Upečte si listové těsto naslano. Naplněné mletým masem a zeleninou je výborné k obědu i večeři.
RADA: Jak snadno oloupat česnek?
RADA: Slané šátečky z listového těsta: 5 výtečných náplní
Sekaná se slaninou a zeleninou
Briošková roláda s masem a sýrem
Hovězí sekaná Wellington
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nakládaná červená řepa
Teplý bramborový salát
Jiříkův biskupský chlebíček
Vánoční likér z ledových kaštanů
Kuřecí oběd
"Dospělácké" řezy
Zeleninová bramboračka
Kuřecí prsa s pomeranči
Třešňový dort s mákem
Omeleta s cibulí a pórkem
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Klasický recept na polevu na perníčky
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Pralinky s burisony
Florentýnky
Šlehačkové cukroví