• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Růžová tanga
Napište svůj komentář k receptu

Růžová tanga

autor: zrzka
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Růžová tanga
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      tang nejlépe černý rybíz
    • 4
      hrnek polohrubá mouka
    • 2
      hrnek moučkový cukr
    • 1
      balení prášek do pečiva
    • 6
      ks vejce
    • 1,50
      hrnek mléko
    • 1,50
      hrnek rostlinný olej

Postup přípravy receptu

1
V míse dobře promícháme všechny sypké suroviny.
2
V jiné vhodné nádobě smícháme všechny tekuté a rychle vmícháme k těm sypkým nejlépe ručním šlehačem. Musíme opravdu postupovat rychle, Tang s ostatními přísadami reaguje a nemuselo by nám to naskočit.
3
Honem šoupneme do trouby a pomaleji pečeme. Po upečení vytáhneme z trouby nádherně voňavou, růžovoučkou dobrotu, kterou můžeme jen pocukrovat, případně polít čokoládovou polevou, nebo ozdobit šlehajdou a ovocem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Růžová citronáda

Růžová citronáda

Růžová polévka

Růžová polévka

Růžová polévka II.

Růžová polévka II.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Miroslava Marková | 28. 7. 2007 09:16

    Buchta při pečení opravdu krásně voněla a ta její barvička je "slaďoučka". Ale abych pravdu řekla, čekala jsem po tolika pochvalných komentářů něco více. Buchtu jsem jen ozdobila čokoládovou polevou, příště zkusím přidat nějaké ovoce. Ale i tak doma dlouho nevydrží.

  • Ňuška | 16. 7. 2007 14:08

    I já tuto buchtu vyzkoušela, sice z poloviční dávky, ale posypala jsem ji černým rybízem. Byla moc dobrá. Určitě budu péct častěji.

  • Dagmar Dočkalová | 7. 7. 2007 20:16

    Dnes jsem vyskoušela a můžu řict že nic moc.Buchta krásně naskočila ,ale jinak byla suchá,tužší.

  • Anonym | 7. 7. 2007 09:59

    Buchta plná chemie!

  • bramborka | 27. 6. 2007 15:25

    Pekla jsem také ze 4 vajec a musím říct že "je toho plný plech".Myslela jsem že jen pocukruji,protože byla dost vysoká,ale zjistila jsem že musím sdělat šlehačku,tak jsem jí vyšlehala s kysanou smetanou,na to jahody a želatinu také z Tangu.Ale to už je asi jiný recept:-)Každopádně těsto je chuťově dobré,voňavé a ta příchuť rybízu ho i krásně obarví.1*

  • Anonym | 25. 6. 2007 14:49

    Pekla jsem ze 4 vajec a byl výborný.Do těsta jsem dala jen 1/2 Tangu a druhou půlku jsem použila na polevu. Měla jsem doma jen pomerančový, tak byl oranžový, navrch jsem dala směs ušlehané šlehačky smíchané s jogurtem a ovocem a polila želé s druhou půkou Tangu.Paráda jak pro chuťové buňky, tak pro oko..

  • Anonym | 24. 6. 2007 18:56

    Je třeba opravdu tolik vajec??

  • Ňulinka - | 24. 6. 2007 11:27

    Dnes jsem upekla z poloviční dávky.Mňamka,měkoučká,růžovoučká,voňavoučká,dobroučká.1.

  • Anonym | 24. 6. 2007 11:16

    tak jsem to včera zkusila, je to mňamka, dávám 1*. Dělala jsem radši z poloviční dávky, tang jsem dala celý a prášek asi 3/4 a krásně to stačilo ma střední plech. Děti už to zlikvidovali,příště zkusíme jinou příchuť tangu.Anna

  • Táňa | 22. 6. 2007 16:33

    Ahoj, čtu samou chválu, hned to vyzkouším, jen nevím, na jakém plechu péct - s vyšším nebo nízkým okrajem ? Díky

  • jaja | 22. 6. 2007 13:30

    ta vůně to je lahoda prostě ňamka

  • jana | 22. 6. 2007 13:22

    jdu do toho může to být výborný

  • Květa B. | 21. 6. 2007 22:11

    Buchta z plechu nevyběhne, ale je fakt, že je pěkně vysoká. A k tomu prášku, nikdy ho nedávám na konec, ale vždy ho vmíchám do mouky a nikdy se mi nestalo, že by mi buchta nevyběhla.Naopak se všude uvádí, že se prášek nemá přidávat samostatně, ale rozmíchaný v mouce.

  • Lenka Z. | 21. 6. 2007 22:04

    Dneska jsem vyzkoušela,ale dala jsem jen poloviční dávku na klasický plech , a nahoru jsem dala třešňovou marmeládu a posypala kokosem.Bylo to moc dobré a taky krásné pro oči.

  • Hanka | 21. 6. 2007 17:31

    No mně připadá,že z této dávky budou maxitanga.Myslím,že by úplně stačila poloviční dávka,aby se pak těsto nehonilo po troubě.Vždyť všechny buchty se tak dělají a úplně to stačí.A pro méně zkušené:prdopeč dát až nakonec,protože když se na něj nalije tekutina,tak vyšumí v míse a v troubě již nebude účinkovat a buchta nevyběhne.

  • Simča Sládková | 20. 6. 2007 13:14

    No mně zaujal hlavně ten název :-))). Představovala jsem si spoďáry :o))) k jídlu.... Nevím, zda zkusím, ale díky za pobavení...S.

  • Zita Matejkova | 20. 6. 2007 00:10

    Tuto buchtu peču už déle,ale kromě Tangu jen z poloviční dávky,úplně stačí.Hezky voní a nahoru dávám šlehačku+jahody

  • Květa B. | 19. 6. 2007 21:24

    Ano, to je prášek ze kterého se dělá limonáda, je to na 1 litr vody a trochu to připomíná džus.

  • Jana z Kanady | 19. 6. 2007 20:34

    Ziji v Kanade,nevim co je Tang.Mozna prasek z ktereho se dela "limonada"?

  • Kamča | 19. 6. 2007 16:20

    Tak jednoduchý recepty mám nejraději.Květo růžové tanga jsou již v troubě a voní díky

  • Marie L. | 19. 6. 2007 14:51

    Tang přidávám do cukrové polevy. Nebo i trochu do želatinové polevy. Je pak chutnější.

  • Pavlínka | 19. 6. 2007 14:26

    Tak děkuji,já kupuji bud malinovy,jahodovy,nebo je i citronovy-ten je vyborny jako želé na buchtu.

  • Jarka O. | 19. 6. 2007 13:55

    Vitacit jsem viděla v Penny, dvě příchutě.

  • Květa B. | 19. 6. 2007 13:46

    Já ani nevím, že Vitacit ještě existuje, ale jestli ano, tak proč ne.

  • Pavlínka | 19. 6. 2007 13:44

    Prosím,a co to zkusit pouze s vitacitem?Šlo by to?Děkuji.

  • Květa B. | 19. 6. 2007 12:58

    Dala jsem na normální hluboký plech, použila jsem místo vymazávání a vysypávání papír na pečení, ale pokud nemáte, tak samozdřejmě vymazat a vysypat.

  • Sísa | 19. 6. 2007 12:46

    Chci se zeptat, jestli plech vymazat a vysypat. A jak asi velký plech nebo formu používáte. Díky

  • Květa B. | 19. 6. 2007 11:50

    Nevymyslela, někde jsem to objevila a včera vyzkoušela.Už ta barva mě fascinovala a vonělo to po celém paneláku.Taková buchtička slaďoučká už od pohledu.

  • Eva Mlýnská | 19. 6. 2007 11:43

    To už se dělalo dávno z vitacitu, ale vyzkouším i z Tangu

  • barča | 19. 6. 2007 11:40

    tedy Květo, to jste vymyslela sama ? Na těchto receptech mě fascinuje, že to vůbec někoho napadne např. tohle ,použít do těsta tang. Určitě zkusím ( ale s nějakým jiným, u nás se černý rybíz nechytá).

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Mléko Moučkový cukr Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Tang Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí játra na olivách a víně

Kuřecí játra na olivách a víně

Bábovka v mikrovlnce za 10 minut

Bábovka v mikrovlnce za 10 minut

Zapékaná zelenina se sýrem

Zapékaná zelenina se sýrem

Staročeské zelí s kroupami a uzeným

Staročeské zelí s kroupami a uzeným

BLT sendvič

BLT sendvič

Bezlepkový smetanový dort s rybízem

Bezlepkový smetanový dort s rybízem

Králíček na smetaně a hořčici

Králíček na smetaně a hořčici

Vynikající těstovinový salát se špenátem

Vynikající těstovinový salát se…

Lehký vajíčkový salát s jogurtem

Lehký vajíčkový salát s jogurtem

Doporučujeme

30 minut
Gyros rýže s kuřecím masem a zeleninou

Gyros rýže s kuřecím masem a zeleninou

40 minut
Malinová vosí hnízda

Malinová vosí hnízda

30 minut
Rumové kuličky nepečené a snadné

Rumové kuličky nepečené a snadné

30 minut
Nejlepší vaječný likér

Nejlepší vaječný likér

40 minut
Rafaelo kuličky

Rafaelo kuličky

40 minut
Šlehačkové cukroví

Šlehačkové cukroví

60 minut
Vosí hnízda

Vosí hnízda

180 minut
Vláčná máslová vánočka

Vláčná máslová vánočka

40 minut
Ořechy s krémem

Ořechy s krémem

Poslední sledované recepty

74
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
59
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
25
Košíčky s ořechovou náplní
Košíčky s ořechovou…
20
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
18
Kulajda
Kulajda

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Horké polévky k večeři, které zasytí a zahřejí
Od pondělí do pátku: Horké polévky k večeři,…
Recept na lososa smaženého, v troubě nebo v papilotě. Takhle vám bude chutnat i na Vánoce
Recept na lososa smaženého, v troubě nebo v…
Toskánské vánoční sušenky bez mouky, které chutnají jako marcipán: Upečte si ricciarelli!
Toskánské vánoční sušenky bez mouky, které…
Nejkrásnější vánoční dorty: Inspirujte se v naší galerii
Nejkrásnější vánoční dorty: Inspirujte se v naší…
Vaječný koňak ze salka: 3 recepty, které oceníte nejen na Vánoce
Vaječný koňak ze salka: 3 recepty, které oceníte…
AHA.cz Richard Genzer měl namále: Záchrana od profesora Neužila

Richard Genzer měl namále: Záchrana od profesora Neužila

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Vánoční a zimní manikúra: 50+ nádherných nápadů, které musíte vidět

Vánoční a zimní manikúra: 50+ nádherných nápadů, které musíte vidět

Blesk pro ženy Vánoční milostná předpověď: Koho čeká erotická bouře, kdo se zamiluje a kdo dostane kopačky?

Vánoční milostná předpověď: Koho čeká erotická bouře, kdo se zamiluje a kdo dostane kopačky?

Ženy.cz Být single může být hard. 10 problémů, které si zadaní neuvědomují

Být single může být hard. 10 problémů, které si zadaní neuvědomují

Blesk.cz Britská pěvecká ikona Richard: Přiznal boj s rakovinou! Chce spojit síly s králem

Britská pěvecká ikona Richard: Přiznal boj s rakovinou! Chce spojit síly s králem

SportRevue.cz FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

Maminka.cz Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Blesk Horoskopy Vánoční milostná předpověď: Koho čeká erotická bouře, kdo se zamiluje a kdo dostane kopačky?

Vánoční milostná předpověď: Koho čeká erotická bouře, kdo se zamiluje a kdo dostane kopačky?

  • Recepty.cz
  • Růžová tanga
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact