• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Rychlá játrová paštika
Napište svůj komentář k receptu

Rychlá játrová paštika

autor: W.E.Jana
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 5
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rychlá játrová paštika
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 350
      g sádlo od bůčku
    • 600
      g vepřová játra
    • 4
      ks cibule velké
    • koření
    • slanina

Postup přípravy receptu

1
V kastrolu mícháme na kostky pokrájené sádlo od bůčku až zesklovatí. Potom přidáme cibuli pokrájenou na kostičky, necháme zpěnit. Přidáme játra také nakrájená na kostičky a všechno společně pořádně opečeme. Potom přidáme sůl, pepř, tlučené nové koření, tlučený hřebíček, mletý kmín. Směs za tepla umeleme na masovém strojku a pak lze buď nandat do sklenice nebo do formy vyložené plátky slaniny. (Dobrá je forma na biskupský chlebíček, ale lze použít cokoliv, třeba i kelímek od flory apod.). Necháme vychladit.
2
Paštika není určena pro příliš dlouhé skladování, ale je opravdu dobrá.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Játrová paštika IV.

Játrová paštika IV.

Játrová paštika na pomerančích

Játrová paštika na pomerančích

Jednoduchá játrová paštika s houbami

Jednoduchá játrová paštika s houbami

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Radek | 25. 4. 2015 18:58

    Recept mne zaujal, ale přišlo mi to moc tučné, tak jsem místo sádla dal vařené brambory. Výsledek stál za to - paštika vynikající, všem doma moc chutnala.

  • Jarča | 5. 1. 2015 13:44

    Věřím, že je paštika dobrá - dělám podobnou. Jen jsem chtěla přijít se svojí troškou do mlýna, zkuste přidat trochu skořice. Paštice dodá moc dobrou chuť.

  • katuusss | 4. 1. 2015 21:39

    Fantastická a přitom tak lehká... <3 Už nikdy paštiky nebudu kupovat! Děkuji za skvělý recept :-)

  • katuusss | 3. 1. 2015 20:52

    Jak lehké...

  • Věra | 4. 11. 2012 20:38

    Báječná! Včera jsme zabíjeli a dnes jsem ještě vyvářela kosti, abych je nemusela dávat do mrazáku, takže kromě jater jsem do paštiky přidala i to obrané maso. Paštiku jsme naplinili do skleniček od výživy a sterilovali - uvidíme, zda vydrží... (na to, aby vydržela dlouho je moc dobrá)

  • Thinuviel | 21. 10. 2011 13:08

    Naprosto výborná a jednoduchá paštika. S použitím tyčového mixéru to byla brnkačka. Udělala jsem ve dvou verzích - jednu klasiku a druhou navíc s česnekem. Příště zkusím i s mandlemi. Mňam :-)

  • -= Rowan =- | 16. 7. 2008 18:14

    Moc mňamózní, děkuji za recept !!

  • Anonym | 20. 9. 2005 20:56

    Vynikající recept. Dělám to již podruhé. Sádlo neškvařím, ale kupuji hotové,které jenom rozpustím.Dávám 1.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vnitřnosti Paštiky a rillettes
Maso Vnitřnosti Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Koření Sádlo Slanina Vepřová játra
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kakaové řezy s tvarohem a jablky

Kakaové řezy s tvarohem a jablky

Luxus řez

Luxus řez

Ořechové muffiny

Ořechové muffiny

Salámové špízy

Salámové špízy

Ořechová roláda s rumem

Ořechová roláda s rumem

Nakládaný králík se zakysanou smetanou  Dočík

Nakládaný králík se zakysanou…

Listové tyčinky na sladko

Listové tyčinky na sladko

Jablečné žabí tlamičky se skořicí

Jablečné žabí tlamičky se skořicí

Vepřové se zelím v minutkové verzi

Vepřové se zelím v minutkové verzi

Doporučujeme

35 minut
Mrkvový krém se zázvorem a chilli

Mrkvový krém se zázvorem a chilli

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

70 minut
Dýňová polévka s červenou čočkou

Dýňová polévka s červenou čočkou

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

90 minut
Rychlá bábovka

Rychlá bábovka

Poslední sledované recepty

34
Barevný paprikový salát s cibulí - sterilovaný
Barevný paprikový salát…
24
Kaplická cmunda
Kaplická cmunda
20
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
16
Dýňová polévka s červenou čočkou
Dýňová polévka s…
14
Řepánky
Řepánky

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní polévky k večeři
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní…
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně skladovat a proč je dobré je namočit?
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně…
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět sladkými příběhy ukrytými v pečivu
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět…
Rostou! 10 skvělých receptů z podzimních hub, které možná dělávala i vaše babička
Rostou! 10 skvělých receptů z podzimních hub,…
Restaurant Week se vrací: Láká na výhodná menu do luxusních hotelových restaurací i k Pohlreichovi
Restaurant Week se vrací: Láká na výhodná menu do…
AHA.cz Brzobohatý už problém neskrývá: Rodinný odkaz ohrožen závislostí

Brzobohatý už problém neskrývá: Rodinný odkaz ohrožen závislostí

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Láska mezi slavnými: 7 českých párů, kterým vztah vydržel celý život. Jaký je jejich návod na štěstí?

Láska mezi slavnými: 7 českých párů, kterým vztah vydržel celý život. Jaký je jejich návod na štěstí?

Blesk pro ženy Kosmetické novinky na měsíc říjen: Zpevňující krém na dekolt i revoluční termoochrana na vlasy

Kosmetické novinky na měsíc říjen: Zpevňující krém na dekolt i revoluční termoochrana na vlasy

Ženy.cz Můj názor? Zákaz tepláků ve škole je vyhlášení války hiphopové kultuře

Můj názor? Zákaz tepláků ve škole je vyhlášení války hiphopové kultuře

Blesk.cz Hvězdy v barvách podzimu očima Iny T.: Kdo umí lépe a kdo je na hraně?

Hvězdy v barvách podzimu očima Iny T.: Kdo umí lépe a kdo je na hraně?

SportRevue.cz FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

Maminka.cz Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen &#039;moje krev&#039;, říká

Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen &#039;moje krev&#039;, říká

Blesk Horoskopy Říjnový úplněk v Beranu přinese bouřlivé emoce. Pozor na hádky a impulzivní kroky!

Říjnový úplněk v Beranu přinese bouřlivé emoce. Pozor na hádky a impulzivní kroky!

  • Recepty.cz
  • Rychlá játrová paštika
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact