Lahodné pesto z rukoly, lískových oříšků, česneku a parmazánu má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem nebo třeba s opečenou bagetkou.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto Rosso
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bramborová polévka s houbami a…
Špagety se špenátovým pestem
Pikantní masová směs na topinky -…
Jogurtovo-mléčný jahodový koktejl
Vynikající kvasnicové knedlíčky do…
Salát Rukola s cherry rajčátky a…
Bábovka s rebarborou - hrníčková
Mrkvové smoothie s jogurtem
Kuřecí maso se šunkou a hermelínem
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake