RADA: Jak na domácí majonézu?
Pomazánka z tuňáka
Rybí pomazánka s avokádem
Rybí pomazánka bez kostí
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Velice dobra pomazanka s chlebem... Ja do ni jeste pridavam 2 na tvrdo uvarene vajicka.
Ak dáte tej horčice primerané množstvo , tak nie. Podporí chuť tuniaka, len jej netreba dať veľa.
Hořcice přehluší chuť ryby. Je to lepší bez ní. Přidávám na velice jmeno nakrájené kousky řepíkatého celeru, aby to trochu křupalo.
Buchty - těsto z domácí pekárny
Staročeský guláš
Nové brambory s česnekovým máslem a…
Slaný řecký koláč
Jednoduché bramborovo-rohlíkové…
Pravé řecké Pasticcio
Americký dýňový koláč
Vanilková bábovka z tvarohu
Smažený bílý chřest
Čočkový dhál
Bramboračka s bylinkovými noky
Houbová omáčka II.
Krupicový dezert se švestkovým…
Topinky se smaženicí
Jablečný bread cake
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake
Nepečený jablkový dort