Lahodné pesto z rukoly, lískových oříšků, česneku a parmazánu má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem nebo třeba s opečenou bagetkou.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto Rosso
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bramborová pomazánka
Kávové řezy s ořechy, čokoládou a…
Borůvkový koláč IV.
Čokoládový koláč s třešněmi
Slaná roláda jako dort
Kompotová buchta na plech
Hříšný čokoládový koláč
Listové tyčinky na sladko
Jednoduchá špenátová polévka se sýrem
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Kaplická cmunda
Dýňová polévka s červenou čočkou
Butter chicken masala
Dýňový cheesecake s ricottou
Řepánky
Vanilkový cheesecake
Maďarský guláš
Rychlá bábovka