• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Ryba třeboňské hospodyně
Napište svůj komentář k receptu

Ryba třeboňské hospodyně

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 20
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Ryba třeboňské hospodyně
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • kapří filety nebo okoun, ale i file... 4 porce -dle chuti
    • 2
      ks bílek
    • 2
      lžíce strouhanka
    • 2
      lžíce strouhaný parmazán
    • 1
      lžíce hořčice kremžská
    • 1
      lžíce olej
    • 4
      ks jarní cibulka
    • sůl a pepř

Postup přípravy receptu

1
Rybu osolíme a opepříme, potřeme olejem a položíme do zapékací mísy vymazané máslem. Do předehřáté trouby dáme rybu na 15-20 minut zapéct. Ušleháme bílky, přidáme parmazán, strouhanku, hořčici a cibulku. Dobře promícháme a hotovou směsí rybí porce potřeme. Vrátíme do trouby a zapečeme dozlatova. Podáváme s bramborovou přílohou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečené rizoto česko-italské hospodyně

Zapečené rizoto česko-italské…

Dušené zelí česko-italské hospodyně

Dušené zelí česko-italské hospodyně

Ryba s houbovo-smetanovou omáčkou

Ryba s houbovo-smetanovou omáčkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Bětka | 26. 5. 2015 18:47

    Rychlá večeře která chutnala moc dobře :)))))

  • Monika | 8. 9. 2012 13:40

    Tak dneska vyzkoušeno a sklizen velký úspěch.Mohu jen doporučit. :-))

  • kakadu | 2. 3. 2012 12:45

    určitě za jedna a ne naposled!

  • Šídlová Iva | 14. 11. 2011 11:54

    Neměla jsem doma krémžskou hořčici, tak jsem dala tu obyč a rybička byla moooc dooobrá.

  • Madlenka | 22. 7. 2011 07:55

    Sic jsme včera neměli zrovna kapra,ale i sumeček byl doslova k sežrání <:-)

  • Klárka J. | 15. 6. 2011 10:15

    Ryba byla dokonalá a manžel po večeři dokonce umyl i nádobí, nebylo ho totiž moc ;-) :-D .

  • Renča | 4. 4. 2011 21:59

    Výborné a rychlé. Z té neobvyklé kombinace jsem nadšená :-)) <:-) !

  • recepty73
    recepty73 | 4. 4. 2011 07:29

    ...díky za foto, jsem rád, že chutnalo :-) .

  • nnln | 2. 4. 2011 11:49

    Tak jsme obědvali trochu dříve, neodhadla jsem dobu pečení dozlatova:) Pekla jsem z filé v remosce, kde to bylo asi 15 až 20 minut. V obchodě nebyla cibulka, tak jsem nakrájela tenké proužky papriky. Přidávám fotku a kupuji filé napříště:) opravdu výborné a lehké jídlo!

  • nnln | 2. 4. 2011 11:45

    zajímavé a výborné!

  • recepty73
    recepty73 | 31. 3. 2011 17:11

    ...každý ohlas dobrý ;-) , děkuji za rady a těším se na další spolupráci, děvčata :-D :-D :-D .

  • nnln | 31. 3. 2011 16:54

    Nechci se vám do toho plést, ale co jen Ryba třeboňské hospodyně:) parmezán k rybě jsem teda ještě nikdy nejedla, ale obojí je dobré, tak to určitě stojí za zkoušku:)

  • pippiva
    pippiva | 31. 3. 2011 16:50

    ... :-\ treba : Ryba dle trebonske hospodyne. Co ty na to? :-[ :-D Ale recept se mi libi!

  • recepty73
    recepty73 | 31. 3. 2011 16:23

    ...já nejsem urážlivý :-* , dostal jsem ho od tamního rybáře. Jeho paní ho takto připravuje a tak mu i říkají. Moje reakce byla stejná, ale jejich název jsem ponechal :-) . Klidně to přepíšu - dej tip ;-)

  • pippiva
    pippiva | 31. 3. 2011 16:11

    Jirko, nic ve zlem, ale nejak mi nesedi parmesan ku Treboni... ;-) :-P :-* :-* :-* (pusinky aby ses neurazil)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Hořčice kremžská Jarní cibulka Kapří filety Olej Strouhanka Strouhaný parmazán Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tagliatelle se špenátem a houbovou omáčkou

Tagliatelle se špenátem a houbovou…

Výborný "podmaz" na chlebíčky

Výborný "podmaz" na chlebíčky

Rybízový dort s tvarohem

Rybízový dort s tvarohem

Linecký jablkový koláč

Linecký jablkový koláč

Vaječné placičky se sýrem a šunkou

Vaječné placičky se sýrem a šunkou

Dvoubarevný roládový pařížský dort

Dvoubarevný roládový pařížský dort

Čokoládový krém II.

Čokoládový krém II.

Kokosová bábovka s kefírem

Kokosová bábovka s kefírem

Cupcakes

Cupcakes

Doporučujeme

Burgundská hovězí pečeně

Burgundská hovězí pečeně

60 minut
Mandlové vanilkové rohlíčky

Mandlové vanilkové rohlíčky

50 minut
Vánoční marokánky

Vánoční marokánky

120 minut
Masarykovo cukroví

Masarykovo cukroví

70 minut
Pudinkové cukroví

Pudinkové cukroví

30 minut
Nejlepší vaječný likér

Nejlepší vaječný likér

50 minut
Podvodnice

Podvodnice

20 minut
Pralinky s burisony

Pralinky s burisony

30 minut
Florentýnky

Florentýnky

Poslední sledované recepty

20
Domácí tatarka
Domácí tatarka
19
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
19
Losos (nejen) v bylinkách
Losos (nejen) v bylinkách
15
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
14
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Vaječný koňak ze salka: 3 recepty, které oceníte nejen na Vánoce
Vaječný koňak ze salka: 3 recepty, které oceníte…
Upečeno za víkend: Čtyři těsta, z nichž uděláte spoustu druhů cukroví
Upečeno za víkend: Čtyři těsta, z nichž uděláte…
Nepečené vánoční kuličky: Cukroví, které zvládne úplně každý
Nepečené vánoční kuličky: Cukroví, které zvládne…
Vánoční cukroví podle Josefa Maršálka: Vylepšené linecké, pracny, rohlíčky, ořechy i vosí hnízda
Vánoční cukroví podle Josefa Maršálka: Vylepšené…
Jak uložit cukroví? Linecké do krabice, kokosky do papírového sáčku
Jak uložit cukroví? Linecké do krabice, kokosky…
AHA.cz Pohřeb Patrika Hezuckého (†55): Vzkaz manželky a manévry před obřadem

Pohřeb Patrika Hezuckého (†55): Vzkaz manželky a manévry před obřadem

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Vánoční a zimní manikúra: 50+ nádherných nápadů, které musíte vidět

Vánoční a zimní manikúra: 50+ nádherných nápadů, které musíte vidět

Blesk pro ženy Nejlepší červené rtěnky podle redakce: Jak najít tu nejlepší v drogerii ke svému typu pleti?

Nejlepší červené rtěnky podle redakce: Jak najít tu nejlepší v drogerii ke svému typu pleti?

Ženy.cz Vymezování hranic. Nutná obrana, nebo  moderní výmluva pro sobectví?

Vymezování hranic. Nutná obrana, nebo moderní výmluva pro sobectví?

Blesk.cz Po ztrátě miminka se konečně zase směje: Arichteva to rozjela s Brzobohatou

Po ztrátě miminka se konečně zase směje: Arichteva to rozjela s Brzobohatou

SportRevue.cz VIDEO: 10 nejkrásnějších tenistek všech dob. Světu vládnou slovanské holky

VIDEO: 10 nejkrásnějších tenistek všech dob. Světu vládnou slovanské holky

Maminka.cz Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Blesk Horoskopy Sváteční numerologie: Vypočítejte si svoje vánoční číslo a zjistěte, co vám přinese

Sváteční numerologie: Vypočítejte si svoje vánoční číslo a zjistěte, co vám přinese

Další doporučené recepty:

Ryba s těstovinami
Ryba s těstovinami
Ryba se slaninou a cibulí
Ryba se slaninou a cibulí
Ryba se špenátem a máslem
Ryba se špenátem a máslem
Ryba v balíčku
Ryba v balíčku
Ryba v housce
Ryba v housce
Ryba v kořeněném vajíčku
Ryba v kořeněném vajíčku
  • Recepty.cz
  • Ryba třeboňské hospodyně
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact