Upečte si listové těsto naslano. Naplněné mletým masem a zeleninou je výborné k obědu i večeři.
RADA: Jak snadno oloupat česnek?
RADA: Slané šátečky z listového těsta: 5 výtečných náplní
Sekaná se slaninou a zeleninou
Briošková roláda s masem a sýrem
Hovězí sekaná Wellington
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Filé zapečené se zakysanou smetanou
Domácí krtkův dort
Ořechový chléb II.
Šunkofleky-klouzáky
Vajíčková pomazánka podle dcery
Kuřecí směs v bramborové kaši
Škvarkové placky s jogurtem
Česnekové řízky v těstíčku
Mrkvový krém
Omeleta s cibulí a pórkem
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Klasický recept na polevu na perníčky
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Pralinky s burisony
Florentýnky
Šlehačkové cukroví