• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Roláda z mletého bůčku
Napište svůj komentář k receptu

Roláda z mletého bůčku

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.2
hodnotilo: 13
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Roláda z mletého bůčku
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg vepřový bůček
    • 3
      lžíce solamyl (bramborový škrob)
    • 0,25
      l mléko
    • 5
      vejce
    • 1
      sklenice zeleninová směs
    • 250
      g salám Nejlépe Gothaj
    • 1
      ks cibule
    • 50
      g tvrdý sýr
    • 2
      ks okurka
    • hořčice plnotučná
    • pepř mletý
    • sůl
    • kunovjanka

Postup přípravy receptu

1
Vepřový bůček vykostíme a umeleme na masovém strojku. Přidáme solamyl, mléko, sůl, pepř a dobře propracujeme. Směs dáme přes noc do chladničky.
2
Druhý den nejprve usmažíme vejce na polovičce cibule a necháme vychladnout. Na igelitu navlhčeném vodou vypracujeme asi 15 mm silnou placku. Potřeme ji hořčicí, smaženými vajíčky a poklademe plátky salámu (ze salámu jdou také udělat ruličky naplněné páskem sýra). Potom scedíme zeleninu (Moravanku atd.), kterou položíme zároveň s plátky okurek, sýru a zbylé cibule na placku z masa.
3
Můžeme přidat cokoliv podle chuti např. feferonky, houby... Pomocí igelitu roládu stočíme, vložíme na pekáč vymaštěný sádlem, podlijeme trochou vody a dáme péci do hodně vyhřáté trouby asi po 15 min. pak troubu ztlumíme.
4
Pečeme asi 1 hodinu občas polejeme vypečeným tukem a je-li třeba přidáme vodu (ne moc, jen aby nebylo dno pekáče suché).
5
<BR><BR><span class=txtNadpis3>Několik praktických rad!</span><BR>Hlavně je nutné si pohrát se zabalením rolády.
6
Nesmí se rozpadnout. Před uložením na plech je dobré vyhladit povrch mokrou rukou. Přemístění rolády na plech je nejlépe provést tak, že plech položíme na okraj pracovní plochy a pomocí igelitu roládu přetočíme na plech (pozor ať to vše nespadne na podlahu).
7
<BR>Jako příloha bramborová kaše nebo brambory. Za studena z chlebem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Úžasná "roláda" z mletého masa v "srnčím hřbetě"

Úžasná "roláda" z mletého masa v …

Domácí plněná roláda z mletého masa

Domácí plněná roláda z mletého masa

Králík pečený na bůčku s bramboráčky

Králík pečený na bůčku s bramboráčky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ježi | 12. 12. 2011 09:00

    Skutečně výborná. Maso jsem potřela hořčicí, na to šunkový salám, pokrájené 2 Hermelíny a syrovou pokrájenou světle zelenou papriku (té dám příště víc, ta v tom byla super). Roládu jsem jen potřela studenou vodou, trochou vody podlila a upekla. A jen se po ní zaprášilo.

  • pavel kotowski | 5. 10. 2006 07:48

    Dost narocne na pripravu,vysledek:Vynikajici.

  • Jarka L. | 2. 3. 2005 12:56

    Hmmmm, moc, moc dobré. Výpek jsem ještě zahustila a polívala s ním brambůrky. Dobrůtka.

  • Václav Bělice | 30. 7. 2004 10:14

    Roláda se povedla a všem chutnala

  • Lenka Gronychová | 21. 7. 2004 12:58

    Tuto roládu dělám již několik let a je opravdu výborná jak teplá, tak i za studena na chleba.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hořčice plnotučná Kunovjanka Mléko Okurka Pepř mletý Salám Solamyl (bramborový škrob) Sůl Tvrdý sýr Vejce Vepřový bůček Zeleninová směs
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Krupicové flameri

Krupicové flameri

Přírodní řízek

Přírodní řízek

Květákové karbanátky II.

Květákové karbanátky II.

Rychlovka z těstovin

Rychlovka z těstovin

Veselá prošívaná deka

Veselá prošívaná deka

Palačinky (na palačinkovač)

Palačinky (na palačinkovač)

Houbová smetanová omáčka

Houbová smetanová omáčka

Margot řezy ....Danča

Margot řezy ....Danča

Ořechový biskupský chlebíček

Ořechový biskupský chlebíček

Doporučujeme

40 minut
Ratatouille IV.

Ratatouille IV.

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

230
Česnekové kotlety na špeku
Česnekové kotlety na…
61
Pastel de choclo - kukuřičný nákyp s masem
Pastel de choclo -…
37
Bramborovo-dýňové placičky
Bramborovo-dýňové…
36
Povidlové knedlíky kynuté - bez vajec
Povidlové knedlíky…
35
Ratatouille IV.
Ratatouille IV.

Zajímavé články

Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených…
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
Osvěžující snídaňová smoothie: Odstartujte horký letní den svěžím a zdravým drinkem
Osvěžující snídaňová smoothie: Odstartujte horký…
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na pánvi
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na…
AHA.cz Nedvěd po večerech bez Dary: Idylka se hroutí

Nedvěd po večerech bez Dary: Idylka se hroutí

Mimibazar Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Ženy.cz Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Blesk.cz Překvapení na letním mejdanu hvězd! Dorazil i zraněný Janek Bartoška

Překvapení na letním mejdanu hvězd! Dorazil i zraněný Janek Bartoška

SportRevue.cz 35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Blesk Horoskopy Největší pedanti a puntičkáři z celého zvěrokruhu: Kdo je opravdu nesnesitelný?

Největší pedanti a puntičkáři z celého zvěrokruhu: Kdo je opravdu nesnesitelný?

  • Recepty.cz
  • Roláda z mletého bůčku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact