Lahodné pesto z rukoly, lískových oříšků, česneku a parmazánu má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem nebo třeba s opečenou bagetkou.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto Rosso
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Oravská kulaša
Bramborové knedlíky se strouhankou
Fofr cuketa na řecký způsob
Svíčková Stroganoff
Vařený krém na dorty, řezy, cukroví
Zapečené brambory se smetanou a…
Zelný eintopf aneb guláš s hlávkovým…
Brambory zapečené (nejen) s mletým…
Vepřová pečeně s houskovými knedlíky…
Bleskové kuře na paprice
Šakšuka v praprikách
Cuketové hranolky
Ostružiny s mandlovou drobenkou
Ratatouille
Cuketová bábovka
Kuřecí prsa Caprese
Krémová polévka s fazolkami a koprem
Vanilkový cheesecake