• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Roláda z kuřecí sekané
Napište svůj komentář k receptu

Roláda z kuřecí sekané

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Roláda z kuřecí sekané
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks sekaná Mražená šlehaná (lepší než klasická mletá)
    • 200
      g šunkový salám 150-200 g
    • 200
      g cihla 150-200 g krájené (nebo sýry, co máte rádi)
    • 50
      g máslo Postrouhaného (strouhat hodně zchlazené a na chladném struhadle)
    • 1
      kostka kuřecí šťáva

Postup přípravy receptu

1
Rozprostřeme fólii, kterou potřeme vodou. Na ni roztíráme rozmraženou kuřecí směs na sekanou a to do takové velikosti, jak budeme chtít roládu velkou či vysokou. Jinak asi tak na výšku dvou centimetrů. Posypeme strouhaným máslem, poklademe po celé ploše plátky sýra a na to salámem.
2
Pomocí fólie pomalu zabalíme do rolky a opatrně pomocí fólie přeneseme do pekáče. Mokrýma rukama upravíme, podlijeme trochou vody, můžeme přidat kousek másla a dáme přikryté péct. Když už se zdá, že drží celistvý a zapečený tvar, odkryjeme, přilijeme rozpuštěnou kostku kuřecí šťávy v troše vody a necháme zapéct povrch.
3
Je to moc dobré i studené.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Sekané řízky Cordon bleu

Sekané řízky Cordon bleu

Sekané znojemské biftečky

Sekané znojemské biftečky

Sekané houbové řízky

Sekané houbové řízky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • hanýsek | 14. 3. 2008 12:31

    přidala jsem orestované žampiony a bylo to hmmmm moc šmakovní,příště zkusím variaci se zeleninou

  • mia | 9. 2. 2007 13:19

    no maruš, možná to prúbnu,dám na tebe a zkusím to;-)děkuji za nápad

  • Marie | 9. 2. 2007 10:10

    Mia: právě proto že jsou éčka skoro všude tak se snažím jim vyhýbat. U některých potravin to nejde, ale sekanou nebo roládu lze vyrobit z doma umletého masa bez použití polotovarů, ale je to opravdu věc názoru.

  • mia | 9. 2. 2007 00:19

    kdyby měl člověk přemýšlet nad vší tou chemii, co pozře ve vodě, v jídle, v lécích,v kosmetice, i třeba v pastě na zuby..asi by musel pak umřít hlady.roláda je moc dobrá a není třeba koření a nebo soli.Už jen salám a sýr jsou slané.Tu kostku není nutné dát, ale vylepší chuť

  • Tereza Jarčušková | 8. 2. 2007 15:16

    Nie všetky E-čka sú zlé, sú tak označené aj prírodné farbivá a napr. aj vitamín C.

  • Jana Kutačová | 8. 2. 2007 14:41

    Marie: proto jsem se ptala,jelikož jsem si myslela,že to je jen mleté drůbeží maso a autor receptu zapomněl napsat koření.Já taky nejsem nějak zastáncem všech těch umělých dochucovadel,vím,že nejsou zrovna nejzdravější,ale na druhou stranu je fakt,že je skoro běžně používám.Roládku ale určotě vyzkouším:o)

  • Marie | 8. 2. 2007 14:12

    Jano sekaná je slaná i ochucená, ale mám trochu výhrady ke všem těm éčkům co obsahuje sekaná i kostka kuřecí šťávy. Já se snažím nepoužívat takové výrobky, snažím se je nedávat dětem, ale je to věc názoru.Schválně si v obchodě přečtěte na tomto polotovaru složení.

  • Jana Kutačová | 8. 2. 2007 11:17

    Ta kuřecí sekaná je už nějak ochucená?Nemá se např osolit nebo opepřit,či jiné koření dodat?Niemám s ní zkušenosti,proto s eptám.Jé možné,že to ochutí ta náplň nebo ten kuřecí vývar.Láká mě to vyzkoušet,roládky nastudeno u nás letí a to hlavně jako svačinka do práce nebo do školy.:o)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso Karbanátky
Maso Mleté Uzeniny Svačina Večeře Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cihla Kuřecí šťáva Máslo Sekaná Šunkový salám
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Sója s houbami

Sója s houbami

Berušky

Berušky

Bábovka olejová II.

Bábovka olejová II.

Salát Coleslaw light

Salát Coleslaw light

Arašídové sušenky

Arašídové sušenky

Pomazánka z uzené makrely a pečeného česneku

Pomazánka z uzené makrely a pečeného…

Jednoduché špenátové špecle

Jednoduché špenátové špecle

Kuřecí prsíčka se žampiony

Kuřecí prsíčka se žampiony

Penne se špenátem

Penne se špenátem

Doporučujeme

30 minut
Mexický hrnec s rýží

Mexický hrnec s rýží

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

170
Dýňová tortila
Dýňová tortila
150
Máslové řízky
Máslové řízky
107
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
66
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
62
Svíčková z kuřete
Svíčková z kuřete

Zajímavé články

Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na recepty pro zoufalé babičky
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na…
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
AHA.cz Milenka Vaška od Evy promluvila: Zásnubní prsten a domluvený kostel

Milenka Vaška od Evy promluvila: Zásnubní prsten a domluvený kostel

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Ženy.cz Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Blesk.cz 5 let od smrti Hany Krampolové (†59): Smutný pohled na opuštěný hrob

5 let od smrti Hany Krampolové (†59): Smutný pohled na opuštěný hrob

SportRevue.cz FOTO: Krásky z bazénů. Simona Baumrtová, Bára Seemanová a 30 dalších nejhezčích (ex)plavkyň světa

FOTO: Krásky z bazénů. Simona Baumrtová, Bára Seemanová a 30 dalších nejhezčích (ex)plavkyň světa

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy 5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

  • Recepty.cz
  • Roláda z kuřecí sekané
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact