RADA: Jak na domácí majonézu?
Pomazánka z tuňáka
Rybí pomazánka s avokádem
Rybí pomazánka bez kostí
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Velice dobra pomazanka s chlebem... Ja do ni jeste pridavam 2 na tvrdo uvarene vajicka.
Ak dáte tej horčice primerané množstvo , tak nie. Podporí chuť tuniaka, len jej netreba dať veľa.
Hořcice přehluší chuť ryby. Je to lepší bez ní. Přidávám na velice jmeno nakrájené kousky řepíkatého celeru, aby to trochu křupalo.
Jahodový patrový dort
Kotlíkový guláš II.
Smažené cibulky
Houbové ragú
Jahodový dort s tvarohem a želé
Jablečný koláč s tvarohem
Makové koláčky
Makovky - sladké housky
Hasenöhrl (zaječí uši)
Žába v díře
Rychlá hrášková polévka s krutony
Piškotový dort s malinovým mascarpone
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Kuřecí paličky BBQ
Rebarborový obrácený koláč s mandlemi
Chřest v parmské šunce s olivovou…
Halloumi ve slanině s hráškovým…
Domácí pribiňák s jahodami