• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Rychlá kachna z kuřete
Napište svůj komentář k receptu

Rychlá kachna z kuřete

autor: drazdíková
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 10
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rychlá kachna z kuřete
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 1
      ks kuřecí maso celé kuře
    • 1
      sklenice červené zelí
    • 1
      lžička kmín
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      lžička sádlo

Postup přípravy receptu

1
Remosku, případně zapékací místu lehce vymažeme sádlem, na dno dáme červené zelí a na to položíme rozporcované kuře, které jsme osolili a hodně posypali kmínem. Lehce podlejeme vodou a přiklopené pečeme cca 20-30 minut. Po odklopení dopečeme, aby maso dostalo zlatavou barvu. Chutná to jako kachna a máte to všechno v jednom hrnci. Pro zpestření můžete místo vody podlít trochou tmavého piva.
2
Jako přílohu doporučuji bramborové knedlíky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Chalupářský špíz z kuřete 2

Chalupářský špíz z kuřete 2

Galantina z kuřete

Galantina z kuřete

Svíčková z kuřete

Svíčková z kuřete

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • JIRKA | 29. 2. 2012 12:02

    ZKOIUŠEL JSEM TO JE TO HNUS,MUSÍ SE TO STRAŠNĚ MOC DOCHUTIT.NEDOPORUČUJI

  • Klarkastanek | 10. 4. 2011 14:49

    Rozhodně méně tučné než kachna, ale stejně dobré....

  • Radek Tuček | 15. 4. 2007 00:36

    Do zelí jsem přidal na kousky nakrájenou anglickou slaninu a podléval černým pivem. Dávám taktéž za 1.

  • Daniela | 29. 1. 2007 17:42

    Nebydlim v CR a zde neni steril. cervene zeli.Pouzila jsem cerstve a smichala s jednou plechovkou kyseleho zeli. Dale jsem pridala cibuli,cesnek (nakrajeny na jemno)a trochu grilovaciho koreni.Misto sadla jsem dala trosicku masla primo na kure a vubec nepodlevala,protoze cerstve zeli si pustilo stavu samo. Moc dekuji pani Renate za inspiraci (uz dlouho jsme si takhle nepochutnali).Jednoznacne za1!

  • Roman Raba | 21. 8. 2006 17:27

    Dělal jsem to v normálním pekáči, podléval černým pivem, k tomu bramborové špalíčky a dávám 1 i za tu rychlou a jednoduchou přípravu.

  • ludmila | 3. 2. 2006 11:32

    Ano, vřele doporučuji. Dělala jsem to z předvařeného červeného steril. zelí (SRN), které je výborné. Takže jsem musela začít kuřecími stehny a zelí jsem vložila až před dopečením. Kuře jsem kromě kmínu jemně poprášila kořením na stejky, určitě by se dalo využít i koření na divočínu. Určitě se dá podlévat i červ. vínem.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červené zelí Kmín Kuřecí maso Sádlo Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vajíčková lahůdková pomazánka

Vajíčková lahůdková pomazánka

Zelný salát s křenem

Zelný salát s křenem

Rebarborový džem s ananasem

Rebarborový džem s ananasem

Palačinky od Petra

Palačinky od Petra

Kuřecí řízečky - marinované

Kuřecí řízečky - marinované

Kyprý jablkový koláč

Kyprý jablkový koláč

Margot dort - lehoučký

Margot dort - lehoučký

Vepřové maso v alobalu

Vepřové maso v alobalu

Jadran dort

Jadran dort

Doporučujeme

40 minut
Ratatouille IV.

Ratatouille IV.

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

42
Buchty - těsto z domácí pekárny
Buchty - těsto z domácí…
30
Klasické lečo
Klasické lečo
23
Broskvový džem (marmeláda)
Broskvový džem …
22
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
20
Buřty na pivu
Buřty na pivu

Zajímavé články

7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených…
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
AHA.cz Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Blesk pro ženy Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Ženy.cz Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Blesk.cz Zpěvák megahitu Human Rag’n’Bone Man: Místo koncertu skončil ve špitále!

Zpěvák megahitu Human Rag’n’Bone Man: Místo koncertu skončil ve špitále!

SportRevue.cz Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Maminka.cz Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Blesk Horoskopy Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Další doporučené recepty:

Rychlá hrachová polévka
Rychlá hrachová polévka
Rychlá hrášková polévka s krutony
Rychlá hrášková polévka s krutony
Rychlá chlebová omeleta
Rychlá chlebová omeleta
Rychlá kakaová poleva
Rychlá kakaová poleva
Rychlá kapustová polévka
Rychlá kapustová polévka
Rychlá kávová zrna
Rychlá kávová zrna
  • Recepty.cz
  • Rychlá kachna z kuřete
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact