• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Rychlá koprová omáčka s vařeným vejcem
Napište svůj komentář k receptu

Rychlá koprová omáčka s vařeným vejcem

autor: Knorr
0.0
moje hodnoceni
3.4
hodnotilo: 10
doba přípravy: 15 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rychlá koprová omáčka s vařeným vejcem
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 1
      ks cibule
    • 3
      lžíce rostlinný olej
    • 400
      ml hovězí vývar z 1 kalíšku Knorr Bohatý bujón hovězí
    • 3
      lžíce knorr jíška světlá
    • 1
      svazek kopr
    • 300
      ml smetana na vaření
    • 100
      ml mléko
    • 4
      lžíce zakysaná smetana
    • jablečný ocet
    • cukr
    • sůl
    • pepř mletý
    • 2
      lžíce margarín
    • 8
      ks vejce na tvrdo

Postup přípravy receptu

1
Oloupanou cibuli jemně nakrájíme a v hrnci pouze zesklovatíme na rostlinném tuku. Přidáme 2 lžíce cukru a necháme rozpustit do velmi světlého karamelu. Zastříkneme octem, necháme odpařit a zalijeme hovězím vývarem. Do vařícího vývaru nalijeme smetanu a zahustíme jíškou na požadovanou konzistenci. Přidáme mléko a opláchnutý a nasekaný kopr (bez velkých stonků), krátce povaříme a jemně dochutíme pomocí octa (možno použít i trochu citrónové šťávy), cukru, soli a pepře. Na konec zjemníme zakysanou smetanou nebo krémem a přidáme margarín. Omáčku podáváme přelitou přes napůlená vařená vejce, nejlépe s vařenými bramborami.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Halušky se zelím a vařeným masem

Halušky se zelím a vařeným masem

Ořechové tyčinky s vařeným krémem

Ořechové tyčinky s vařeným krémem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Sabutoma | 16. 4. 2016 16:15

    jojo pravda, vařila jsem bez margarínu a jablečného octa, ale byla vyborná ;-)

  • Sabutoma | 16. 4. 2016 16:13

    Vyzkoušela jsem a za mě je výborná, rychlá příprava i vaření.

  • Sabutoma | 16. 4. 2016 16:13

    Vyzkoušela jsem a za mě je výborná, rychlá příprava i vaření.

  • Luca | 15. 1. 2016 09:53

    Též souhlasím. Margarín to akorát zkazí. :-S

  • Miki | 13. 6. 2015 23:41

    Všechno možné, jenom margarín prosím NE a NE a NE O:-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Koprová
Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Cukr Hovězí vývar Jablečný ocet Knorr Jíška světlá Kopr Margarín Mléko Pepř mletý Rostlinný olej Smetana na vaření Sůl Vejce Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rybí pomazánka II.

Rybí pomazánka II.

Pečené vepřové koleno na zelí

Pečené vepřové koleno na zelí

Holandská hrachová kaše

Holandská hrachová kaše

Piškotovo-vanilková bublanina s drobenkou = jahodová

Piškotovo-vanilková bublanina s…

Houskový knedlík z domácí pekárny

Houskový knedlík z domácí pekárny

Lehké a křupavé vafle

Lehké a křupavé vafle

Zapečené müsli II.

Zapečené müsli II.

Koláč s hruškovým / jablečným rozvarem - kynutý

Koláč s hruškovým / jablečným…

Polévka s uzenými žebry a kroupami

Polévka s uzenými žebry a kroupami

Doporučujeme

20 minut
Čočkový dhál

Čočkový dhál

45 minut
Bramboračka s bylinkovými noky

Bramboračka s bylinkovými noky

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

30 minut
Krupicový dezert se švestkovým rozvarem

Krupicový dezert se švestkovým…

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

45 minut
Jablečný bread cake

Jablečný bread cake

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

171
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
60
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
56
Lehký bramborový salát s hráškem a chřestem
Lehký bramborový salát s…
47
Guláš (nejen) se žampiony
Guláš (nejen) se žampiony
37
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou, zeleninou a mozzarellou
Zapečené těstoviny s…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: 5 rychlých a originálních večeří z brambor
Od pondělí do pátku: 5 rychlých a originálních…
7 českých podzimních superpotravin: Jsou levné, pochutnáte si na nich a někdy dokáží i zázraky
7 českých podzimních superpotravin: Jsou levné,…
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti, které potěší nejen vášnivé houbaře
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti,…
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4 recepty, jak je chutně využít
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4…
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin: Krása a kreativita v jednom
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin:…
AHA.cz Bohdalová ve společnosti: Tajemný doprovod vzbudil otázky

Bohdalová ve společnosti: Tajemný doprovod vzbudil otázky

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Blesk pro ženy Ofiny jsou zpět! Jaký typ bude hitem tohoto podzimu?

Ofiny jsou zpět! Jaký typ bude hitem tohoto podzimu?

Ženy.cz Lidi, vzpamatujte se! Proč už nikdo nemá normální vztah k jídlu?

Lidi, vzpamatujte se! Proč už nikdo nemá normální vztah k jídlu?

Blesk.cz Manželka hokejisty Červenky Veronika: První slova o rozvodu!

Manželka hokejisty Červenky Veronika: První slova o rozvodu!

SportRevue.cz FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Ezoterické rituály na podzimní rovnodennost: Jak přilákat lásku a hojnost?

Ezoterické rituály na podzimní rovnodennost: Jak přilákat lásku a hojnost?

Další doporučené recepty:

Rychlá kakaová poleva
Rychlá kakaová poleva
Rychlá kapustová polévka
Rychlá kapustová polévka
Rychlá kávová zrna
Rychlá kávová zrna
Rychlá koprovka bez jíšky
Rychlá koprovka bez jíšky
Rychlá krevetová laksa
Rychlá krevetová laksa
Rychlá kuřecí roláda z řízků
Rychlá kuřecí roláda z řízků
  • Recepty.cz
  • Rychlá koprová omáčka s vařeným vejcem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact