• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Rychlá quiche
Napište svůj komentář k receptu

Rychlá quiche

autor: Barbara
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 40 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rychlá quiche
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 1
      balení listové těsto
    • 1
      ks paprika
    • 1
      ks cuketa
    • 4
      ks rajčata
    • 1
      ks cibule
    • 3
      ks vejce
    • 300
      ml mléko
    • maso nebo salám
    • sýr

Postup přípravy receptu

1
Rozválíme listové těsto a dáme do vymazané formy (může být dortová nebo i pekáč). Zeleninu nakrájíme a krátce osmahneme na pánvi (kromě rajčat), pak dáme na těsto. K tomu můžeme přidat například na drobno nakrájená, osmahnutá kuřecí prsa, nebo párek či salám. Nakonec rozkvedláme vejce s mlékem (jako náhražka či doplnění se dá dát i jogurt, smetana či tvaroh), opepříme, osolíme, dáme trochu muškátového oříšku. Tím zalejeme zeleninu a dáme tak na dobrou půl hodiny do trouby. Na vrch můžeme zasypat strouhaným sýrem.
2
Variace: do quiche se dá dát vlastně cokoliv z ledničky - třeba nejrůznější sýr (kozí, niva, balkán) nebo i houby, předvařená brokolice či květák. Také u masa je možná obměna, ráda dělávám i kombinaci špenát-losos.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Cottage quiche s červenou cibulí

Cottage quiche s červenou cibulí

Quiche

Quiche

Quiche Lorraine

Quiche Lorraine

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lucie | 1. 6. 2012 13:01

    Je to výborné :-) opravdu rychlé a to ,že se nemusím patlat s křehkým těstem, je pro mne jen plus :-) Na kalorickou bombu si zajedu do francie a na večeři bez masa a se salátkem se tohle výborně hodí :-)

  • Lucie Jiránková | 29. 1. 2010 23:15

    K poznámce paní Veroniky, základem tradiční quiche sice je křehké těsto a vejce a smetana, ale ta smetana má být 48% což tady u nás myslím těžko seženete, jestli vůbec. Jelikož je to pak velmi tučné jídlo, sami francouzi nebo třeba britové si jídlo odlehčují a používají raději smetanu (10-12%) nebo právě mléko. Jinak proč si jídlo neobměnit k obrazu svému a svých zásob a nepoužít právě uváděné listové těsto a to mléko. Dobrou chuť je to fakt bašta.

  • Saša | 26. 7. 2007 23:13

    Dobrý den, včera jsem vařila a bylo to výborné, nedávala jsem žádné maso, ale příště zkusím třeba s naloženým Šmakounem, děkuji za recept!!!

  • Barbara | 22. 2. 2006 14:20

    to souhlasim, ale proto se to jmenuje rychla quiche a ne opravdova.

  • Veronika Zemanova | 11. 2. 2006 15:04

    Zakladem quiche rozhodne neni listove testo, ani mleko, nybrz krehke testo, tekuta smetana a vejce.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zelenina
Pokrmy Ze zeleniny Večeře Pečení Rychlá večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Cuketa Listové těsto Maso Mléko Paprika Rajčata Sýr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Sendvič s tuňákem

Sendvič s tuňákem

Cibulový koláč z pořadu "Jak na to"

Cibulový koláč z pořadu "Jak na to"

Výborné lívance z acidofilního mléka

Výborné lívance z acidofilního mléka

Babiččiny kotlety

Babiččiny kotlety

Jahodové pokušení

Jahodové pokušení

Perníčky V.

Perníčky V.

Omáčka z vepřových jater

Omáčka z vepřových jater

Limoncello

Limoncello

Jednoduchý těstovinový salát / příloha

Jednoduchý těstovinový salát / příloha

Doporučujeme

40 minut
Ratatouille IV.

Ratatouille IV.

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

70
Domácí jablečný závin (štrůdl)
Domácí jablečný závin …
63
Kynutý švestkový závin (štrůdl)
Kynutý švestkový závin …
26
Báječná cuketová polévka
Báječná cuketová polévka
25
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Švestkový koláč s…
23
Domácí kečup
Domácí kečup

Zajímavé články

7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených…
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
AHA.cz Dominika kontra Ivana! Válku Gottových zvrátil osud

Dominika kontra Ivana! Válku Gottových zvrátil osud

Mimibazar Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Dáma.cz Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Blesk pro ženy Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Ženy.cz Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Blesk.cz Veronika Žilková naletěla na podvodnou SMS: Okradli ji o obří částku!

Veronika Žilková naletěla na podvodnou SMS: Okradli ji o obří částku!

SportRevue.cz FOTO: Amálie Švábíková a 35 dalších nejhezčích (ex)atletek posledních sezon

FOTO: Amálie Švábíková a 35 dalších nejhezčích (ex)atletek posledních sezon

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

  • Recepty.cz
  • Rychlá quiche
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact