Upečte si listové těsto naslano. Naplněné mletým masem a zeleninou je výborné k obědu i večeři.
RADA: Jak snadno oloupat česnek?
RADA: Slané šátečky z listového těsta: 5 výtečných náplní
Sekaná se slaninou a zeleninou
Briošková roláda s masem a sýrem
Hovězí sekaná Wellington
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Brokolicová krémová polévka
Tvarohový mřížkový koláč
Domácí chléb III.
Kotletky na leču
Jahodové tiramisu II.
Česnečka z Vysočiny
Melounový salát
Chlebovky z žitné mouky (pro alergiky…
Pěna s polevou z hořké čokolády
Mexická tortilla se zelným salátem
Vanilkové rohlíčky - rychlé
Rumové kuličky nepečené a snadné
Klasický recept na polevu na perníčky
Linecké těsto pro začátečníky
Vaječný koňak
Šlehačkové cukroví
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Klasická zelňačka