• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Růžová tanga
Napište svůj komentář k receptu

Růžová tanga

autor: zrzka
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Růžová tanga
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      tang nejlépe černý rybíz
    • 4
      hrnek polohrubá mouka
    • 2
      hrnek moučkový cukr
    • 1
      balení prášek do pečiva
    • 6
      ks vejce
    • 1,50
      hrnek mléko
    • 1,50
      hrnek rostlinný olej

Postup přípravy receptu

1
V míse dobře promícháme všechny sypké suroviny.
2
V jiné vhodné nádobě smícháme všechny tekuté a rychle vmícháme k těm sypkým nejlépe ručním šlehačem. Musíme opravdu postupovat rychle, Tang s ostatními přísadami reaguje a nemuselo by nám to naskočit.
3
Honem šoupneme do trouby a pomaleji pečeme. Po upečení vytáhneme z trouby nádherně voňavou, růžovoučkou dobrotu, kterou můžeme jen pocukrovat, případně polít čokoládovou polevou, nebo ozdobit šlehajdou a ovocem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Růžová citronáda

Růžová citronáda

Růžová polévka

Růžová polévka

Růžová polévka II.

Růžová polévka II.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Miroslava Marková | 28. 7. 2007 09:16

    Buchta při pečení opravdu krásně voněla a ta její barvička je "slaďoučka". Ale abych pravdu řekla, čekala jsem po tolika pochvalných komentářů něco více. Buchtu jsem jen ozdobila čokoládovou polevou, příště zkusím přidat nějaké ovoce. Ale i tak doma dlouho nevydrží.

  • Ňuška | 16. 7. 2007 14:08

    I já tuto buchtu vyzkoušela, sice z poloviční dávky, ale posypala jsem ji černým rybízem. Byla moc dobrá. Určitě budu péct častěji.

  • Dagmar Dočkalová | 7. 7. 2007 20:16

    Dnes jsem vyskoušela a můžu řict že nic moc.Buchta krásně naskočila ,ale jinak byla suchá,tužší.

  • Anonym | 7. 7. 2007 09:59

    Buchta plná chemie!

  • bramborka | 27. 6. 2007 15:25

    Pekla jsem také ze 4 vajec a musím říct že "je toho plný plech".Myslela jsem že jen pocukruji,protože byla dost vysoká,ale zjistila jsem že musím sdělat šlehačku,tak jsem jí vyšlehala s kysanou smetanou,na to jahody a želatinu také z Tangu.Ale to už je asi jiný recept:-)Každopádně těsto je chuťově dobré,voňavé a ta příchuť rybízu ho i krásně obarví.1*

  • Anonym | 25. 6. 2007 14:49

    Pekla jsem ze 4 vajec a byl výborný.Do těsta jsem dala jen 1/2 Tangu a druhou půlku jsem použila na polevu. Měla jsem doma jen pomerančový, tak byl oranžový, navrch jsem dala směs ušlehané šlehačky smíchané s jogurtem a ovocem a polila želé s druhou půkou Tangu.Paráda jak pro chuťové buňky, tak pro oko..

  • Anonym | 24. 6. 2007 18:56

    Je třeba opravdu tolik vajec??

  • Ňulinka - | 24. 6. 2007 11:27

    Dnes jsem upekla z poloviční dávky.Mňamka,měkoučká,růžovoučká,voňavoučká,dobroučká.1.

  • Anonym | 24. 6. 2007 11:16

    tak jsem to včera zkusila, je to mňamka, dávám 1*. Dělala jsem radši z poloviční dávky, tang jsem dala celý a prášek asi 3/4 a krásně to stačilo ma střední plech. Děti už to zlikvidovali,příště zkusíme jinou příchuť tangu.Anna

  • Táňa | 22. 6. 2007 16:33

    Ahoj, čtu samou chválu, hned to vyzkouším, jen nevím, na jakém plechu péct - s vyšším nebo nízkým okrajem ? Díky

  • jaja | 22. 6. 2007 13:30

    ta vůně to je lahoda prostě ňamka

  • jana | 22. 6. 2007 13:22

    jdu do toho může to být výborný

  • Květa B. | 21. 6. 2007 22:11

    Buchta z plechu nevyběhne, ale je fakt, že je pěkně vysoká. A k tomu prášku, nikdy ho nedávám na konec, ale vždy ho vmíchám do mouky a nikdy se mi nestalo, že by mi buchta nevyběhla.Naopak se všude uvádí, že se prášek nemá přidávat samostatně, ale rozmíchaný v mouce.

  • Lenka Z. | 21. 6. 2007 22:04

    Dneska jsem vyzkoušela,ale dala jsem jen poloviční dávku na klasický plech , a nahoru jsem dala třešňovou marmeládu a posypala kokosem.Bylo to moc dobré a taky krásné pro oči.

  • Hanka | 21. 6. 2007 17:31

    No mně připadá,že z této dávky budou maxitanga.Myslím,že by úplně stačila poloviční dávka,aby se pak těsto nehonilo po troubě.Vždyť všechny buchty se tak dělají a úplně to stačí.A pro méně zkušené:prdopeč dát až nakonec,protože když se na něj nalije tekutina,tak vyšumí v míse a v troubě již nebude účinkovat a buchta nevyběhne.

  • Simča Sládková | 20. 6. 2007 13:14

    No mně zaujal hlavně ten název :-))). Představovala jsem si spoďáry :o))) k jídlu.... Nevím, zda zkusím, ale díky za pobavení...S.

  • Zita Matejkova | 20. 6. 2007 00:10

    Tuto buchtu peču už déle,ale kromě Tangu jen z poloviční dávky,úplně stačí.Hezky voní a nahoru dávám šlehačku+jahody

  • Květa B. | 19. 6. 2007 21:24

    Ano, to je prášek ze kterého se dělá limonáda, je to na 1 litr vody a trochu to připomíná džus.

  • Jana z Kanady | 19. 6. 2007 20:34

    Ziji v Kanade,nevim co je Tang.Mozna prasek z ktereho se dela "limonada"?

  • Kamča | 19. 6. 2007 16:20

    Tak jednoduchý recepty mám nejraději.Květo růžové tanga jsou již v troubě a voní díky

  • Marie L. | 19. 6. 2007 14:51

    Tang přidávám do cukrové polevy. Nebo i trochu do želatinové polevy. Je pak chutnější.

  • Pavlínka | 19. 6. 2007 14:26

    Tak děkuji,já kupuji bud malinovy,jahodovy,nebo je i citronovy-ten je vyborny jako želé na buchtu.

  • Jarka O. | 19. 6. 2007 13:55

    Vitacit jsem viděla v Penny, dvě příchutě.

  • Květa B. | 19. 6. 2007 13:46

    Já ani nevím, že Vitacit ještě existuje, ale jestli ano, tak proč ne.

  • Pavlínka | 19. 6. 2007 13:44

    Prosím,a co to zkusit pouze s vitacitem?Šlo by to?Děkuji.

  • Květa B. | 19. 6. 2007 12:58

    Dala jsem na normální hluboký plech, použila jsem místo vymazávání a vysypávání papír na pečení, ale pokud nemáte, tak samozdřejmě vymazat a vysypat.

  • Sísa | 19. 6. 2007 12:46

    Chci se zeptat, jestli plech vymazat a vysypat. A jak asi velký plech nebo formu používáte. Díky

  • Květa B. | 19. 6. 2007 11:50

    Nevymyslela, někde jsem to objevila a včera vyzkoušela.Už ta barva mě fascinovala a vonělo to po celém paneláku.Taková buchtička slaďoučká už od pohledu.

  • Eva Mlýnská | 19. 6. 2007 11:43

    To už se dělalo dávno z vitacitu, ale vyzkouším i z Tangu

  • barča | 19. 6. 2007 11:40

    tedy Květo, to jste vymyslela sama ? Na těchto receptech mě fascinuje, že to vůbec někoho napadne např. tohle ,použít do těsta tang. Určitě zkusím ( ale s nějakým jiným, u nás se černý rybíz nechytá).

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Mléko Moučkový cukr Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Tang Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Římský salát s rajčaty a olivami

Římský salát s rajčaty a olivami

Honzovy buchty

Honzovy buchty

Rybí salát z králíka

Rybí salát z králíka

Tvarohová pomazánka

Tvarohová pomazánka

Kokosky II.

Kokosky II.

Křenová pomazánka k tyčinkám

Křenová pomazánka k tyčinkám

Mřížkový dýňový koláč

Mřížkový dýňový koláč

Banánový koktejl na spaní

Banánový koktejl na spaní

Barevné pomazánky - z červené řepy

Barevné pomazánky - z červené řepy

Doporučujeme

30 minut
Mexická tortilla se zelným salátem

Mexická tortilla se zelným salátem

60 minut
Mandlové vanilkové rohlíčky

Mandlové vanilkové rohlíčky

50 minut
Vánoční marokánky

Vánoční marokánky

20 minut
Klasický recept na polevu na perníčky

Klasický recept na polevu na perníčky

70 minut
Pudinkové cukroví

Pudinkové cukroví

30 minut
Kouzelný vaječný koňak

Kouzelný vaječný koňak

20 minut
Pralinky s burisony

Pralinky s burisony

30 minut
Florentýnky

Florentýnky

40 minut
Šlehačkové cukroví

Šlehačkové cukroví

Poslední sledované recepty

17
Česnekové kotlety na špeku
Česnekové kotlety na…
10
Vánoční marokánky
Vánoční marokánky
10
Vepřové s pepřovou omáčkou
Vepřové s pepřovou…
10
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
9
Kedlubnové zelí na cidru s bramborami na bouchačku
Kedlubnové zelí na cidru…

Zajímavé články

Teplé večeře do půl hodiny: 5 receptů, které zvládnete i při pečení cukroví
Teplé večeře do půl hodiny: 5 receptů, které…
Jak poznat dobré máslo? Záleží na názvu i množství mléčného tuku!
Jak poznat dobré máslo? Záleží na názvu i…
Jak na zdravé cukroví? Zkuste marokánky, medovníčky nebo slunečnicové sušenky
Jak na zdravé cukroví? Zkuste marokánky,…
Nejkrásnější vánoční cukroví: Inspirujte se v naší galerii
Nejkrásnější vánoční cukroví: Inspirujte se v…
Dnes vaří Těhotnej kuchař: Skvělé rychlovky, které vám ušetří spoustu času i práce
Dnes vaří Těhotnej kuchař: Skvělé rychlovky,…
AHA.cz Důvod rozvodu Vémolových je venku: TO JE TEPRVE SÍLA

Důvod rozvodu Vémolových je venku: TO JE TEPRVE SÍLA

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Runový horoskop na prosinec: Býky ovládne nová láska, Váhy zažijí velké změny a Štíry čeká měsíc plný smůly

Runový horoskop na prosinec: Býky ovládne nová láska, Váhy zažijí velké změny a Štíry čeká měsíc plný smůly

Ženy.cz Fenix Awards ocenily vítěze cenami Kateřiny Handlové, kreativní ředitelky Rückl

Fenix Awards ocenily vítěze cenami Kateřiny Handlové, kreativní ředitelky Rückl

Blesk.cz Princ Harry se vysmál Trumpovi: Vybučeli ho!

Princ Harry se vysmál Trumpovi: Vybučeli ho!

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: To musíte vidět! Fanynka Zlatana Ibrahimoviče v akci

FOTO, VIDEO: To musíte vidět! Fanynka Zlatana Ibrahimoviče v akci

Maminka.cz Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Blesk Horoskopy Runový horoskop na prosinec: Býky ovládne nová láska, Váhy zažijí velké změny a Štíry čeká měsíc plný smůly

Runový horoskop na prosinec: Býky ovládne nová láska, Váhy zažijí velké změny a Štíry čeká měsíc plný smůly

  • Recepty.cz
  • Růžová tanga
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact