• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Rychlá kachna z kuřete
Napište svůj komentář k receptu

Rychlá kachna z kuřete

autor: drazdíková
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 10
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rychlá kachna z kuřete
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 1
      ks kuřecí maso celé kuře
    • 1
      sklenice červené zelí
    • 1
      lžička kmín
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      lžička sádlo

Postup přípravy receptu

1
Remosku, případně zapékací místu lehce vymažeme sádlem, na dno dáme červené zelí a na to položíme rozporcované kuře, které jsme osolili a hodně posypali kmínem. Lehce podlejeme vodou a přiklopené pečeme cca 20-30 minut. Po odklopení dopečeme, aby maso dostalo zlatavou barvu. Chutná to jako kachna a máte to všechno v jednom hrnci. Pro zpestření můžete místo vody podlít trochou tmavého piva.
2
Jako přílohu doporučuji bramborové knedlíky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Chalupářský špíz z kuřete 2

Chalupářský špíz z kuřete 2

Galantina z kuřete

Galantina z kuřete

Svíčková z kuřete

Svíčková z kuřete

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • JIRKA | 29. 2. 2012 12:02

    ZKOIUŠEL JSEM TO JE TO HNUS,MUSÍ SE TO STRAŠNĚ MOC DOCHUTIT.NEDOPORUČUJI

  • Klarkastanek | 10. 4. 2011 14:49

    Rozhodně méně tučné než kachna, ale stejně dobré....

  • Radek Tuček | 15. 4. 2007 00:36

    Do zelí jsem přidal na kousky nakrájenou anglickou slaninu a podléval černým pivem. Dávám taktéž za 1.

  • Daniela | 29. 1. 2007 17:42

    Nebydlim v CR a zde neni steril. cervene zeli.Pouzila jsem cerstve a smichala s jednou plechovkou kyseleho zeli. Dale jsem pridala cibuli,cesnek (nakrajeny na jemno)a trochu grilovaciho koreni.Misto sadla jsem dala trosicku masla primo na kure a vubec nepodlevala,protoze cerstve zeli si pustilo stavu samo. Moc dekuji pani Renate za inspiraci (uz dlouho jsme si takhle nepochutnali).Jednoznacne za1!

  • Roman Raba | 21. 8. 2006 17:27

    Dělal jsem to v normálním pekáči, podléval černým pivem, k tomu bramborové špalíčky a dávám 1 i za tu rychlou a jednoduchou přípravu.

  • ludmila | 3. 2. 2006 11:32

    Ano, vřele doporučuji. Dělala jsem to z předvařeného červeného steril. zelí (SRN), které je výborné. Takže jsem musela začít kuřecími stehny a zelí jsem vložila až před dopečením. Kuře jsem kromě kmínu jemně poprášila kořením na stejky, určitě by se dalo využít i koření na divočínu. Určitě se dá podlévat i červ. vínem.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červené zelí Kmín Kuřecí maso Sádlo Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Masové závitky

Masové závitky

Třešňový koláč

Třešňový koláč

Zapečené brambory s listovým špenátem a balkánem

Zapečené brambory s listovým špenátem…

Babiččin koláč

Babiččin koláč

Bramborový guláš III.

Bramborový guláš III.

Jablíčka v županu II.

Jablíčka v županu II.

Přírodní maso s cuketou - minutka

Přírodní maso s cuketou - minutka

Cuketa na medu

Cuketa na medu

Rizoto s hlívou

Rizoto s hlívou

Doporučujeme

40 minut
Quiche s červenou řepou a sýrem

Quiche s červenou řepou a sýrem

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

20
Halušky s pečeným kuřetem
Halušky s pečeným kuřetem
18
Kančí guláš s bramborami
Kančí guláš s bramborami
14
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
11
Jablečné pyré
Jablečné pyré
11
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Jednoduchý rýžový nákyp…

Zajímavé články

7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže mohou způsobit ořechy i večeře na dovolené
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže…
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým to zvládnete raz dva
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým…
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si ho můžete vyrobit doma?
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si…
AHA.cz Bagárová sklidila posměch! Zpěvačka pobavila starou fotkou

Bagárová sklidila posměch! Zpěvačka pobavila starou fotkou

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Carmen Mayerová vypadá v 81 letech fantasticky! Co se naučit z jejího stylu?

Carmen Mayerová vypadá v 81 letech fantasticky! Co se naučit z jejího stylu?

Ženy.cz Perimenopauza: Když hormony pořádají mejdan

Perimenopauza: Když hormony pořádají mejdan

Blesk.cz Jitka Boho v slzách: Zemřela známá česká hudebnice!

Jitka Boho v slzách: Zemřela známá česká hudebnice!

SportRevue.cz FOTO: Amálie Švábíková a 35 dalších nejhezčích (ex)atletek posledních sezon

FOTO: Amálie Švábíková a 35 dalších nejhezčích (ex)atletek posledních sezon

Maminka.cz Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Blesk Horoskopy Denní horoskop na čtvrtek 11. 9. 2025: Koho čeká neobvyklé setkání a komu se otevřou nové možnosti?

Denní horoskop na čtvrtek 11. 9. 2025: Koho čeká neobvyklé setkání a komu se otevřou nové možnosti?

Další doporučené recepty:

Rychlá hrachová polévka
Rychlá hrachová polévka
Rychlá hrášková polévka s krutony
Rychlá hrášková polévka s krutony
Rychlá chlebová omeleta
Rychlá chlebová omeleta
Rychlá kakaová poleva
Rychlá kakaová poleva
Rychlá kapustová polévka
Rychlá kapustová polévka
Rychlá kávová zrna
Rychlá kávová zrna
  • Recepty.cz
  • Rychlá kachna z kuřete
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact