřinka | 26. 7. 2016 11:16

    Taky mám ten pocit :D :-\ I když u nás se tomu říkala Hodolanská :-*

  • Natty | 19. 7. 2016 11:18

    Místo vysočiny dávám na kostičky nakrájenou anglickou slaninu :-)

  • Veronika | 4. 5. 2013 13:41

    taky bych řekla :-D

  • Petromila | 16. 3. 2013 11:37

    to jsou rozlítaný ptáci

  • tanadas | 15. 10. 2012 14:35

    pro zrychleni je kureci prso dobra nahrazka, znojemska z hoveziho masa je ale lepsi :-)

  • Vera | 17. 8. 2012 23:47

    A neni to nahodou Frantfurtská omajda? :-\

  • Ascher | 13. 10. 2011 08:23

    Udělal bych si čas a dal přednost hovězímu, ale celkem to ujde.

  • MartikK
    MartikK | 11. 3. 2011 16:59

    Opravdu rychlovka a moc dobrá.

  • Petr T. | 27. 11. 2010 15:59

    S vepřovým masem nebo hovězím taky skvělé!Super!Všem dobrou chut! ;-)

  • danmar | 26. 10. 2010 14:08

    tento recept je naprosto vynikající....všem doporučuji !!!

  • lenka polívková | 21. 10. 2010 10:28

    moc dobrá,celá rodinka si na ní pošmákla :-)

  • Monika Marcaníková | 11. 11. 2009 11:19

    Také dávám za 1*,bylo to opravdu rychlé a velmi dobré,děkuji za tip. Nevím co pořád vymýšlet k jídlu,ale tady už jsem našla dost bezva tipů.

  • Eva Vojkuvkova | 14. 10. 2009 17:05

    Naprosto vynikajici! Pritel se oblizoval az za usima. Je z Canady a ceska kuchyne mu hrozne chutna. Rychlou znojemskou jsem mu druhy den musela delat znova :-D

  • Iveta Bílková | 13. 10. 2009 11:23

    Nebudu se opakovat. Dávám za 1.

  • Milana Nováková | 8. 10. 2009 03:45

    Znojemskou pečeni dělám z hovězího zadního nebo pěkné roštěnky.Zahuštuji černým chlebem.Dávám tky nastrouhanou zeleninu a nakájené párky na špalíky.

  • Barbora Vávrová | 8. 9. 2009 12:11

    Láká mě to, určitě zkusím, ale kolik porcí z tohoto množství ingrediencí asi tak je?

  • vilda babič | 18. 1. 2009 10:41

    Nemám co dodat.Fenomenální.

  • pavla kozárová | 17. 5. 2008 15:59

    Je vynikající,opravdu nemá chybu!S přítelem jsme se olizovali a měli boule až za ušima

  • Andy | 19. 1. 2008 10:46

    Mňam mňam, moc dobré, mohu jen doporučit :-)

  • Věra z Dc | 14. 11. 2007 09:43

    Moc dobré a jednoduché. Zahustila jsem to solamylem a nemá to chybu. Dávám 1

  • Berinka | 26. 9. 2007 10:24

    Tak jsem vyzkoušela a nestačila se divit - je to opravdová mňamka a přitom byl oběd hotový i s uvařením rýže do půl hodiny! Místo salámu jsem dala dvě nožky slabých párků, jinak vše přesně dle receptu. Vynikající a rychlé! Doporučuji!

  • Barbora Válková | 7. 9. 2007 19:27

    Znojemskou dělám přesně jak uvádí recept. Znám ho od mamky a super je protože z kuřecího masa uděláte chutnou omáčku.doporučuji!

  • Marsí | 4. 9. 2007 14:51

    Vážně dobré a rychlé...dělala jsem z kuřecího i z vepřového plecka...jen více takových rychlých a skvělých receptů, páč už vážně nevím, co mám každý den těm sarančatům kuchtit...:-)))

  • Jana | 3. 9. 2007 18:05

    Dobrý den,to je přesně ten recept který jsem tak dlouho hledala ale nevěděla jsem jak se jmenuje.Určitě ho co nejdřív vyzkouším!!!!Děkuji Vám

  • Alena Koblížková | 25. 4. 2007 07:55

    Vyzkoušela jsem a vynikající, naprosto, manželovi moc chutnalo, jelikož má radši knedlíky než rýži, tak příště pro něj budou jako příloha knedlíky, jinak opravdu rychlé ,doporučuji

  • Anonym | 3. 4. 2007 14:22

    Také dělávám s vepřovým masem a místo vysočiny raději libový párek,moc dobré.

  • Míša | 3. 4. 2007 12:43

    Vyzkoušela jsem a je to vynikající.Manžel nestačil chválit.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí Uzeniny & mleté maso
Maso Drůbeží Uzeniny Oběd Večeře Smažení Vaření Restování Česko Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hladká mouka Hořčice Kuřecí maso Masox Nakládané okurky Olej Pepř mletý Sůl Vejce Vysočina
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kapustové řízky

Kapustové řízky

Neapolské nudle

Neapolské nudle

Těstovinový salát Moravanka

Těstovinový salát Moravanka

Závitky v rýžovém papíru

Závitky v rýžovém papíru

Bublanina II.

Bublanina II.

Luxus řez

Luxus řez

Krémová polévka z topinambur

Krémová polévka z topinambur

Jednoduché špenátové špecle

Jednoduché špenátové špecle

Ovesné vločky (zdravá snídaně)

Ovesné vločky (zdravá snídaně)

Doporučujeme

35 minut
Mrkvový krém se zázvorem a chilli

Mrkvový krém se zázvorem a chilli

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

70 minut
Dýňová polévka s červenou čočkou

Dýňová polévka s červenou čočkou

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

90 minut
Rychlá bábovka

Rychlá bábovka

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

23
Domácí chleba bez hnětení
Domácí chleba bez hnětení
22
Masala dal, základní recept
Masala dal, základní…
21
Cibulová polévka
Cibulová polévka
20
Domácí chléb bez hnětení
Domácí chléb bez hnětení
18
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní polévky k večeři
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní…
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně skladovat a proč je dobré je namočit?
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně…
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět sladkými příběhy ukrytými v pečivu
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět…
Rostou! 10 skvělých receptů z podzimních hub, které možná dělávala i vaše babička
Rostou! 10 skvělých receptů z podzimních hub,…
Restaurant Week se vrací: Láká na výhodná menu do luxusních hotelových restaurací i k Pohlreichovi
Restaurant Week se vrací: Láká na výhodná menu do…
AHA.cz Brzobohatý už problém neskrývá: Rodinný odkaz ohrožen závislostí

Brzobohatý už problém neskrývá: Rodinný odkaz ohrožen závislostí

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Od korunky krásy k politice: Jak šel čas s bývalou Miss ČR Monikou Brzeskovou?

Od korunky krásy k politice: Jak šel čas s bývalou Miss ČR Monikou Brzeskovou?

Ženy.cz Můj názor? Zákaz tepláků ve škole je vyhlášení války hiphopové kultuře

Můj názor? Zákaz tepláků ve škole je vyhlášení války hiphopové kultuře

Blesk.cz Operní pěvec Štefan Margita (69) odhalil: Zvláštní znamení nad hrobem Hanky (†75)!

Operní pěvec Štefan Margita (69) odhalil: Zvláštní znamení nad hrobem Hanky (†75)!

SportRevue.cz FOTO: Kateřina Elhotová a 30 dalších nejhezčích (ex)basketbalistek na světě

FOTO: Kateřina Elhotová a 30 dalších nejhezčích (ex)basketbalistek na světě

Maminka.cz 7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

Blesk Horoskopy Říjnový úplněk v Beranu přinese bouřlivé emoce. Pozor na hádky a impulzivní kroky!

Říjnový úplněk v Beranu přinese bouřlivé emoce. Pozor na hádky a impulzivní kroky!

Další doporučené recepty:

Rychlá zelňačka
Rychlá zelňačka
Rychlá zelňačka
Rychlá zelňačka
Rychlá zelňačka III.
Rychlá zelňačka III.
Rychlá, zdravá pomazánka
Rychlá, zdravá pomazánka
Rychlé banánové lívance
Rychlé banánové lívance
Rychlé BE-BE řezy
Rychlé BE-BE řezy
  • Recepty.cz
  • Rychlá znojemská
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact