• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Řezy s čokoládovým cappuccinem
Napište svůj komentář k receptu

Řezy s čokoládovým cappuccinem

autor: Delarue
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Řezy s čokoládovým cappuccinem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 5
      ks vejce
    • 120
      g cukr krupice
    • 150
      g polohrubá mouka
    • 1
      lžička prášek do pečiva
    • 100
      g sušenky
    • marmeláda rybízová, višňová či malinová
  • Krém
    • 400
      ml smetana ke šlehání
    • 500
      g měkký tvaroh
    • 4
      lžička capuccino čokoládové
    • 2
      ks želatinový ztužovač
    • 400
      ml zakysaná smetana

Postup přípravy receptu

1
Oddělte žloutky od bílků a žloutky vyšlehejte s cukrem do světlé pěny. Z bílků vytvořte tuhý sníh, který postupně přimíchávejte ke žloutkům, na střídačku se směsí mouky a kypřícího prášku. Nalijte na plech vystlaný pečícím papírem a nechte v troubě při 180°C přibližně 30 minut.
2
Mezitím, co bude korpus chladnout, můžete připravit krém. Smetanu vyšlehejte, přidejte zakysanku, tvaroh a případně trochu cukru. Přimíchejte po lžičkách cappuccino a podle návodu rozmíchaný želatinový ztužovač.
3
Korpus potřeme marmeládou a poklademe sušenkami. Přelijeme želatinovým krémem, posypeme cappuccinovým práškem a dáme přes noc vychladit.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tatrankové ořechy s čokoládovým krémem

Tatrankové ořechy s čokoládovým krémem

Perníkové muffiny s čokoládovým krémem

Perníkové muffiny s čokoládovým krémem

Čokoládové buchtičky s čokoládovým pudinkem

Čokoládové buchtičky s čokoládovým…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • kuchařka | 9. 5. 2014 10:45

    Výborný krém, kávový dělám, ale s capuccinem mě to nikdy nenapadlo, díky :-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Leden Únor Březen Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec Svačina Pečení Děti Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Capuccino Cukr krupice Marmeláda Měkký tvaroh Polohrubá mouka Prášek do pečiva Smetana ke šlehání Sušenky Vejce Zakysaná smetana Želatinový ztužovač
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vánoční chlebíček ze zbylých bílků

Vánoční chlebíček ze zbylých bílků

Žloutkové penízky

Žloutkové penízky

Bůček pečený na zelí

Bůček pečený na zelí

Tvarohové koblihy II.

Tvarohové koblihy II.

Dušená mrkev s džusem, bez jíšky

Dušená mrkev s džusem, bez jíšky

Francouzská bageta

Francouzská bageta

Asijský králík - jednoduše a chutně

Asijský králík - jednoduše a chutně

Bezmasá žampionová směs s mozzarellou

Bezmasá žampionová směs s mozzarellou

Domácí lučina z mléka

Domácí lučina z mléka

Doporučujeme

35 minut
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

702
Linecké cukroví krok za krokem
Linecké cukroví krok za…
201
Rajčatový salát s prosciuttem a mozzarellou na topinkách
Rajčatový salát s…
75
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky
Husí kaldoun s játrovými…
59
Medánek
Medánek
29
Bulharská trošije (nakládaná zelenina)
Bulharská trošije …

Zajímavé články

Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou dobrotu prince Harryho, čokoládový tiffin nebo karamelové pokušení
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou…
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl, a jak poznat ten kvalitní?
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl,…
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na bouchačky od Jamieho Olivera
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na…
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z křehkého těsta, s mandlemi nebo pudinkem
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z…
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak ho připravit doma
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak…
AHA.cz Drama v televizi: Vyhazov Adamovské?

Drama v televizi: Vyhazov Adamovské?

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Harémky bourají trendy: Stylistka prozradila, které postavě lichotí a které uškodí!

Harémky bourají trendy: Stylistka prozradila, které postavě lichotí a které uškodí!

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Velký třesk před obnovenou premiérou Plesu upírů: Producent Janeček vyrazil Vojtka! Po 15 letech

Velký třesk před obnovenou premiérou Plesu upírů: Producent Janeček vyrazil Vojtka! Po 15 letech

SportRevue.cz Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Jak poznat, že se ve vás probouzí životní energie? Tyto signály vám napoví

Jak poznat, že se ve vás probouzí životní energie? Tyto signály vám napoví

Další doporučené recepty:

Řezy Raffaelo
Řezy Raffaelo
Řezy Rigoletto
Řezy Rigoletto
Řezy s černým rybízem
Řezy s černým rybízem
Řezy s jablky, ořechy a smetanou
Řezy s jablky, ořechy a smetanou
Řezy s pudinkem a Be-Be sušenkami
Řezy s pudinkem a Be-Be sušenkami
Řezy s rebarborou
Řezy s rebarborou
  • Recepty.cz
  • Řezy s čokoládovým cappuccinem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact