• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Rybí polévka s filetem z tresky
Napište svůj komentář k receptu

Rybí polévka s filetem z tresky

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rybí polévka s filetem z tresky
Rybí polévka s filetem z tresky
Rybí polévka s filetem z tresky
Rybí polévka s filetem z tresky
Rybí polévka s filetem z tresky
Rybí polévka s filetem z tresky
4fotografie
Nahrát fotku
 

Základem této vydatné polévky je kapří maso a spousta zeleniny. Nechybí v ní ani osmažené tresčí filety a samozřejmě spousta koření, díky kterému si vás pokrm získá nejen chutí, ale i vůní.

Suroviny

4 porce
    • 1000
      ml hovězí vývar
    • 2
      ks mrkev
    • 1
      ks celer
    • 2
      ks petržel
    • bobkový list
    • 7
      ks nové koření
    • 5
      ks pepř celý
    • tymián
    • 2
      ks kapří maso hlavy
    • 1
      ks muškátový oříšek
    • petrželka
    • 2
      ks treska
    • olivový olej

Postup přípravy receptu

1
Do horkého neochuceného vývaru dejte nakrájenou kořenovou zeleninu, bobkový list, nové koření, pepř, tymián a vše vařte zhruba 10 minut. Poté přidejte kapří hlavy a vařte dalších 20–25 minut.

RADA: Jak na silný a čirý vývar?

2
Vývar přeceďte, kapří hlavy oberte, maso a zeleninu vhoďte zpět do polévky. Osolte, přidejte nastrouhaný muškátový oříšek a posypte nasekanou čerstvou petrželkou. Na pánvi rozhřejte olivový olej a osmažte na něm nasolené a opepřené filety tresky. Ty poté pokládejte doprostřed naservírované polévky.
3
Na závěr ozdobte větvičkou tymiánu a posypte čerstvě nadrceným černým pepřem. Tip: Milovníci ryb si mohou přidat do polévky jikry, které pomohou vytvořit výraznější chuť!

RADA: Polévky, které zaženou i ten největší hlad

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Uzený vývar

Uzený vývar

Slepičí vývar F.O.O.D.

Slepičí vývar F.O.O.D.

Hovězí vývar

Hovězí vývar

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky Jiné / speciální polévky Rybí Maso & ryby & mořské plody Ryby FOOD
Oběd Večeře Vaření Dietní Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Celer Hovězí vývar Kapří maso Mrkev Muškátový oříšek Nové koření Olivový olej Pepř celý Petržel Petrželka Treska Tymián

Brokolicová polévka se smetanou

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hrníčkový ovocný koláč

Hrníčkový ovocný koláč

Muffiny

Muffiny

Hlávkový salát s vejci II.

Hlávkový salát s vejci II.

Kozí brada - novoroční zelňačka

Kozí brada - novoroční zelňačka

Minipizzy

Minipizzy

Celozrnný chléb s pšeničnou moukou

Celozrnný chléb s pšeničnou moukou

Zdravá dobrota z červené čočky a pohanky

Zdravá dobrota z červené čočky a…

DIA vánočka II.

DIA vánočka II.

Borůvkový dort

Borůvkový dort

Doporučujeme

40 minut
Quiche s červenou řepou a sýrem

Quiche s červenou řepou a sýrem

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

30 minut
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem

Smažená rýže se zeleninou a krůtím…

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Brokolicová polévka se smetanou

Poslední sledované recepty

13
Bramborovo-zeleninový guláš
Bramborovo-zeleninový…
10
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…
9
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem
Smažená rýže se…
9
Jablečné / Hruškové kynuté knedlíky
Jablečné / Hruškové…
9
Grilovaný losos ve slanině
Grilovaný losos ve…

Zajímavé články

Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže mohou způsobit ořechy i večeře na dovolené
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže…
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým to zvládnete raz dva
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým…
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si ho můžete vyrobit doma?
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si…
5 nejlepších receptů na dýňovou polévku: Se smetanou, kokosovým mlékem, kari i opečenou slaninou
5 nejlepších receptů na dýňovou polévku: Se…
Nejlepší snídaně pro školáka: Zapomeňte na cereálie a koláče, máme 5 lepších tipů!
Nejlepší snídaně pro školáka: Zapomeňte na…
AHA.cz Skandál Rolins s Nedvědem: Drsný ortel Soukupa nad Méďou

Skandál Rolins s Nedvědem: Drsný ortel Soukupa nad Méďou

Mimibazar Zpevněte tělo elektřinou a pak se zmrazte: Co je EMS trénink a proč ho vyzkoušet?

Zpevněte tělo elektřinou a pak se zmrazte: Co je EMS trénink a proč ho vyzkoušet?

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy A zase ta Aňa! Česká herečka tentokrát ovládla červený koberec v Torontu

A zase ta Aňa! Česká herečka tentokrát ovládla červený koberec v Torontu

Ženy.cz Proč vám „já-pohled“ ničí vztahy a jak to změnit?

Proč vám „já-pohled“ ničí vztahy a jak to změnit?

Blesk.cz Princ Harry a král Karel III.: Setkání po 19 měsících!

Princ Harry a král Karel III.: Setkání po 19 měsících!

SportRevue.cz FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy Největší šprti zvěrokruhu: Kdo má nejlepší předpoklady pro studium a musí uspět za každou cenu?

Největší šprti zvěrokruhu: Kdo má nejlepší předpoklady pro studium a musí uspět za každou cenu?

Další doporučené recepty:

Rybí polévka - smetanová
Rybí polévka - smetanová
Rybí polévka II.
Rybí polévka II.
Rybí polévka podle Zdeňka Pohlreicha
Rybí polévka podle Zdeňka Pohlreicha
Rybí polévka s hrachem
Rybí polévka s hrachem
Rybí polévka s knedlíčky
Rybí polévka s knedlíčky
Rybí polévka s rajčaty
Rybí polévka s rajčaty
  • Recepty.cz
  • Rybí polévka s filetem z tresky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact