• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Roštěnky v pivu
Napište svůj komentář k receptu

Roštěnky v pivu

autor: Vlastina
0.0
moje hodnoceni
3.9
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Roštěnky v pivu
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks hovězí roštěná
    • 4
      ks česnek
    • sůl
    • pivo
    • 2
      ks vejce
    • pepř mletý
    • strouhanka
    • hladká mouka
    • tuk

Postup přípravy receptu

1
Roštěnky naklepeme, na okrajích lehce nařízneme, potřeme česnekem, osolíme, opepříme a zalijeme pivem (piva tolik, aby byly roštěnky zakryté, ale nesmí plavat). Necháme do druhého dne uležet, pivo se částečně do roštěnek vsákne. Potom obalujeme běžným způsobem jako řízky a smažíme.
2
Obměna: z roštěnek naložených v pivu můžeme připravovat jakoukoliv minutku nejen řízky. Takto naložené maso je vláčnější.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Roštěnky s kapustičkami na cibuli a česneku

Roštěnky s kapustičkami na cibuli a…

Primátorské roštěnky

Primátorské roštěnky

Roštěnky Esterházy dle časopisu F.O.O.D.

Roštěnky Esterházy dle časopisu F.O.O…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Iva | 6. 2. 2006 21:06

    Tak musím popravdě říci, že jsem od toho čekala více. Žádný zázrak jsem v tom neviděla a buď jsem měla maso "z vola", ale křehké rozhodně nebylo. :o(

  • Anonym | 2. 2. 2006 19:02

    Vyzkoušela jsem a bylo moc dobré, je to vítaná změna

  • Anonym | 2. 2. 2006 15:41

    to pivo doporucuji cerne...

  • Ludmila | 2. 2. 2006 13:42

    Přátelé,vždy bych dala přednost roštěnkám, připraveným jako roštěnky - nikoli jako řízky.

  • Hana Janů | 1. 2. 2006 20:18

    Překvapilo mě, že roštěnky nejsou vůbec tvrdé, jsou křehoučké. Nejprve jsem k nim neměla vůbec důvěru, ale teď jsem ráda, že jsem je vyzkoušela a budu je dělat i nadále, všem doporučuji není se čeho obávat

  • Alina | 26. 10. 2005 18:11

    Tak jsem je také vyzkoušela s obavou, že budou tvrdé a že se pokroutí. Kdepak, zkřehly a byly vláčné, je to sice trochu dražší žrádýlko ty roštěnky, ale stojí to za to.

  • Lubor | 25. 10. 2005 19:18

    To bych neřekl, že je to tak dobré. Vůbec nebyly tvrdé, byly pikantní. Děkuji za recept, p. vencová zase boduje. Dávám 1

  • Petra | 25. 10. 2005 15:11

    Moc dobré. Křehké a pikantní.o)

  • Pilence | 14. 3. 2005 09:06

    Diky za tip. Rostenky skutecne pekne zkrehly a byly mnamozni. Ze zbytku nalevu jsem udelala pivni testicko a obalila v nem platky cibule. Pile

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Svačina Večeře Pozdní večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Hladká mouka Hovězí roštěná Pepř mletý Pivo Strouhanka Sůl Tuk Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Skvělá ryba se zeleninou

Skvělá ryba se zeleninou

Rýžový nákyp s meruňkami

Rýžový nákyp s meruňkami

Tvarohový koláč s třešněmi

Tvarohový koláč s třešněmi

Kokosový dort - výborný a snadný

Kokosový dort - výborný a snadný

Lehké bylinkové máslo

Lehké bylinkové máslo

Borůvkový koláč s krémem z bílé čokolády

Borůvkový koláč s krémem z bílé…

Nadýchané americké lívance

Nadýchané americké lívance

Smoothie z červené řepy

Smoothie z červené řepy

Španělská paella krok za krokem

Španělská paella krok za krokem

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

80
Troubový segedinský guláš
Troubový segedinský guláš
50
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
27
Klasické lečo
Klasické lečo
23
Topinky s houbami a čedarem
Topinky s houbami a…
20
Meruňkové knedlíky - kynuté
Meruňkové knedlíky -…

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Dáma.cz Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Ornella shazuje kila a posílá: Žhavé pozdravy z Francie!

Ornella shazuje kila a posílá: Žhavé pozdravy z Francie!

SportRevue.cz 20 fotbalistů, jimž experti věštili zářivou budoucnost. U většiny se tvrdě spletli

20 fotbalistů, jimž experti věštili zářivou budoucnost. U většiny se tvrdě spletli

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

  • Recepty.cz
  • Roštěnky v pivu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact