• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Řezy Snickers
Napište svůj komentář k receptu

Řezy Snickers

autor: alena.doupovcova
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 31
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Řezy Snickers
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 6
      ks žloutek
    • 6
      lžíce moučkový cukr
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 5
      lžíce polohrubá mouka
    • 2
      lžíce kakao
    • 6
      ks bílek ušleháme sníh
  • Krém
    • 1
      plechovka salko
    • 1
      ks máslo
    • 100
      g arašídy nesolené
    • 1
      ks čokoláda na vaření
    • 50
      g tuk 100%

Postup přípravy receptu

1
Ingredience na těsto smícháme a na vymazaném a vysypaném plechu upečeme. Necháme vychladnout.
2
Plechovku Salka smícháme s vyšlehaným máslem (den předem uvaříme Salko 2 hodiny na karamel)
3
Na to nasypeme sekané arašídy a polejeme polevou z čokolády na vaření a 100% tuku.
4
Necháme ztuhnout.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Domácí snickers

Domácí snickers

Rebarborové řezy

Rebarborové řezy

Řezy s čokoládovým cappuccinem

Řezy s čokoládovým cappuccinem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Anet | 4. 8. 2014 16:36

    Pockat snickers přeci neni buchta?Ale cokolada,nugat,karamel,orisky,cokolada.Spis by bylo lepsi z alobalu vytvorit jakoby vanicky.Do nich nalit cokoladu.Tu nechat malinko zatuhnout,pak nugat,pak karamel,orisky ,zase nugat a zalit cokoladou a nechat v lednic ztuhnout ;-)

  • Anet | 4. 8. 2014 16:26

    Ahojky.Ja myslela,ze v tycince je take karamel jako v mars?

  • rybička | 13. 7. 2014 23:12

    Dnes jsem pekla,výborný,všem chutnalo :-)

  • Tereza | 9. 7. 2014 11:10

    Dobry den,chci se jen zeptat jak dlouho a na kolik pečete.Dekuji

  • PETRA NOUZOV | 3. 5. 2014 11:50

    Výborné :-)

  • linda klein | 30. 4. 2013 11:57

    Jeste doplnim, ze vyrobek se jmenuje Caramelo a v obchode ho najdete hned vedle Salka.

  • linda klein | 30. 4. 2013 11:44

    Samozrejme, ze se jedna o Salko ;-) Na plechovce se doctete, ze se jedna o "zahustene slazene karamelizovane plnotucne mleko". Vyhoda je v tom, ze Salko nemusite doma tak dlouho varit. Chutove rozdil nepoznate :-)

  • MJG | 30. 4. 2013 10:38

    MUSI TO BYT OPRAVDU SALKO, TO JE SLAZENE A PRAVE TEN CUKR KARAMELIZUJE. JESTLI JSTE NEPOUZILA NEJAKE ZAHUSTENE ALE NESLAZENE MLEKO??

  • linda klein | 29. 4. 2013 22:07

    Salko musite po uvareni nechat dobre vychladit, takze si ho klidne uvarte den predem a teprve pak otevrete. Hmota je tuha ( z plechovky vyndavam lzici), ale jde krasne vyslehat na hladky krem. Zrovna tento vikend jsem pekla orechovy dort a promazavala jsem timto kremem (pridavam do nej trosku rumu). Praci si ale usnadnuji tim, ze si kupuji uz hotovy vyrobek "Karamelove Salko" ;-)

  • no.hanka | 29. 4. 2013 18:20

    Poradíte prosím, jak připravit to Salko? Když ho uvařím den předem, zůstane tekuté, že se do něj dá rozmíchat máslo?díky Hanka

  • lvicek69 | 28. 4. 2013 21:56

    výborné,hned napoprvé a zmizelo to z plechu mávnutím kouzelnou hůlkou :-)

  • nladya | 7. 1. 2013 13:25

    Řezy jsou výborné, jednoduché a zatím si je každý chválí. Určitěje budu připravovat častěji.

  • Lucinka F. | 5. 3. 2011 12:43

    je to uuužasný receot dufm ze si ho uz znova coskoro dam!!! ;-) :-)) <3

  • Kamila Tatíčková | 24. 5. 2010 09:30

    Božské, sladké - nejvíc pochval od chlapů :-)!

  • Danka Snášelová | 13. 5. 2008 18:25

    Jani, jenom na vysvětlení. Recept byl hodnocen již 9x (údaj v pravo = Hodnoceno:9x) a v levo je údaj = průměrné hodnocení. V našem případě je to 1. To znamená, že všichni co recept dosud hodnotili, tak ho hodnotili 1. A ta 1 tě asi zmýlila. :-))). Ahoj!

  • Jana Remková | 13. 5. 2008 15:56

    Tak vidím,opět vynikající recept a každý dává jedničku,ale vidím,že někdo dal jen jednu a tak to napravuji a já ji opravdu dávám a přidávám si recept k oblíbeným receptům.

  • Danka Snášelová | 26. 4. 2008 18:46

    Luxusné a přitom jednoduché řezy. Kdo má rád sladké, přijde si na své. Do těsta jsem přidala navíc 1/2 prášku do pečiva a do krému zamíchala o 1/2 másla více. Dávám 1*.

  • Jarmila | 12. 3. 2008 19:20

    Výborné, rychlé, jen se po nich zaprášilo.

  • Zita Matejkova | 28. 6. 2007 10:50

    rYCHLÉ A VYNIKAJÍCÍ.pOUŽILA JSEM MANDLE-LUPÍNKY.DÁVÁM 1!!!

  • Lenka | 25. 6. 2007 08:14

    Opravdu vynikající řezy. Skutečně mají chuť snickers. Jsou jednoduché, doporučuji vyzkoušet. Dávám 1*.

  • Jana Peková | 24. 5. 2007 17:58

    Také chválím a dávám 1.

  • Radka Kozáková | 15. 5. 2007 09:58

    Výborné, peču pravidelně na rodinné oslavy, recept nemá chybu!!!

  • Blanka | 18. 4. 2006 12:34

    Řezy jsem dělala na svátky a byly výborné. Nakrájela jsem z nich tyčinky a celé namočila do čokolády. U návštěv jsem měla velký úspěch. Děkuji za recept.

  • Magda | 18. 4. 2006 08:24

    Neměla jsem arašídy, tak jsem dala mandle. Recept je skvělý!!!! Úplně super.

  • Karla Němečková | 12. 3. 2006 15:00

    po řezech se jen zaprášilo. Děkuji za nový recept.

  • Petra Meruňková | 5. 3. 2006 21:33

    Dneska jsem recept vyzkoušela,řezy byly moc dobré,jen jsem přidala ještě pár mandlí.Dávám 1*.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Pečení Svatba Oslava Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Arašídy Bílek Čokoláda na vaření Kakao Máslo Moučkový cukr Polohrubá mouka Rostlinný olej Salko Tuk Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Sýrová roláda IV.

Sýrová roláda IV.

Křehký rebarborový koláč

Křehký rebarborový koláč

Škvarkový chléb

Škvarkový chléb

Chilli con carne V.

Chilli con carne V.

Americké muffiny

Americké muffiny

Sekané karbanátky

Sekané karbanátky

Borůvková bublanina

Borůvková bublanina

Džem z rakytníku

Džem z rakytníku

Jahodové lívanečky II.

Jahodové lívanečky II.

Doporučujeme

15 minut
Řecký salát s cizrnou

Řecký salát s cizrnou

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Poslední sledované recepty

238
Výpečky z remosky po každé jinak
Výpečky z remosky po…
222
Smetanový dort s ovocem
Smetanový dort s ovocem
73
Chřest ve slanině - smažený, pečený i na gril
Chřest ve slanině -…
39
Drobenkový kakaový koláč s tvarohem
Drobenkový kakaový koláč…
31
Zapečená plněná rajčata
Zapečená plněná rajčata

Zajímavé články

Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A dokonce pro celou rodinu!
Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A…
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů, které zvednou náladu smutným dětem a dodají energii unaveným rodičům
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů,…
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty, které tak vůbec nevypadají
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty,…
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla, džem i čatní
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla,…
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky od profíků
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky…
AHA.cz Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Blesk pro ženy Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Ženy.cz Empatie jako dar i prokletí. Když vám vnímavost ničí život

Empatie jako dar i prokletí. Když vám vnímavost ničí život

Blesk.cz Hrdličky Boho s Langmajerem: Druhý pokus po smazaném vyznání!

Hrdličky Boho s Langmajerem: Druhý pokus po smazaném vyznání!

SportRevue.cz Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

  • Recepty.cz
  • Řezy Snickers
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact