• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Rybí salát GURMÁN
Napište svůj komentář k receptu

Rybí salát GURMÁN

autor: Hanča Bohuslavová
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rybí salát GURMÁN
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Dobře promíchat:
    • 1
      sklenice zeleninová směs
    • 5
      ks nakládané okurky větší
    • 1
      plechovka nakládaná kukuřice větší
    • naložené papriky
    • 200
      g hlávkové zelí povařené
    • 2
      ks cibule
    • 1
      plechovka rajský protlak větší
    • 5
      lžíce cukr 4-5 zarovnané lžíce
    • 1
      lahev kečup - jemný větší
    • nálev troška - z okurek a pálivých paprik
    • pepř mletý
    • sůl
  • Nálev
    • 0,75
      l ocet 8%
    • 0,50
      l voda
    • 4
      ks bobkový list
    • 8
      ks nové koření kuličky
    • 25
      ks pepř celý kuličky

Postup přípravy receptu

1
Očištěné, vykuchané a omyté ryby (asi 3 kg) nasolíme a dáme do uzavíratelné nádoby na 3 dny do lednice. Po uplynutí této doby ryby důkladně opláchneme a naložíme do nálevu.
2
V nálevu marinujeme 4-5 dní dle velikosti ryb. Poté je vyndáme, stáhneme kůži a odstraníme páteř, ocas a ploutve. Jde to velmi snadno. Nakrájíme na kostičky či proužky a přidáme k zeleninovému „salátu“. Dobře promícháme a aspoň 2 hodiny necháme uležet. Ale není nutné, už tak je to velmi jedlé.
3
Nálev se připraví z 8% octa 3/4 l a 1/2 l vody. Do vody dáme 4 bobkové listy, 8 kuliček nového koření, 25 kuliček černého pepře a necháme 10 minut povařit. Potom přilijeme ocet a znovu přivedeme do varu, odstavíme a necháme vychladnout.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rybí salát se zeleninou

Rybí salát se zeleninou

Rybí salát z králíka

Rybí salát z králíka

Rybí salát z cejnů a bílé ryby

Rybí salát z cejnů a bílé ryby

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Zdravě i chutně Salát Rybí Svačina Večeře Pozdní večeře Vaření Výjimečný den Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Cibule Cukr Hlávkové zelí Kečup - jemný Nakládaná kukuřice Nakládané okurky Nálev Naložené papriky Nové koření Ocet Pepř celý Pepř mletý Rajský protlak Sůl Voda Zeleninová směs
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hovězí maso na zázvoru

Hovězí maso na zázvoru

Posvícenské koláče z r. 1900

Posvícenské koláče z r. 1900

Podmáslový chléb - moc dobrý

Podmáslový chléb - moc dobrý

Dijonský koláč slaný - z listového těsta

Dijonský koláč slaný - z listového…

Náchodská krkovička

Náchodská krkovička

Rybízový koláč podle paní Mixové

Rybízový koláč podle paní Mixové

Plněná kuřecí prsa s broskví a feferonkou

Plněná kuřecí prsa s broskví a…

Domácí chléb podle Ládi Hrušky

Domácí chléb podle Ládi Hrušky

Beránek ze šlehačky

Beránek ze šlehačky

Doporučujeme

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

64
Chlebové smaženky
Chlebové smaženky
63
Lovošská topinka
Lovošská topinka
57
Guláš z hovězího (vepřového) srdce
Guláš z hovězího …
31
Hovězí kostky v pivním sosu s cibulkou
Hovězí kostky v pivním…
31
Meruňkové knedlíky - kynuté
Meruňkové knedlíky -…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Bylinky podle horoskopu: Které rostliny prospívají vašemu znamení?

Bylinky podle horoskopu: Které rostliny prospívají vašemu znamení?

Blesk pro ženy Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Helena Dvořáková (46), hvězda Kriminálky Anděl: Teď bude tanečnice!

Helena Dvořáková (46), hvězda Kriminálky Anděl: Teď bude tanečnice!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z greenů. Klára Spilková a 32 dalších nejhezčích (ex)golfistek na světě

FOTO: Krásky z greenů. Klára Spilková a 32 dalších nejhezčích (ex)golfistek na světě

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

  • Recepty.cz
  • Rybí salát GURMÁN
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact