
Recept je opravdu výborný, i bez jakéhokoliv dochucování je pomazánka výbrona!!!! :-)
Pomazánka mě velmi mile překvapila. Bála jsem se, že bude moc ostrá, ale jablíčko ji krásně zjemnilo. Doporučuji mazat na tmavé pečivo.
Moc mile mě překvapila, vyzkoušela jsem ji minulý týden a určitě budu opakovat.
Je vynikající, dávám za jedna. V jednoduchosti je síla! :)
tak jsem tuhle pomazánku dneska zkusila a je moc dobrá, jen jsem nechtěla dávat majonézu, aby to nebylo nezdravý, tak jsem místo toho dala vaničku tvarohu 1,5% a cca půl kelímku zakysané smetany, vynechala jsem citronovou šťávu a pomazánku je moc dobroučká. Ještě jsem nikdy pórkovou neměla s jablkama, ale tato kombinace je moc dobrá
Je opravdu výborná, dělám jí i na jednohubky, stačí přizdobit malinkým kouskem červené nebo zelené papriky a úplně to stačí. Martin má pravdu, jablko dodává příjemnou svěží chuť. Přidávám ho i např. do bramborového salátu.
Jablka podobné variace příjemně osvěží, přidávám i trochu jemně strouhaného celeru.
vynikající, vynikající, dělám ji , naše oblíbená jen nedávam jablko, ale zkusím