• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Ryba hříbky plněná, na másle smažená
Napište svůj komentář k receptu

Ryba hříbky plněná, na másle smažená

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 6
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Ryba hříbky plněná, na másle smažená
Ryba hříbky plněná, na másle smažená
Ryba hříbky plněná, na másle smažená
Ryba hříbky plněná, na másle smažená
Ryba hříbky plněná, na másle smažená
Ryba hříbky plněná, na másle smažená
Ryba hříbky plněná, na másle smažená
Ryba hříbky plněná, na másle smažená
6fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 2
      ks ryba dle chuti (makrela, pstruh...), vykuchaná, očištěná, bez hlavy, cca 2 x 300 gramů
    • sůl
    • pepř mletý nebo drcený kmín
    • hladká mouka na obalení
    • 80
      g máslo + 2 lžíce oleje
  • Náplň:
    • 140
      g hříbky čerstvé, pokrájené, spařené a okapané, cca
    • 1
      ks cibule střední
    • 2
      stroužek česnek
    • máslo - ořech
    • sůl
    • pepř mletý
    • drcený kmín
    • tymián
    • 1
      lžička polohrubá mouka necelá

Postup přípravy receptu

1
Náplň: na ořechu rozpuštěného másla osmažíme na nudličky pokrájenou cibuli dosklovata. Přidáme jemně nasekaný česnek a dle chuti drcený kmín a lístečky tymiánu. Vše necháme provonět a poté přimícháme houby (na plátky pokrájené, ve vodě spařené a scezené). Vše krátce podusíme na mírném ohni, pod poklicí. Pak směs zaprášíme polohrubou moukou, promícháme, dle chuti osolíme a opepříme, zaklopíme a necháme zchladnout.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

2
Vykuchané ryby, zbavené hlav a ploutví rozevřeme, osolíme, opepříme nebo ochutíme drceným kmínem (případně obojí) a naplníme zchladlou hříbkovou směsí. Bříška uzavřeme jehlicí nebo zašijeme. Takto připravené ryby obalíme v hladké mouce a ne příliš zprudka smažíme z obou stran dozlatova v pánvi s rozpuštěným máslem (olej dáváme proto, aby se máslo nepřepalovalo). Rybu lze připravit též v troubě.

RADA: Připravte si sekanou, která nepraskne podle VIDEO návodu

3
Podáváme s bramborem nebo čerstvým pečivem či chlebem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ryba na fenyklu a grapefruitu

Ryba na fenyklu a grapefruitu

Ryba na estragonu z Provence

Ryba na estragonu z Provence

Rybí karbanátky s jarní cibulkou

Rybí karbanátky s jarní cibulkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Drcený kmín Hladká mouka Hříbky Máslo Pepř mletý Polohrubá mouka Ryba Sůl Tymián

Pravý holandský řízek

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Roláda z vepřového masa

Roláda z vepřového masa

Celerová pomazánka se sýrem

Celerová pomazánka se sýrem

Vajíčková pomazánka II.

Vajíčková pomazánka II.

Koláčky ze 100% tuku

Koláčky ze 100% tuku

bramborový salát bavorský

bramborový salát bavorský

Jablečné muffiny I.

Jablečné muffiny I.

Bramborovo-dýňová kaše s bylinkami

Bramborovo-dýňová kaše s bylinkami

Fazolková rýže - (nejen) příloha

Fazolková rýže - (nejen) příloha

Podmáslový chléb

Podmáslový chléb

Doporučujeme

15 minut
Řecký salát s cizrnou

Řecký salát s cizrnou

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

35 minut
Kapie plněné kuřecím masem

Kapie plněné kuřecím masem

30 minut
Ostružiny s mandlovou drobenkou

Ostružiny s mandlovou drobenkou

80 minut
Ratatouille

Ratatouille

40 minut
Krémová polévka s fazolkami a koprem

Krémová polévka s fazolkami a koprem

80 minut
Cuketová bábovka

Cuketová bábovka

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Pravý holandský řízek

Poslední sledované recepty

111
Pikantní bramborový guláš
Pikantní bramborový guláš
90
Kefírová bábovka
Kefírová bábovka
90
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní
Bramborový salát s…
51
Plnotučná hořčice s bílým vínem
Plnotučná hořčice s…
40
Borůvková limonáda
Borůvková limonáda

Zajímavé články

Claudia Schiffer jedla v dětství stále dokola jedno jídlo. Do dietního jídelníčku byste ho asi nezařadili
Claudia Schiffer jedla v dětství stále dokola…
Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A dokonce pro celou rodinu!
Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A…
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů, které zvednou náladu smutným dětem a dodají energii unaveným rodičům
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů,…
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty, které tak vůbec nevypadají
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty,…
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla, džem i čatní
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla,…
AHA.cz Vondráčkovou poslali na DNA testy! Co se stalo?

Vondráčkovou poslali na DNA testy! Co se stalo?

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Blesk pro ženy Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Ženy.cz Empatie jako dar i prokletí. Když vám vnímavost ničí život

Empatie jako dar i prokletí. Když vám vnímavost ničí život

Blesk.cz Sexy přehlídka Styl a Kabo: Ňadra Sklovské, odhalené zadečky a dechberoucí dekolty!

Sexy přehlídka Styl a Kabo: Ňadra Sklovské, odhalené zadečky a dechberoucí dekolty!

SportRevue.cz FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

Maminka.cz Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Blesk Horoskopy Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

Další doporučené recepty:

Růžové vanilkové muffinky
Růžové vanilkové muffinky
Růžový likér
Růžový likér
Růžový salát
Růžový salát
Ryba na estragonu z Provence
Ryba na estragonu z Provence
Ryba na fenyklu a grapefruitu
Ryba na fenyklu a grapefruitu
Ryba na kmíně
Ryba na kmíně
  • Recepty.cz
  • Ryba hříbky plněná, na másle smažená
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact