• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Rybízová buchta s čokoládou
Napište svůj komentář k receptu

Rybízová buchta s čokoládou

autor: Miroslava Kokšalová
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rybízová buchta s čokoládou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 6
      ks žloutek
    • sníh z bílku ze 6 bílků
    • 180
      g cukr krystal
    • 180
      g polohrubá mouka
    • 20
      g kakao
    • 50
      g máslo
    • 1
      balíček vanilkový cukr
  • Krém
    • 250
      g máslo
    • 200
      g moučkový cukr
    • 250
      g tvaroh
    • mléko dle potřeby
    • 1
      ks čokoláda na vaření
    • 500
      g rybíz

Postup přípravy receptu

1
Cukr a žloutky ušleháme, postupně přidáme vše ostatní a zamícháme. Opatrně přidáme sníh.
2
Do vymazaného a vysypaného plechu dáme těsto a pečeme asi 30-45 minut podle typu trouby.
3
Těsto necháme vystydnout a potřeme krémem (moučkový cukr po lžičkách přidávat do ušlehaného másla, potom vmíchat tvaroh, dle potřeby přidat mléko) , na který dáme rybíz a nakonec nastrouháme čokoládu na vaření.
4
Dáme do lednice a krájíme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rybízová bublanina s krémem

Rybízová bublanina s krémem

Nevařená rybízová šťáva

Nevařená rybízová šťáva

Rybízová marmeláda

Rybízová marmeláda

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • sarka rudlova | 14. 8. 2015 20:49

    Do malé formy (tuším 26cm) jsem dělala poloviční množství. Mouku jsem dávala půl napůl špaldovou hladkou a hrubou. Cukr jsem měla muscovado a dala jsem ho jen 80g, vanilkovej jsem úplně vynechala. Krém jsem ošidila - míň másla, víc tvarohu a sirup z agáve (snažím se o zdravější pečení :-)). Buchta je moc fajn ;-)

  • Miroslava Kokšalová | 3. 2. 2007 19:53

    Mirko tu čokoládu opravdu nastrouháme,dělá to hezkou mozaiku.

  • Miroslava Severová | 31. 1. 2007 12:52

    Tu čokoládu opravdu nastrouháme nebo by se mohla rozpustit a povrch polít ??

  • Miroslava Kokšalová | 30. 1. 2007 21:42

    Pavlínko a Hanko recept mám vyzkoušený pouze s tím rybízem,ale každý má rád něco jiného.Vyzkoušejte jiné ovoce a dejte vědět jak to dopadlo Děkuji

  • Pavlínka | 30. 1. 2007 08:55

    Hani,dekuji-to je též dobrý nápad.Broskve máme rádi.Určitě to bude dobré.

  • Hana Rožníčková | 29. 1. 2007 17:58

    Pavlínko, u nás rybíz nikomu " nejede ". Já myslím, že by to šlo udělat i z jiného ovoce. Mě by tam zase " seděly " broskve. S tou čokoládou, mňam..

  • Pavlinka | 29. 1. 2007 16:55

    Slo by misto rybizu použit třeba ananas v konzervě,nebo mandarinky?Děkuji.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Buchty Pečení Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda na vaření Cukr krystal Kakao Máslo Mléko Moučkový cukr Polohrubá mouka Rybíz Sníh z bílku Tvaroh Vanilkový cukr Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí plátky v alobalu

Kuřecí plátky v alobalu

Řízečky naruby

Řízečky naruby

Těstovinový salát se zeleninou, masem a dresingem

Těstovinový salát se zeleninou, masem…

Tartiflette - pochoutka ze Savojska

Tartiflette - pochoutka ze Savojska

Bábovka v mikrovlnce za 10 minut

Bábovka v mikrovlnce za 10 minut

Vynikající kapr

Vynikající kapr

Banánový koktejl na spaní

Banánový koktejl na spaní

Domácí čokoládové pralinky

Domácí čokoládové pralinky

Melounový nanuk

Melounový nanuk

Doporučujeme

15 minut
Řecký salát s cizrnou

Řecký salát s cizrnou

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Poslední sledované recepty

34
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
34
Zapečené brambory se sýrovou strouhankou
Zapečené brambory se…
33
Tabouleh
Tabouleh
32
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Kuřecí prsa na kari se…
30
Tvarohový želatinový dort
Tvarohový želatinový dort

Zajímavé články

Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A dokonce pro celou rodinu!
Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A…
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů, které zvednou náladu smutným dětem a dodají energii unaveným rodičům
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů,…
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty, které tak vůbec nevypadají
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty,…
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla, džem i čatní
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla,…
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky od profíků
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky…
AHA.cz Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Ženy.cz Empatie jako dar i prokletí. Když vám vnímavost ničí život

Empatie jako dar i prokletí. Když vám vnímavost ničí život

Blesk.cz Kevin Costner předložil jasné důkazy proti žalující kaskadérce: Netrpěla, navíc k sexu nedošlo!

Kevin Costner předložil jasné důkazy proti žalující kaskadérce: Netrpěla, navíc k sexu nedošlo!

SportRevue.cz FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

Maminka.cz Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Blesk Horoskopy Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

Další doporučené recepty:

Rybízová bábovka
Rybízová bábovka
Rybízová bublanina s drobenkou
Rybízová bublanina s drobenkou
Rybízová bublanina s krémem
Rybízová bublanina s krémem
Rybízová marmeláda
Rybízová marmeláda
Rybízová marmeláda II.
Rybízová marmeláda II.
Rybízová pěna
Rybízová pěna
  • Recepty.cz
  • Rybízová buchta s čokoládou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact