• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Ryba třeboňské hospodyně
Napište svůj komentář k receptu

Ryba třeboňské hospodyně

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 19
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Ryba třeboňské hospodyně
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • kapří filety nebo okoun, ale i file... 4 porce -dle chuti
    • 2
      ks bílek
    • 2
      lžíce strouhanka
    • 2
      lžíce strouhaný parmazán
    • 1
      lžíce hořčice kremžská
    • 1
      lžíce olej
    • 4
      ks jarní cibulka
    • sůl a pepř

Postup přípravy receptu

1
Rybu osolíme a opepříme, potřeme olejem a položíme do zapékací mísy vymazané máslem. Do předehřáté trouby dáme rybu na 15-20 minut zapéct. Ušleháme bílky, přidáme parmazán, strouhanku, hořčici a cibulku. Dobře promícháme a hotovou směsí rybí porce potřeme. Vrátíme do trouby a zapečeme dozlatova. Podáváme s bramborovou přílohou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečené rizoto česko-italské hospodyně

Zapečené rizoto česko-italské…

Dušené zelí česko-italské hospodyně

Dušené zelí česko-italské hospodyně

Ryba s houbovo-smetanovou omáčkou

Ryba s houbovo-smetanovou omáčkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Bětka | 26. 5. 2015 18:47

    Rychlá večeře která chutnala moc dobře :)))))

  • Monika | 8. 9. 2012 13:40

    Tak dneska vyzkoušeno a sklizen velký úspěch.Mohu jen doporučit. :-))

  • kakadu | 2. 3. 2012 12:45

    určitě za jedna a ne naposled!

  • Šídlová Iva | 14. 11. 2011 11:54

    Neměla jsem doma krémžskou hořčici, tak jsem dala tu obyč a rybička byla moooc dooobrá.

  • Madlenka | 22. 7. 2011 07:55

    Sic jsme včera neměli zrovna kapra,ale i sumeček byl doslova k sežrání <:-)

  • Klárka J. | 15. 6. 2011 10:15

    Ryba byla dokonalá a manžel po večeři dokonce umyl i nádobí, nebylo ho totiž moc ;-) :-D .

  • Renča | 4. 4. 2011 21:59

    Výborné a rychlé. Z té neobvyklé kombinace jsem nadšená :-)) <:-) !

  • recepty73
    recepty73 | 4. 4. 2011 07:29

    ...díky za foto, jsem rád, že chutnalo :-) .

  • nnln | 2. 4. 2011 11:49

    Tak jsme obědvali trochu dříve, neodhadla jsem dobu pečení dozlatova:) Pekla jsem z filé v remosce, kde to bylo asi 15 až 20 minut. V obchodě nebyla cibulka, tak jsem nakrájela tenké proužky papriky. Přidávám fotku a kupuji filé napříště:) opravdu výborné a lehké jídlo!

  • nnln | 2. 4. 2011 11:45

    zajímavé a výborné!

  • recepty73
    recepty73 | 31. 3. 2011 17:11

    ...každý ohlas dobrý ;-) , děkuji za rady a těším se na další spolupráci, děvčata :-D :-D :-D .

  • nnln | 31. 3. 2011 16:54

    Nechci se vám do toho plést, ale co jen Ryba třeboňské hospodyně:) parmezán k rybě jsem teda ještě nikdy nejedla, ale obojí je dobré, tak to určitě stojí za zkoušku:)

  • pippiva
    pippiva | 31. 3. 2011 16:50

    ... :-\ treba : Ryba dle trebonske hospodyne. Co ty na to? :-[ :-D Ale recept se mi libi!

  • recepty73
    recepty73 | 31. 3. 2011 16:23

    ...já nejsem urážlivý :-* , dostal jsem ho od tamního rybáře. Jeho paní ho takto připravuje a tak mu i říkají. Moje reakce byla stejná, ale jejich název jsem ponechal :-) . Klidně to přepíšu - dej tip ;-)

  • pippiva
    pippiva | 31. 3. 2011 16:11

    Jirko, nic ve zlem, ale nejak mi nesedi parmesan ku Treboni... ;-) :-P :-* :-* :-* (pusinky aby ses neurazil)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Hořčice kremžská Jarní cibulka Kapří filety Olej Strouhanka Strouhaný parmazán Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí směs na houbách

Kuřecí směs na houbách

Celerová pomazánka na chlebíčky

Celerová pomazánka na chlebíčky

Plněná veka II.

Plněná veka II.

Jablečné čatní

Jablečné čatní

Trvanlivé sušenky

Trvanlivé sušenky

Celerové placičky

Celerové placičky

Buřtguláš trochu jinak

Buřtguláš trochu jinak

Rybízový nepečený dort

Rybízový nepečený dort

Tiramisu se zakysanou smetanou

Tiramisu se zakysanou smetanou

Doporučujeme

30 minut
Těstoviny s pečenými rajčaty, cuketou a grilovanou kukuřicí

Těstoviny s pečenými rajčaty, cuketou…

10 minut
Domácí lučina

Domácí lučina

45 minut
Bleskové kuře na paprice

Bleskové kuře na paprice

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

Poslední sledované recepty

32
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
30
Bublanina s ostružinami
Bublanina s ostružinami
28
Těstoviny s pečenými rajčaty, cuketou a grilovanou kukuřicí
Těstoviny s pečenými…
27
Vynikající zapečené palačinky
Vynikající zapečené…
23
Bleskové kuře na paprice
Bleskové kuře na paprice

Zajímavé články

Těstovinový salát je chutný oběd hotový do dvaceti minut!
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do…
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z jednoho hrnce
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z…
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy, jak ji využít při přípravě oběda nebo večeře
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy,…
Moučníky ze zakysané smetany: Vyzkoušejte 5 osvědčených receptů, na kterých si pochutnáte!
Moučníky ze zakysané smetany: Vyzkoušejte 5…
Poctivá koprovka s vejcem jako od babičky: Tuhle bude milovat celá rodina
Poctivá koprovka s vejcem jako od babičky: Tuhle…
AHA.cz Modeling má novou hvězdu: Seznamte se, Mína Maxová

Modeling má novou hvězdu: Seznamte se, Mína Maxová

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Přání k narozeninám: Vyberte si z 20 textů hodících se do SMS i na papír

Přání k narozeninám: Vyberte si z 20 textů hodících se do SMS i na papír

Blesk pro ženy Tereza Kostková: V teplákách nejdu ani na zahradu! A co ji naučila maminka?

Tereza Kostková: V teplákách nejdu ani na zahradu! A co ji naučila maminka?

Ženy.cz Co stihnout do konce léta, aby vám nebylo líto, že skončilo

Co stihnout do konce léta, aby vám nebylo líto, že skončilo

Blesk.cz Prachařova Sandeva na 6 týdnů zmizela: První foto po tajemné »nemoci«

Prachařova Sandeva na 6 týdnů zmizela: První foto po tajemné »nemoci«

SportRevue.cz FOTO: Martina Čechová, Radka Rosická a 35 dalších fotbalových sexy (ex)partnerek

FOTO: Martina Čechová, Radka Rosická a 35 dalších fotbalových sexy (ex)partnerek

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Rozený vítěz, showman, nebo zamyšlený introvert? Poznejte své dítě podle dne narození!

Rozený vítěz, showman, nebo zamyšlený introvert? Poznejte své dítě podle dne narození!

Další doporučené recepty:

Ryba s těstovinami
Ryba s těstovinami
Ryba se slaninou a cibulí
Ryba se slaninou a cibulí
Ryba se špenátem a máslem
Ryba se špenátem a máslem
Ryba v balíčku
Ryba v balíčku
Ryba v housce
Ryba v housce
Ryba v kořeněném vajíčku
Ryba v kořeněném vajíčku
  • Recepty.cz
  • Ryba třeboňské hospodyně
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact