Upečte si listové těsto naslano. Naplněné mletým masem a zeleninou je výborné k obědu i večeři.
RADA: Jak snadno oloupat česnek?
RADA: Slané šátečky z listového těsta: 5 výtečných náplní
Sekaná se slaninou a zeleninou
Briošková roláda s masem a sýrem
Hovězí sekaná Wellington
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí prsíčka na červeném víně
Hovězí na červeném víně
Bublanina
Linecké těsto pro začátečníky
Plněný hermelín II.
Mandlové hrudky - nepečené
Polévka z uzeného stehýnka
Tvarohový koláč z drobenky - hrnkový
Kuřecí nudličky v tempuře
Omeleta s cibulí a pórkem
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Klasický recept na polevu na perníčky
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Pralinky s burisony
Florentýnky
Šlehačkové cukroví