• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Rybí polévka s filetem z tresky
Napište svůj komentář k receptu

Rybí polévka s filetem z tresky

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rybí polévka s filetem z tresky
Rybí polévka s filetem z tresky
Rybí polévka s filetem z tresky
Rybí polévka s filetem z tresky
Rybí polévka s filetem z tresky
Rybí polévka s filetem z tresky
4fotografie
Nahrát fotku
 

Základem této vydatné polévky je kapří maso a spousta zeleniny. Nechybí v ní ani osmažené tresčí filety a samozřejmě spousta koření, díky kterému si vás pokrm získá nejen chutí, ale i vůní.

Suroviny

4 porce
    • 1000
      ml hovězí vývar
    • 2
      ks mrkev
    • 1
      ks celer
    • 2
      ks petržel
    • bobkový list
    • 7
      ks nové koření
    • 5
      ks pepř celý
    • tymián
    • 2
      ks kapří maso hlavy
    • 1
      ks muškátový oříšek
    • petrželka
    • 2
      ks treska
    • olivový olej

Postup přípravy receptu

1
Do horkého neochuceného vývaru dejte nakrájenou kořenovou zeleninu, bobkový list, nové koření, pepř, tymián a vše vařte zhruba 10 minut. Poté přidejte kapří hlavy a vařte dalších 20–25 minut.

RADA: Jak na silný a čirý vývar?

2
Vývar přeceďte, kapří hlavy oberte, maso a zeleninu vhoďte zpět do polévky. Osolte, přidejte nastrouhaný muškátový oříšek a posypte nasekanou čerstvou petrželkou. Na pánvi rozhřejte olivový olej a osmažte na něm nasolené a opepřené filety tresky. Ty poté pokládejte doprostřed naservírované polévky.
3
Na závěr ozdobte větvičkou tymiánu a posypte čerstvě nadrceným černým pepřem. Tip: Milovníci ryb si mohou přidat do polévky jikry, které pomohou vytvořit výraznější chuť!

RADA: Polévky, které zaženou i ten největší hlad

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Uzený vývar

Uzený vývar

Slepičí vývar F.O.O.D.

Slepičí vývar F.O.O.D.

Hovězí vývar

Hovězí vývar

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky Jiné / speciální polévky Rybí Maso & ryby & mořské plody Ryby FOOD
Oběd Večeře Vaření Dietní Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Celer Hovězí vývar Kapří maso Mrkev Muškátový oříšek Nové koření Olivový olej Pepř celý Petržel Petrželka Treska Tymián

Brokolicová polévka se smetanou

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Čočka na slanině

Čočka na slanině

Rumové koblihy

Rumové koblihy

Kuře „strejdy z Hlinska“

Kuře „strejdy z Hlinska“

Kaldoun

Kaldoun

Pařížské rohlíčky od Dáši

Pařížské rohlíčky od Dáši

Králík po francouzsku

Králík po francouzsku

Barevné hrnkové knedlíky

Barevné hrnkové knedlíky

Jemné pudinkové řezy s ovocem

Jemné pudinkové řezy s ovocem

Cibulové kroužky

Cibulové kroužky

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Brokolicová polévka se smetanou

Poslední sledované recepty

322
Losos (nejen) v bylinkách
Losos (nejen) v bylinkách
40
Schwarzwaldská brokolice s mozzarellou
Schwarzwaldská brokolice…
24
Švestková nutela
Švestková nutela
24
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
21
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Divočina u Langmajera a Gondíkové: Požár v kuchyni!

Divočina u Langmajera a Gondíkové: Požár v kuchyni!

SportRevue.cz FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Další doporučené recepty:

Rybí polévka - smetanová
Rybí polévka - smetanová
Rybí polévka II.
Rybí polévka II.
Rybí polévka podle Zdeňka Pohlreicha
Rybí polévka podle Zdeňka Pohlreicha
Rybí polévka s hrachem
Rybí polévka s hrachem
Rybí polévka s knedlíčky
Rybí polévka s knedlíčky
Rybí polévka s rajčaty
Rybí polévka s rajčaty
  • Recepty.cz
  • Rybí polévka s filetem z tresky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact