• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Rybí pepřenky
Napište svůj komentář k receptu

Rybí pepřenky

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
2.0
hodnotilo: 9
doba přípravy: 120 minut
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rybí pepřenky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • ryby
    • 1
      l voda
    • 300
      ml ocet
    • 3
      ks bobkový list
    • 3
      ks nové koření
    • 4
      ks pepř celý
    • 2
      ks hřebíček
    • cibule
    • čínské zelí
    • slunečnicový olej nebo olivový

Postup přípravy receptu

1
Ryby vyfiletujeme, filety vypereme, hodně prosolíme (lépe je obalit je v soli) a uložíme do kameninové mísy.
2
Necháme hodinu uležet při pokojové teplotě a potom slijeme vodu, která pustí z ryb. Mísu uložíme na 24-48 hodin do chladničky.
3
Poté filety vyjmeme a vypereme ve studené vodě. Vyprané filety uložíme zpět do mísy a na 48 hodin zalijeme připraveným nálevem (nálev přivedeme k varu a necháme vychladnout), přičemž po 24 hodinách filety promícháme.
4
Po 48 hodinách ryby vyjmeme z mísy a necháme okapat.
5
Filety nakrájíme na libovolné kousky a ty vložíme zpět do mísy, posypeme mletým pepřem a necháme hodinu uležet. Podle chuti nakrájíme cibuli a čínské zelí na kolečka nebo měsíčky a promícháme s rybami.
6
Směs ukládáme po vrstvách do uzavíratelných skleniček. Jednotlivé vrstvy lehce zakápneme olejem. Poslední vrstvu zalejeme olejem, aby bylo vše ponořeno. Sklenice uzavřeme a uložíme do chladu.
7
Po 24 hodinách můžeme pepřenky konzumovat. Nejlepší jsou ale po 2-3 měsících. Skladovat je můžeme max. 6 měsíců.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Norská rybí polévka

Norská rybí polévka

Obložené rybí žemličky (housky, bagetky)

Obložené rybí žemličky (housky,…

Vánoční rybí polévka

Vánoční rybí polévka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Erebos | 4. 9. 2014 17:42

    žádný nálev tam není a nic se nezavařuje.

  • jiři | 22. 2. 2012 04:03

    toto sou nejlepší pepřenky dělám je často s kapra

  • Věra z DC | 2. 3. 2007 15:05

    Ingredience neobsahují ryby ? :-(

  • Lada Kovářová | 15. 2. 2005 20:36

    1 l vody, 300 ml octa, 3 bobkové listy, 3 kuličky nového koření, 4 kuličky celého pepře a 2 hřebíčky svaříme, necháme zchladnout a připravené filety nálevem zalijeme.

  • Lexa | 15. 2. 2005 20:32

    neni navod na zhotoveni nalevu,je napsano pouze zavarit a nechat zchladnout

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Večeře Pozdní večeře Syrové Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Cibule Čínské zelí Hřebíček Nové koření Ocet Pepř celý Ryby Slunečnicový olej Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zeleninový salát s francouzskou zálivkou

Zeleninový salát s francouzskou…

Pórková polévka s drožďovými knedlíčky

Pórková polévka s drožďovými knedlíčky

Šlehačková roláda III.

Šlehačková roláda III.

Šťavnaté kari kuře

Šťavnaté kari kuře

Prsa v mrkvi

Prsa v mrkvi

Jednoduchá kávová roláda

Jednoduchá kávová roláda

Špagety s baby špenátem, rajčátky a mozzarellou

Špagety s baby špenátem, rajčátky a…

Grilovaný květák (brokolice)

Grilovaný květák (brokolice)

Bramborový salát

Bramborový salát

Doporučujeme

35 minut
Pórkový krém s gorgonzolou

Pórkový krém s gorgonzolou

40 minut
Malinová vosí hnízda

Malinová vosí hnízda

30 minut
Rumové kuličky nepečené a snadné

Rumové kuličky nepečené a snadné

30 minut
Nejlepší vaječný likér

Nejlepší vaječný likér

40 minut
Rafaelo kuličky

Rafaelo kuličky

40 minut
Šlehačkové cukroví

Šlehačkové cukroví

60 minut
Vosí hnízda

Vosí hnízda

180 minut
Vláčná máslová vánočka

Vláčná máslová vánočka

40 minut
Ořechy s krémem

Ořechy s krémem

Poslední sledované recepty

36
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
19
Kachna s fíkovým zelím
Kachna s fíkovým zelím
17
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
16
Pórkový krém s gorgonzolou
Pórkový krém s…
15
Tvarohové řezy s mákem
Tvarohové řezy s mákem

Zajímavé články

Tvrdé perníčky? Díky těmto trikům vám krásně změknou
Tvrdé perníčky? Díky těmto trikům vám krásně…
Vosí hnízda 5x jinak: Klasická, malinová, s čokoládou, ořechy i netradiční s mákem
Vosí hnízda 5x jinak: Klasická, malinová, s…
Od pondělí do pátku: Horké polévky k večeři, které zasytí a zahřejí
Od pondělí do pátku: Horké polévky k večeři,…
Recept na lososa smaženého, v troubě nebo v papilotě. Takhle vám bude chutnat i na Vánoce
Recept na lososa smaženého, v troubě nebo v…
Toskánské vánoční sušenky bez mouky, které chutnají jako marcipán: Upečte si ricciarelli!
Toskánské vánoční sušenky bez mouky, které…
AHA.cz Dejdar se chvěje hrůzou: Je to přehlídka zloby a nenávisti

Dejdar se chvěje hrůzou: Je to přehlídka zloby a nenávisti

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Blesk pro ženy Velký horoskop na rok 2026: Zjistěte, co vás čeká v lásce, práci i financích

Velký horoskop na rok 2026: Zjistěte, co vás čeká v lásce, práci i financích

Ženy.cz Být single může být hard. 10 problémů, které si zadaní neuvědomují

Být single může být hard. 10 problémů, které si zadaní neuvědomují

Blesk.cz Sophie, noci upije! A ukáže všechno

Sophie, noci upije! A ukáže všechno

SportRevue.cz FOTO: Paulina Gretzky – sexy blondýna, která kdysi dráždila (nejen) golfistky

FOTO: Paulina Gretzky – sexy blondýna, která kdysi dráždila (nejen) golfistky

Maminka.cz Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Blesk Horoskopy Vánoční milostná předpověď: Koho čeká erotická bouře, kdo se zamiluje a kdo dostane kopačky?

Vánoční milostná předpověď: Koho čeká erotická bouře, kdo se zamiluje a kdo dostane kopačky?

  • Recepty.cz
  • Rybí pepřenky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact