• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Ryba s houbovo-smetanovou omáčkou
Napište svůj komentář k receptu

Ryba s houbovo-smetanovou omáčkou

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 14
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Ryba s houbovo-smetanovou omáčkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • filety - treska, pangas...
    • citronová šťáva
    • sůl a pepř
    • olej
    • čerstvé žampiony nebo hříbky, cca 3-4 ks na porci
    • zakysaná smetana - na porci 2 lžíce
    • vývar nebo mléko, na porci 1-2 lžíce
    • petrželka

Postup přípravy receptu

1
Filety pokapeme citronem a necháme chvilku proležet, pak osolíme a opepříme, na oleji zprudka osmažíme z obou stran a uložíme v teple.
2
Do výpeku dáme orestovat pokrájené houby na plátky, přilijeme vývar, vmícháme smetanu, necháme krátce provařit, dochutíme solí, pepřem, případně i citronovou šťávou. Hustotu omáčky zredukujeme dle potřeby, buď přidáme vývar nebo necháme vyvařit.
3
Podáváme s rýží, bramborem nebo těstovinami, dozdobíme petrželkou, kterou můžeme ochutit i omáčku.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Houbovo-knedlíková omeleta

Houbovo-knedlíková omeleta

Houbovo-zázvorové hovězí

Houbovo-zázvorové hovězí

Houbovo-špenátové noky

Houbovo-špenátové noky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jitka | 20. 10. 2015 14:26

    Byla to příjemná změna od obaleného klasiky smaženého filé.

  • Eva | 18. 1. 2015 09:00

    Velmi rychle, netradicni a vynikajici. Dekuji

  • Anička | 19. 4. 2013 12:03

    Moc dobrý recept. Velice za něj děkuji, ryby máme moc rádi a nové recepty zkouším ráda.

  • Bohdánková | 8. 11. 2012 16:21

    Jednoduchá příprava a výborná bašta, děkuji :-))

  • Radka | 6. 2. 2012 16:05

    Pouzila jsem zampiony, vyvary nedelam tak stacila i voda. Jo a kyslou smetanu jsem na tri porce dala celou. Super.

  • Vlaďka | 26. 1. 2012 10:25

    To se mi líbí!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Pokrmy Zdravě i chutně Z hub Z mléka / sýra Rybí Oběd Večeře Smažení Vaření Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čerstvé žampiony Citronová šťáva Filety Olej Petrželka Sůl Vývar Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Lososová pomazánka

Lososová pomazánka

Borůvkový koláč s ořechovou posypkou

Borůvkový koláč s ořechovou posypkou

Nivoví šneci

Nivoví šneci

Bramborová polévka s houbami a uzeninou

Bramborová polévka s houbami a…

Zapečené brambory s cuketou a třemi sýry

Zapečené brambory s cuketou a třemi…

Koláče z Chyšek

Koláče z Chyšek

Bábovka s kysanou smetanou na plech

Bábovka s kysanou smetanou na plech

Hovězí guláš s domácím Bavorským knedlíkem

Hovězí guláš s domácím Bavorským…

Frittata

Frittata

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

27
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
26
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami
Zapečené těstoviny se…
25
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
23
Americké lívance
Americké lívance
22
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Herecký chameleon Petr Uhlík: Z vraha Hojera atletkou, co  se stala mužem!

Herecký chameleon Petr Uhlík: Z vraha Hojera atletkou, co se stala mužem!

SportRevue.cz FOTO: Nejzoufalejší sportovní disciplína? Basket ve spodním prádle

FOTO: Nejzoufalejší sportovní disciplína? Basket ve spodním prádle

Maminka.cz Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Další doporučené recepty:

Ryba na fenyklu a grapefruitu
Ryba na fenyklu a grapefruitu
Ryba na kmíně
Ryba na kmíně
Ryba naostro na kapustovém pyré
Ryba naostro na kapustovém pyré
Ryba s těstovinami
Ryba s těstovinami
Ryba se slaninou a cibulí
Ryba se slaninou a cibulí
Ryba se špenátem a máslem
Ryba se špenátem a máslem
  • Recepty.cz
  • Ryba s houbovo-smetanovou omáčkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact