• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Rybí pomazánka ala Kusák
Napište svůj komentář k receptu

Rybí pomazánka ala Kusák

autor: vlaku
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 240 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rybí pomazánka ala Kusák
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      plechovka tuňák - ve vlastní šťávě
    • 0,25
      ks máslo
    • 1
      ks majonéza
    • 150
      g eidam sýr
    • 3
      ks vejce
    • 5
      lžíce kečup - jemný
    • 1
      lžíce hořčice
    • 1
      stroužek česnek
    • 1
      ks citron
    • 1
      lžíce cukr
    • 2
      lžíce červená paprika Mletá
    • 1
      ks cibule Velká
    • sůl Dle chuti

Postup přípravy receptu

1
Předem máslo necháme asi 4 hod. volně odležet při pokojové teplotě (důležité), Obsah plechovky ryb rozmačkáme v míse vidličkou, mírně osolíme. Najemno nastrouháme větší cubuli a promícháme, přidáme kečup a opět promícháme, přidáme ml. červenou papriku a promícháme, přidáme plnotuč. hořčici a promícháme. Vyklopíme obsah sklenice s majolkou a opět promícháme, za častého promíchávání, strouháme do pomazánky eidamskou cihlu.
2
Pak nastrouháme najemno, při častém promíchávání, natvrdo uvařená vejce. Přidáme malou lžíci cukru a mícháme. Přes cedník vymačkáme 1 citron a stále mícháme. Kdo má rád česnek, může obohatit najemno nastrouhaným stroužkem. Podle vlastní chuti doladíme solí. Hotovou pomazánku dáme vychladit do lednice. Výborná s pečivem, vekou nebo chlebem. Nutno dodržet přesný technologický postup a stále míchat.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Cuketová pomazánka ala tatarák

Cuketová pomazánka ala tatarák

Rybí pomazánka s avokádem

Rybí pomazánka s avokádem

Rybí pomazánka bez kostí

Rybí pomazánka bez kostí

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Zdena z JM | 9. 9. 2009 13:52

    Vůbec jsem svůj komentář nemyslela škodolibě. Pokud to tak vyznělo, tak se omlouvám. Možná, že to neustálé míchání a dodržení přesného postupu má nějaký význam. Jen by mě zajímalo jaký.

  • Tereza Turková | 9. 9. 2009 13:47

    Autora jsem doplnila později, promiňte, paní Zdena nevěděla, že oslovuje muže.

  • Iva Pěnkavová | 9. 9. 2009 13:32

    Zapomněla ? snad zapomněl ? jinak autorem je muž či snad dokonce kluk , a pro ty to fakt věda být může (můj manžel stopro ) , co takhle tolerance místo škodolibého komentáře !!!!

  • Zdena z JM | 9. 9. 2009 12:23

    Zajímalo by mě, proč stále míchat. Já dělám pomazánky tak, že všechny suroviny dám do misky a pak rozšlehám. A co s tím odleželým máslem? Nějak jste na něj v postupu zapomněla. A proč je důležité nechat odležet 4 hodiny. Myslím si, že když je v kuchyni teplo, stačí bohatě hodina. Myslím, že autor udělal úplnou vědu z normální rybí pomazánky.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Dopolední svačina Svačina Večeře Pozdní večeře Syrové Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená paprika Česnek Cibule Citron Cukr Eidam sýr Hořčice Kečup - jemný Majonéza Máslo Sůl Tuňák - ve vlastní šťávě Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Fazole z Vysočiny

Fazole z Vysočiny

Salát z mozzarelly a rajčat

Salát z mozzarelly a rajčat

Ořechové řezy se žloutkovou polevou

Ořechové řezy se žloutkovou polevou

Jahodové řezy V.

Jahodové řezy V.

Frankfurtská polévka II.

Frankfurtská polévka II.

Bůčková roláda v alobalu

Bůčková roláda v alobalu

Špaldové housky

Špaldové housky

Bábovka (buchta, dort) z červené řepy s čokoládou - vláčná

Bábovka (buchta, dort) z červené řepy…

Černá čočka s tuňákem

Černá čočka s tuňákem

Doporučujeme

20 minut
Těstoviny se sušenými rajčaty

Těstoviny se sušenými rajčaty

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

38
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem
Zapečené noky s rajčaty…
17
Kulajda se zakysanou smetanou
Kulajda se zakysanou…
16
Vepřové s pepřovou omáčkou
Vepřové s pepřovou…
13
Šunkové silvestrovské rolky s Lučinou
Šunkové silvestrovské…
13
Čočková polévka
Čočková polévka

Zajímavé články

Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou dobrotu prince Harryho, čokoládový tiffin nebo karamelové pokušení
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou…
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl, a jak poznat ten kvalitní?
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl,…
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na bouchačky od Jamieho Olivera
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na…
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z křehkého těsta, s mandlemi nebo pudinkem
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z…
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak ho připravit doma
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak…
AHA.cz Drama v televizi: Vyhazov Adamovské?

Drama v televizi: Vyhazov Adamovské?

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Blesk pro ženy Harémky bourají trendy: Stylistka prozradila, jaké postavě lichotí a které uškodí!

Harémky bourají trendy: Stylistka prozradila, jaké postavě lichotí a které uškodí!

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Podivná slova Břešťáka: Sbohem, lásko! Jen rok po svatbě a půl roku po smrti dcery

Podivná slova Břešťáka: Sbohem, lásko! Jen rok po svatbě a půl roku po smrti dcery

SportRevue.cz FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

Maminka.cz Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Blesk Horoskopy Jak poznat, že se ve vás probouzí životní energie? Tyto signály vám napoví

Jak poznat, že se ve vás probouzí životní energie? Tyto signály vám napoví

  • Recepty.cz
  • Rybí pomazánka ala Kusák
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact