Upečte si listové těsto naslano. Naplněné mletým masem a zeleninou je výborné k obědu i večeři.
RADA: Jak snadno oloupat česnek?
RADA: Slané šátečky z listového těsta: 5 výtečných náplní
Sekaná se slaninou a zeleninou
Briošková roláda s masem a sýrem
Hovězí sekaná Wellington
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dušené jemné zelíčko
Cuketa zapečená s Nivou
Steak z roštěnce s bylinkovým máslem
Játra v rajčatové omáčce s hranolkama
Dušené hovězí na pivu s mrkví
Bramborovo-sýrové placičky (šištičky)
Jednoduché kávové řezy s ořechy
Letní salát s mozzarellou
Krémová polévka z červené řepy
Mexická tortilla se zelným salátem
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Klasický recept na polevu na perníčky
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Pralinky s burisony
Florentýnky
Šlehačkové cukroví