• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Rychlá kachna z kuřete
Napište svůj komentář k receptu

Rychlá kachna z kuřete

autor: drazdíková
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 10
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rychlá kachna z kuřete
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 1
      ks kuřecí maso celé kuře
    • 1
      sklenice červené zelí
    • 1
      lžička kmín
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      lžička sádlo

Postup přípravy receptu

1
Remosku, případně zapékací místu lehce vymažeme sádlem, na dno dáme červené zelí a na to položíme rozporcované kuře, které jsme osolili a hodně posypali kmínem. Lehce podlejeme vodou a přiklopené pečeme cca 20-30 minut. Po odklopení dopečeme, aby maso dostalo zlatavou barvu. Chutná to jako kachna a máte to všechno v jednom hrnci. Pro zpestření můžete místo vody podlít trochou tmavého piva.
2
Jako přílohu doporučuji bramborové knedlíky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Chalupářský špíz z kuřete 2

Chalupářský špíz z kuřete 2

Galantina z kuřete

Galantina z kuřete

Svíčková z kuřete

Svíčková z kuřete

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • JIRKA | 29. 2. 2012 12:02

    ZKOIUŠEL JSEM TO JE TO HNUS,MUSÍ SE TO STRAŠNĚ MOC DOCHUTIT.NEDOPORUČUJI

  • Klarkastanek | 10. 4. 2011 14:49

    Rozhodně méně tučné než kachna, ale stejně dobré....

  • Radek Tuček | 15. 4. 2007 00:36

    Do zelí jsem přidal na kousky nakrájenou anglickou slaninu a podléval černým pivem. Dávám taktéž za 1.

  • Daniela | 29. 1. 2007 17:42

    Nebydlim v CR a zde neni steril. cervene zeli.Pouzila jsem cerstve a smichala s jednou plechovkou kyseleho zeli. Dale jsem pridala cibuli,cesnek (nakrajeny na jemno)a trochu grilovaciho koreni.Misto sadla jsem dala trosicku masla primo na kure a vubec nepodlevala,protoze cerstve zeli si pustilo stavu samo. Moc dekuji pani Renate za inspiraci (uz dlouho jsme si takhle nepochutnali).Jednoznacne za1!

  • Roman Raba | 21. 8. 2006 17:27

    Dělal jsem to v normálním pekáči, podléval černým pivem, k tomu bramborové špalíčky a dávám 1 i za tu rychlou a jednoduchou přípravu.

  • ludmila | 3. 2. 2006 11:32

    Ano, vřele doporučuji. Dělala jsem to z předvařeného červeného steril. zelí (SRN), které je výborné. Takže jsem musela začít kuřecími stehny a zelí jsem vložila až před dopečením. Kuře jsem kromě kmínu jemně poprášila kořením na stejky, určitě by se dalo využít i koření na divočínu. Určitě se dá podlévat i červ. vínem.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červené zelí Kmín Kuřecí maso Sádlo Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Smažené vepřové řízky na čínský způsob

Smažené vepřové řízky na čínský způsob

Berušky

Berušky

Tatarka

Tatarka

Donuty

Donuty

Kremrole paní Čermákové

Kremrole paní Čermákové

Bublanina z remosky

Bublanina z remosky

Hanácké bifteky

Hanácké bifteky

Fritatta s cuketou

Fritatta s cuketou

Bůčková pomazánka

Bůčková pomazánka

Doporučujeme

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

46
Kančí guláš - staročeský
Kančí guláš - staročeský
42
Bleskové špagety s rajčaty a burratou
Bleskové špagety s…
28
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
27
Švestkové knedlíky z tvarohového těsta
Švestkové knedlíky z…
26
Špecle s játrovo - žapionovou směsí
Špecle s játrovo -…

Zajímavé články

Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat, usušit a zpracovat?
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat,…
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže mohou způsobit ořechy i večeře na dovolené
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže…
AHA.cz Bohdalová promluvila o konci: Strach z demence

Bohdalová promluvila o konci: Strach z demence

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Bunda, která zastínila trenčkot: Barn jacket milovala už královna Alžběta!

Bunda, která zastínila trenčkot: Barn jacket milovala už královna Alžběta!

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Hradní pán ze Zrádců v nečekané roli: Vojta Kotek farmářem!

Hradní pán ze Zrádců v nečekané roli: Vojta Kotek farmářem!

SportRevue.cz FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Těchto 6 věcí z bytu vyhoďte! Zbavte se negativní energie podle feng-šuej

Těchto 6 věcí z bytu vyhoďte! Zbavte se negativní energie podle feng-šuej

Další doporučené recepty:

Rychlá hrachová polévka
Rychlá hrachová polévka
Rychlá hrášková polévka s krutony
Rychlá hrášková polévka s krutony
Rychlá chlebová omeleta
Rychlá chlebová omeleta
Rychlá kakaová poleva
Rychlá kakaová poleva
Rychlá kapustová polévka
Rychlá kapustová polévka
Rychlá kávová zrna
Rychlá kávová zrna
  • Recepty.cz
  • Rychlá kachna z kuřete
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact