Lahodné pesto z rukoly, lískových oříšků, česneku a parmazánu má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem nebo třeba s opečenou bagetkou.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto Rosso
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Salát s kuřecími prsíčky a těstovinami
Pomazánka z paštiky
Rybízový linecký koláč
Dort Raffaelo
Rychlá pikantní pomazánka na…
Mandlový dort
Lehký těstovinový salát s tuňákem a…
Plněné smažené žampiony
Těstoviny se špenátem
Řecký salát s cizrnou
Cuketové hranolky
Kapie plněné kuřecím masem
Ostružiny s mandlovou drobenkou
Ratatouille
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros
Krémová polévka s fazolkami a koprem
Houbová omáčka s bramborovými buchtami