• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Ryba v těstíčku
Napište svůj komentář k receptu

Ryba v těstíčku

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Ryba v těstíčku
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 400
      g rybí file bílá ryba
    • 2
      ks cibule střední
    • 200
      g tvrdý sýr tučný (40% a více)
    • 100
      g kopr
    • listové těsto
    • sůl
    • rostlinný olej

Postup přípravy receptu

1
Cibuli nakrájíme na kostičky a na pánvi osmažíme. Jakmile zesklovatí přidáme na kostičky (cca 1x1 cm) nakrájenou rybu, kterou jsme osolili podle vlastní chuti. Osmahneme do téměř hotova. Mezitím vyválíme listové těsto a jeho rohy seřízneme tak, že vznikne ovál podobný tvarem rybě. Jeho okraje nařízneme tak, aby vznikly pásky široké přibližně 2-3 cm. Z pánve klademe hotovou směs do středu vyváleného těsta. Hmotu posypeme strouhaným sýrem a vše pak překryjeme vrstvou kopru - je to recept z Ruska a Rusové na kopru nešetří, není třeba se ho bát, chutná to dobře.
2
Těsto zabalíme do tvaru ryby. Mezi naříznutými pásky uvidíme kopr a sýr. Je-li někdo taková hračička jako já, pak může z těsta udělat rybě hlavu (hřebíčkem se udělají oči a nos) a ocas. Vše dáme do předehřáté trouby a asi 20 minut pečeme (ten čas je hodně orientační, ryba je hotová, jakmile listové těsto zezlátne). Při pečení vyteče trocha šťávy, ale to vůbec nevadí, zbyde ji tam pořád dost.
3
Jelikož ryba musí plavat, podáváme s dobrým červeným vínem. Vypadá a chutná to moc dobře (víno i ta ryba).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Amur (ryba) v bylinkovém těstíčku

Amur (ryba) v bylinkovém těstíčku

Ryba v pivním těstíčku podle Viléma Vrabce

Ryba v pivním těstíčku podle Viléma…

Ryba v sezamovém těstíčku

Ryba v sezamovém těstíčku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • maxizkuř | 12. 3. 2011 12:12

    mmm... to bude ňamka =) :-|

  • Anonym | 13. 2. 2008 07:48

    Přímo slavnostní menu na velikonoce.Vedle beránka to bude skoro zoo.:-))PS

  • Kuchařka on-line | 12. 2. 2008 17:48

    Foto bude přidáno do konce týdne.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pozdní večeře Pečení Vaření Dobrůtka Rusko Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Kopr Listové těsto Rostlinný olej Rybí file Sůl Tvrdý sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bramborový oběd

Bramborový oběd

Zeleninová rýže

Zeleninová rýže

Polévka z vepřových kostí s haluškami

Polévka z vepřových kostí s haluškami

Zapečený bulgur

Zapečený bulgur

Omáčka z vepřových jater

Omáčka z vepřových jater

Bramborové muffiny se slaninou

Bramborové muffiny se slaninou

Košíčky s nutelovým krémem

Košíčky s nutelovým krémem

Papoušková buchta

Papoušková buchta

Dušené maso (nejen) na špeku s dušenou mrkví

Dušené maso (nejen) na špeku s…

Doporučujeme

20 minut
Těstovinový salát s pečenou zeleninou a bazalkovým pestem

Těstovinový salát s pečenou zeleninou…

45 minut
Mini pizzy calzone II.

Mini pizzy calzone II.

45 minut
Jahodová bublanina

Jahodová bublanina

20 minut
Bezový sirup za studena

Bezový sirup za studena

30 minut
Restovaná zelenina se sýrem halloumi

Restovaná zelenina se sýrem halloumi

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

Poslední sledované recepty

300
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
188
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
82
Vepřové s pepřovou omáčkou
Vepřové s pepřovou…
56
Skvělý domácí kváskový chleba
Skvělý domácí kváskový…
56
Dušené kotlety na paprice
Dušené kotlety na paprice

Zajímavé články

Rychlé obědy či večeře: 10 receptů, se kterými uspějete i u dětí
Rychlé obědy či večeře: 10 receptů, se kterými…
Letní dobroty podle královny bezlepkové kuchyně Zdeňky Mazúrové: 5 receptů, které chutnají naprosto skvěle
Letní dobroty podle královny bezlepkové kuchyně…
Zavářky do polévky: Vymazlete svůj vývar lahodnými knedlíčky, nočky nebo svítkem
Zavářky do polévky: Vymazlete svůj vývar…
Šneky z listového těsta 12x jinak: Není nic snazšího, když chcete pohostit rodinu nebo návštěvu
Šneky z listového těsta 12x jinak: Není nic…
Domácí bezový sirup: Podrobný návod, jak ho připravit za tepla i za studena
Domácí bezový sirup: Podrobný návod, jak ho…
AHA.cz Nemocný Václav Neckář (81) na všechno sám: Opustil ho bratr Jan!

Nemocný Václav Neckář (81) na všechno sám: Opustil ho bratr Jan!

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Drsná reality show Farma se vrací po 13 letech: Soutěžící budou žít jako za časů předků!

Drsná reality show Farma se vrací po 13 letech: Soutěžící budou žít jako za časů předků!

Ženy.cz Jak se znovu dostat do lepší kondice? Bez těchto 5 kroků to nepůjde!

Jak se znovu dostat do lepší kondice? Bez těchto 5 kroků to nepůjde!

Blesk.cz Dojatý strejda Tomáš Třeštík: První foto miminka Třeštíkové!

Dojatý strejda Tomáš Třeštík: První foto miminka Třeštíkové!

SportRevue.cz VIDEO: 17 sportovkyň, které pózovaly v plavkách pro magazín Sports Illustrated

VIDEO: 17 sportovkyň, které pózovaly v plavkách pro magazín Sports Illustrated

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Nejhorší řidiči horoskopu: Komu řízení opravdu nejde?

Nejhorší řidiči horoskopu: Komu řízení opravdu nejde?

Další doporučené recepty:

Ryba v pivním těstíčku podle Viléma Vrabce
Ryba v pivním těstíčku podle Viléma…
Ryba v rajské omáčce
Ryba v rajské omáčce
Ryba v sezamovém těstíčku
Ryba v sezamovém těstíčku
Ryba z trouby: na zelenině a těstovinách
Ryba z trouby: na zelenině a těstovinách
Rybí burger a batátové hranolky
Rybí burger a batátové hranolky
Rybí burgery
Rybí burgery
  • Recepty.cz
  • Ryba v těstíčku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact