• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Řezy ze svíčkové v žampionové směsi
Napište svůj komentář k receptu

Řezy ze svíčkové v žampionové směsi

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.6
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Řezy ze svíčkové v žampionové směsi
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 900
      g hovězí svíčková
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 80
      g máslo
    • 150
      g cibule
    • čerstvé žampiony
    • 200
      g nakládané okurky
    • 120
      g kečup - jemný
    • 150
      ml šlehačka
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 250
      ml vývar

Postup přípravy receptu

1
Z odblaněné svíčkové nakrájíme 12 řezů, jemně je naklepeme, osolíme, opepříme a postupně opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji. Olej z pánve slijeme, na pánev nalijeme trochu vývaru a připečenou šťávu odvaříme. Na másle zpěníme cibuli pokrájenou na kolečka, přidáme žampiony pokrájené na plátky, šťávu z pánvičky a podusíme pod pokličkou. Doplníme je kečupem a okurkami pokrájenými na nudličky a krátce podusíme. Směs zjemníme smetanou, prohřejeme a nalijeme na maso. Podáváme s dušenou rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Arcibiskupské tajemství cibulové svíčkové

Arcibiskupské tajemství cibulové…

Terijaki ze svíčkové

Terijaki ze svíčkové

Losos v žampionové omáčce se zeleným pepřem

Losos v žampionové omáčce se zeleným…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jakub | 15. 9. 2015 12:43

    Kdyby ta kráva ze které máte ten kus masa mohla, tak by vás nakopala do zadku. Jste obyčejní prznitelé kvalitních surovin. Svíčkovou naklepeme, proboha. Vzdyť je to to nejjemnější maso z krávy. A ten kečup, škoda mluvit. :-$ :-$ :-$

  • TAUAH | 7. 12. 2012 11:01

    No, kdybyste ten kečup nahradila obyčejným protlakem, měla byste variaci "Stroganoff". Je škoda, že mnozí tvořitelé pokrmů tolik používají kečup. Někdy mám pocit, že je na těchto stránkách neuvěřitelně překečupováno. Nicméně, věřím, že s touto maličkou kečupovou obměnou je Váš recept vynikající. Miluji Stroganoff. Vyzkoušela jsem více druhů.

  • Helena | 19. 4. 2007 20:51

    Vynikajici,je to mnamka,moc nam to chutnalo

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Oběd Smažení Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čerstvé žampiony Cibule Hovězí svíčková Kečup - jemný Máslo Nakládané okurky Pepř mletý Rostlinný olej Šlehačka Sůl Vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Víkendová omeleta

Víkendová omeleta

Tagliatelle se špenátem a houbovou omáčkou

Tagliatelle se špenátem a houbovou…

Kapr v marinádě

Kapr v marinádě

Vajíčková pomazánka (méně tučná)

Vajíčková pomazánka (méně tučná)

Pečené kuřecí s chřestem

Pečené kuřecí s chřestem

Jemná cuketová pomazánka s ricottou

Jemná cuketová pomazánka s ricottou

Dietní buchta

Dietní buchta

Pudinkové šneky Ládi Hrušky

Pudinkové šneky Ládi Hrušky

Bábovka z červené řepy

Bábovka z červené řepy

Doporučujeme

15 minut
Řecký salát s cizrnou

Řecký salát s cizrnou

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Poslední sledované recepty

46
Pečené jalapeňo se sýrem a slaninou
Pečené jalapeňo se sýrem…
44
Celer smažený v kořeněné tempuře
Celer smažený v kořeněné…
41
Lasagne - jednoduché, rychlé, báječné
Lasagne - jednoduché,…
41
Celerový sendvič s kuřecím masem
Celerový sendvič s…
40
Kuřecí (nejen) s rajčaty a rýží
Kuřecí (nejen) s rajčaty…

Zajímavé články

Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A dokonce pro celou rodinu!
Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A…
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů, které zvednou náladu smutným dětem a dodají energii unaveným rodičům
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů,…
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty, které tak vůbec nevypadají
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty,…
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla, džem i čatní
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla,…
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky od profíků
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky…
AHA.cz Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Ženy.cz Empatie jako dar i prokletí. Když vám vnímavost ničí život

Empatie jako dar i prokletí. Když vám vnímavost ničí život

Blesk.cz Co je to na Ibize za řeckého hrdinu? Namakaný Odysseus Matt Damon

Co je to na Ibize za řeckého hrdinu? Namakaný Odysseus Matt Damon

SportRevue.cz „Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

„Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

Další doporučené recepty:

Řezy speciál
Řezy speciál
Řezy z mikrovlnky
Řezy z mikrovlnky
Řezy z pudinku
Řezy z pudinku
Římská pečeně
Římská pečeně
Římský salát s rajčaty a olivami
Římský salát s rajčaty a olivami
Řízečky k obědu i na cesty
Řízečky k obědu i na cesty
  • Recepty.cz
  • Řezy ze svíčkové v žampionové směsi
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact