• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Rychlá quiche
Napište svůj komentář k receptu

Rychlá quiche

autor: Barbara
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 40 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rychlá quiche
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 1
      balení listové těsto
    • 1
      ks paprika
    • 1
      ks cuketa
    • 4
      ks rajčata
    • 1
      ks cibule
    • 3
      ks vejce
    • 300
      ml mléko
    • maso nebo salám
    • sýr

Postup přípravy receptu

1
Rozválíme listové těsto a dáme do vymazané formy (může být dortová nebo i pekáč). Zeleninu nakrájíme a krátce osmahneme na pánvi (kromě rajčat), pak dáme na těsto. K tomu můžeme přidat například na drobno nakrájená, osmahnutá kuřecí prsa, nebo párek či salám. Nakonec rozkvedláme vejce s mlékem (jako náhražka či doplnění se dá dát i jogurt, smetana či tvaroh), opepříme, osolíme, dáme trochu muškátového oříšku. Tím zalejeme zeleninu a dáme tak na dobrou půl hodiny do trouby. Na vrch můžeme zasypat strouhaným sýrem.
2
Variace: do quiche se dá dát vlastně cokoliv z ledničky - třeba nejrůznější sýr (kozí, niva, balkán) nebo i houby, předvařená brokolice či květák. Také u masa je možná obměna, ráda dělávám i kombinaci špenát-losos.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Cottage quiche s červenou cibulí

Cottage quiche s červenou cibulí

Quiche

Quiche

Quiche Lorraine

Quiche Lorraine

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lucie | 1. 6. 2012 13:01

    Je to výborné :-) opravdu rychlé a to ,že se nemusím patlat s křehkým těstem, je pro mne jen plus :-) Na kalorickou bombu si zajedu do francie a na večeři bez masa a se salátkem se tohle výborně hodí :-)

  • Lucie Jiránková | 29. 1. 2010 23:15

    K poznámce paní Veroniky, základem tradiční quiche sice je křehké těsto a vejce a smetana, ale ta smetana má být 48% což tady u nás myslím těžko seženete, jestli vůbec. Jelikož je to pak velmi tučné jídlo, sami francouzi nebo třeba britové si jídlo odlehčují a používají raději smetanu (10-12%) nebo právě mléko. Jinak proč si jídlo neobměnit k obrazu svému a svých zásob a nepoužít právě uváděné listové těsto a to mléko. Dobrou chuť je to fakt bašta.

  • Saša | 26. 7. 2007 23:13

    Dobrý den, včera jsem vařila a bylo to výborné, nedávala jsem žádné maso, ale příště zkusím třeba s naloženým Šmakounem, děkuji za recept!!!

  • Barbara | 22. 2. 2006 14:20

    to souhlasim, ale proto se to jmenuje rychla quiche a ne opravdova.

  • Veronika Zemanova | 11. 2. 2006 15:04

    Zakladem quiche rozhodne neni listove testo, ani mleko, nybrz krehke testo, tekuta smetana a vejce.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zelenina
Pokrmy Ze zeleniny Večeře Pečení Rychlá večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Cuketa Listové těsto Maso Mléko Paprika Rajčata Sýr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí polévka se svítkem

Kuřecí polévka se svítkem

Houbové karbanátky III.

Houbové karbanátky III.

Špagety s mletým masem a zeleninou

Špagety s mletým masem a zeleninou

Friulské frico

Friulské frico

Laskonky dle časopisu F.O.O.D.

Laskonky dle časopisu F.O.O.D.

Karbanátky nebo sekaná s česnekovými výhonky

Karbanátky nebo sekaná s česnekovými…

Těstoviny po Italsku

Těstoviny po Italsku

Kynutý koláč s tvarohem

Kynutý koláč s tvarohem

Velikonoční muffiny

Velikonoční muffiny

Doporučujeme

30 minut
Lečo s fazolemi a klobásou

Lečo s fazolemi a klobásou

Meruňkové knedlíky - kynuté

Meruňkové knedlíky - kynuté

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

45 minut
Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami

Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

40 minut
Cuketové placky bez lepku

Cuketové placky bez lepku

15 minut
Chalupářské poháry

Chalupářské poháry

45 minut
Buřty na pivě

Buřty na pivě

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Poslední sledované recepty

116
Svíčková Stroganoff
Svíčková Stroganoff
65
Mediteránská polévka s toasty
Mediteránská polévka s…
65
Svíčková omáčka
Svíčková omáčka
59
Kulajda se zakysanou smetanou
Kulajda se zakysanou…
28
Zeleninový salát s lososem a jogurtovým dresingem
Zeleninový salát s…

Zajímavé články

Ze zeměměřiče mistrem zmrzlinářem: Začínal mrkvovou, dnes prodává nejvíc pistáciové
Ze zeměměřiče mistrem zmrzlinářem: Začínal…
Superpotravina týdne: Meloun. 6 překvapivých pozitivních účinků plus recepty, které možná neznáte
Superpotravina týdne: Meloun. 6 překvapivých…
Od pondělí do pátku: 5 snadných večeří z cukety
Od pondělí do pátku: 5 snadných večeří z cukety
Letní pecky: Ať už z třešní, meruněk nebo melounu, pecky rozhodně nepatří do koše. Víme, co s nimi!
Letní pecky: Ať už z třešní, meruněk nebo melounu…
Neuvěřitelné tečkované dorty: Amatérská cukrářka si techniku zdobení vymyslela úplně sama!
Neuvěřitelné tečkované dorty: Amatérská cukrářka…
AHA.cz Žilková do toho praští? Svědectví z první ruky mluví za vše

Žilková do toho praští? Svědectví z první ruky mluví za vše

Mimibazar Levandule: Provoní i léčí

Levandule: Provoní i léčí

Dáma.cz Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Blesk pro ženy Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Ženy.cz Porno v puse? 5 tipů na dokonalé sladkosti

Porno v puse? 5 tipů na dokonalé sladkosti

Blesk.cz Kolečko o novém filmu Kouzlo derby: Langoš neměl styk s žádnou ženou! Proč odmítl Most 2?

Kolečko o novém filmu Kouzlo derby: Langoš neměl styk s žádnou ženou! Proč odmítl Most 2?

SportRevue.cz Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy Nejhorší tchyně podle zvěrokruhu: Na které si musíte dát obzvlášť pozor?

Nejhorší tchyně podle zvěrokruhu: Na které si musíte dát obzvlášť pozor?

  • Recepty.cz
  • Rychlá quiche
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact