• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Rychlá a výborná ryba
Napište svůj komentář k receptu

Rychlá a výborná ryba

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 4
doba přípravy: 90 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rychlá a výborná ryba
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balení filety
    • hořčice
    • cibule
    • sůl
    • citron
    • máslo
    • tymián
    • koření - adžika

Postup přípravy receptu

1
Filety necháme rozmrazit, na másle zpěníme menší množství cibule (stačí jen půlka menší cibule) a poklademe citrónem zakapané a osolené filety. Osmahneme z obou stran a dle potřeby a puštěné šťávy podlijeme vedou a chvilku podusíme.
2
Posypeme tymiánem a adžikou (koření, které se dá koupit skoro ve všech obchodech), přidáme lžíci hořčice a necháme chvilku probublat.My to jíme většinou s vařeným bramborem a kmínem a všem to moc chutná.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Výborná rychlá hrnková buchta

Výborná rychlá hrnková buchta

Výborná kefírovka

Výborná kefírovka

Výborná holandská omáčka ala svíčková

Výborná holandská omáčka ala svíčková

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ivana Císařová | 9. 3. 2009 17:02

    To je snad poprvé, co sem píšu, že jídlo nestálo za nic. Naše chutě neoslovilo.

  • Vlaďka Daranská | 21. 11. 2008 07:31

    S Pangasem z Lídlu a Adžikou z Alberta jsem ukuchtila podle tohoto receptu večeři.Domácí brambor.kroketky k tomu a rodinka si mlaskla.Dobré to bylo,takže známka-jednička !:-)

  • Lusinda - | 20. 11. 2008 21:23

    Adžiku vyrábí fy Kotányi.

  • Mirka P. | 20. 11. 2008 19:30

    Ryba byla výborná, ale taky dost slaná. Asi by se vzhledem k hořčici nemusela solit vůbec. Jinak ty Alberty se dost liší velikostí (velikostěj) jak jsem si všimla. Ten náš patří k těm menším. Dnes jsem se znovu dívala po adžice, ale nikde jsem ji neviděla. Podívám se po ní v Tescu. I tak ale byla ryba výborná a zaslouží si 1.

  • Lenka H. | 20. 11. 2008 13:40

    Adžika je směs koření: paprika, kopr, koriandr, česnek, příp. majoránka, bazalka, saturejka, pepř atd.....V nouzi by to člověk mohl namíchat i z vlastních zásob...

  • ladislava staffenová | 19. 11. 2008 20:45

    Mirko, určitě Adžiku by měli v Albertu mít - já ji tam kupuju. Třeba čekají zboží :-)))

  • Mirka P. | 19. 11. 2008 19:08

    Zítra vyzkouším, už se těším. Akorát nemám tu "adžiku". Dívala jsem se ve zdejším Albertu docela důkladně mezi kořením, a nikde po ní ani stopy. Prodává se normálně v těch klasických sáčcích?

  • Lenka H. | 19. 11. 2008 14:03

    Vyzkoušela jsem, "podařilo" se mi pokrm trochu přesolit...a tak jsem to zachraňovala sladkou smetanou. A vůbec to nebylo špatný. Už jsme to měli 2x, dělám to z pangase. Omáčka je chuťově opravdu výborná.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Citron Filety Hořčice Koření - Adžika Máslo Sůl Tymián
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Buchty s povidly

Buchty s povidly

Tuňáková pomazánka light

Tuňáková pomazánka light

Vepřový chilli guláš

Vepřový chilli guláš

Čočková polévka s uzeným masem

Čočková polévka s uzeným masem

Dušené vepřové na provensálském koření

Dušené vepřové na provensálském koření

Věnečky

Věnečky

Gnocchi s rajčatovo-smetanovou omáčkou a cuketou

Gnocchi s rajčatovo-smetanovou…

Těstoviny s vejci, parmezanem a cherry rajčátky

Těstoviny s vejci, parmezanem a…

Proužky  portobello ve strouhance

Proužky portobello ve strouhance

Doporučujeme

40 minut
Čevapčiči s brambory a žampiony na grilu

Čevapčiči s brambory a žampiony na…

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Poslední sledované recepty

53
Fajnový mix na topinky a do salátů
Fajnový mix na topinky a…
51
Gurmánské pečené vepřové maso na pivě
Gurmánské pečené vepřové…
44
Špagety zapečené se sýrem
Špagety zapečené se sýrem
43
Výpečky z remosky po každé jinak
Výpečky z remosky po…
39
Zapečené chlebíčky - rychlá večeře
Zapečené chlebíčky -…

Zajímavé články

Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný recept, který zvládnete i bez váhy a může být pokaždé jiný
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný…
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás ohromí
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás…
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická bomba doslova nakopne imunitu
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická…
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let starý recept je sázka na jistotu
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let…
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte se!
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte…
AHA.cz Luďan z MOSTu! sundal teplákovku a... Z Hofmanna je drsňák

Luďan z MOSTu! sundal teplákovku a... Z Hofmanna je drsňák

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Blesk pro ženy Trik této české absolventky funguje! Po škole získala práci snů

Trik této české absolventky funguje! Po škole získala práci snů

Ženy.cz Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Blesk.cz Dana Morávková: Vypekl ji manžel!

Dana Morávková: Vypekl ji manžel!

SportRevue.cz FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Ideální zaměstnání podle zvěrokruhu: Štíři patří na patologii, Lvům vyhovuje svobodné povolání. A co vám?

Ideální zaměstnání podle zvěrokruhu: Štíři patří na patologii, Lvům vyhovuje svobodné povolání. A co vám?

  • Recepty.cz
  • Rychlá a výborná ryba
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact