• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Rybí salát GURMÁN
Napište svůj komentář k receptu

Rybí salát GURMÁN

autor: Hanča Bohuslavová
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rybí salát GURMÁN
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Dobře promíchat:
    • 1
      sklenice zeleninová směs
    • 5
      ks nakládané okurky větší
    • 1
      plechovka nakládaná kukuřice větší
    • naložené papriky
    • 200
      g hlávkové zelí povařené
    • 2
      ks cibule
    • 1
      plechovka rajský protlak větší
    • 5
      lžíce cukr 4-5 zarovnané lžíce
    • 1
      lahev kečup - jemný větší
    • nálev troška - z okurek a pálivých paprik
    • pepř mletý
    • sůl
  • Nálev
    • 0,75
      l ocet 8%
    • 0,50
      l voda
    • 4
      ks bobkový list
    • 8
      ks nové koření kuličky
    • 25
      ks pepř celý kuličky

Postup přípravy receptu

1
Očištěné, vykuchané a omyté ryby (asi 3 kg) nasolíme a dáme do uzavíratelné nádoby na 3 dny do lednice. Po uplynutí této doby ryby důkladně opláchneme a naložíme do nálevu.
2
V nálevu marinujeme 4-5 dní dle velikosti ryb. Poté je vyndáme, stáhneme kůži a odstraníme páteř, ocas a ploutve. Jde to velmi snadno. Nakrájíme na kostičky či proužky a přidáme k zeleninovému „salátu“. Dobře promícháme a aspoň 2 hodiny necháme uležet. Ale není nutné, už tak je to velmi jedlé.
3
Nálev se připraví z 8% octa 3/4 l a 1/2 l vody. Do vody dáme 4 bobkové listy, 8 kuliček nového koření, 25 kuliček černého pepře a necháme 10 minut povařit. Potom přilijeme ocet a znovu přivedeme do varu, odstavíme a necháme vychladnout.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rybí salát se zeleninou

Rybí salát se zeleninou

Rybí salát z králíka

Rybí salát z králíka

Rybí salát z cejnů a bílé ryby

Rybí salát z cejnů a bílé ryby

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Zdravě i chutně Salát Rybí Svačina Večeře Pozdní večeře Vaření Výjimečný den Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Cibule Cukr Hlávkové zelí Kečup - jemný Nakládaná kukuřice Nakládané okurky Nálev Naložené papriky Nové koření Ocet Pepř celý Pepř mletý Rajský protlak Sůl Voda Zeleninová směs
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bramborové krokety

Bramborové krokety

Boloňské špagety a la Krupi

Boloňské špagety a la Krupi

Pudinkové řezy - jako žloutkové

Pudinkové řezy - jako žloutkové

Veganský banánový koláč

Veganský banánový koláč

Vepřová kýta se sušenými rajčaty

Vepřová kýta se sušenými rajčaty

Citronový dort (řezy) s želé

Citronový dort (řezy) s želé

Rybízový koláč podle paní Mixové

Rybízový koláč podle paní Mixové

Kořeněné šátečky se šunkou a sýrem

Kořeněné šátečky se šunkou a sýrem

Plněné taštičky z listového těsta

Plněné taštičky z listového těsta

Doporučujeme

50 minut
Dýňová panenka Wellington s batátovými hranolky

Dýňová panenka Wellington s…

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

27
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
21
Červená řepa - sterilovaná
Červená řepa -…
14
Míša řezy
Míša řezy
13
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
13
Kokosové pracny z hrubé mouky
Kokosové pracny z hrubé…

Zajímavé články

Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní lék, na kterém si i pochutnáte
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní…
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
AHA.cz Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Ceny Thálie 2025: Schovaný Preiss a provokace od Hanuše!

Ceny Thálie 2025: Schovaný Preiss a provokace od Hanuše!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z bazénů. Simona Baumrtová, Bára Seemanová a 30 dalších nejhezčích (ex)plavkyň světa

FOTO: Krásky z bazénů. Simona Baumrtová, Bára Seemanová a 30 dalších nejhezčích (ex)plavkyň světa

Maminka.cz 6 výletů na unikátní místa v Česku, která byste měli s dětmi objevit. Vyrazí vám dech

6 výletů na unikátní místa v Česku, která byste měli s dětmi objevit. Vyrazí vám dech

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

  • Recepty.cz
  • Rybí salát GURMÁN
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact