• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Řezy Rigoletto
Napište svůj komentář k receptu

Řezy Rigoletto

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Řezy Rigoletto
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • těsto
    • 250
      g máslo
    • 120
      g moučkový cukr
    • 360
      g hladká mouka
    • malinový džem
  • náplň
    • moučkový cukr
    • 4
      vejce
    • 200
      g rozinky
    • 150
      g nasekané ořechy
    • 200
      g kandované ovoce
  • krém
    • 3
      vejce
    • 200
      g moučkový cukr
    • 2
      lžíce kakao
    • 250
      g máslo
  • poleva
    • 100
      g čokoláda na vaření
    • 70
      g ztužený tuk

Postup přípravy receptu

1
Z másla, cukru a mouky zpracujeme těsto, dáme do chladničky na půl hodiny. Potom ho rychle vyválíme, přeložíme na plech a 10 minut při střední teplotě předpečeme. Teplé těsto potřeme malinovým džemem, navrstvíme náplň a dáme do trouby dopéct. Necháme vychladnout. Vychladlý koláč potřeme krémem a polejeme polevou.
2
Náplň: vejce s cukrem vyšleháme do pěny, pěnu nad párou za stálého šlehání zahřejeme, odstavíme, opatrně vmícháme ořechy, kandované ovoce a rozinky.
3
Krém: 3 vejce, cukr a kakao vyšleháme nad párou do tuha, necháme vychladnout. Potom vmícháme změklé máslo a vymícháme na krém. Polevu uděláme klasicky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Řezy Margot

Řezy Margot

Balkánské řezy II.

Balkánské řezy II.

Tvarohové řezy

Tvarohové řezy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Eva O. | 1. 10. 2007 07:47

    Vynikající řezy - všichni jsme si o víkendu moc pochutnali. Je pravda že jsou dost sladké a dost syté, takže člověku stačí jeden kousek, ale pro slavnostní příležitos se určití hodí. Dávám 1.

  • Tereza Jarčušková | 24. 2. 2006 07:09

    Vajcia s cukrom vyšľahajte bez pary do hustej peny, až potom to dajte nad paru, nebude vám to dlho trvať.

  • beba | 23. 2. 2006 10:58

    Zdá sa to byť výborné, asi tiež skoro vyskúšam, len ma odrádza to šlahanie nad parou.

  • Jaroslava Oumarová | 23. 2. 2006 07:47

    Tedy, Terezko, dneska mám při čtení Vašich receptů zase pusu plnou slin a skučím jako mlsný pes za výlohou řeznictví:-)). Nejhorší na tom je, že to sladké nesmím:-((

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda na vaření Hladká mouka Kakao Kandované ovoce Malinový džem Máslo Moučkový cukr Nasekané ořechy Rozinky Vejce Ztužený tuk
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapečené filé po cikánsku

Zapečené filé po cikánsku

Babiččiny rarášky

Babiččiny rarášky

Ovocný dort

Ovocný dort

Cheesecake jednoduše podle Alberta - též DIA

Cheesecake jednoduše podle Alberta -…

Lahodné profiteroles

Lahodné profiteroles

Nejlepší dort

Nejlepší dort

Sladká rýže s jahodami

Sladká rýže s jahodami

Citronový nebo pomerančový krém - pikantní

Citronový nebo pomerančový krém -…

Krém z dýně hókaidó

Krém z dýně hókaidó

Doporučujeme

40 minut
Zelňačka s bramborovou kaší

Zelňačka s bramborovou kaší

180 minut
Vláčná máslová vánočka

Vláčná máslová vánočka

30 minut
Rumové kuličky nepečené a snadné

Rumové kuličky nepečené a snadné

40 minut
Malinová vosí hnízda

Malinová vosí hnízda

30 minut
Vídeňský bramborový salát

Vídeňský bramborový salát

40 minut
Nepečené lotus kuličky

Nepečené lotus kuličky

90 minut
Vánoční jihočeský kuba

Vánoční jihočeský kuba

40 minut
Rafaelo kuličky

Rafaelo kuličky

40 minut
Bramborový salát

Bramborový salát

Poslední sledované recepty

117
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
70
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
23
Vosí hnízda
Vosí hnízda
17
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
16
Šneky z listového těsta
Šneky z listového těsta

Zajímavé články

Vánoce v barvách exotiky: Zapojte do příprav ovoce, které oživí klasiku
Vánoce v barvách exotiky: Zapojte do příprav…
Jak uplést vánočku? Není to nic těžkého. Naučte se to podle video návodu
Jak uplést vánočku? Není to nic těžkého. Naučte…
Dokonalá vánočka podle cukráře Josefa Maršálka: Recept a 8 rad, díky kterým se vám určitě povede
Dokonalá vánočka podle cukráře Josefa Maršálka:…
Rychlé nepečené cukroví na poslední chvíli: Udělejte sladký salámek, roládu nebo kuličky
Rychlé nepečené cukroví na poslední chvíli:…
Bramborový salát podle Pavla Berkyho: Rozbouchnuté brambory a domácí majonéza z něj dělají opravdový skvost
Bramborový salát podle Pavla Berkyho:…
AHA.cz Nečekané rozhodnutí Matušových: Bohuš balí kufry!

Nečekané rozhodnutí Matušových: Bohuš balí kufry!

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Blesk pro ženy Sylvie Grateau je skutečnou ikonou Emily in Paris: Inspiruje ženy 50+ i 60+! Čím okouzlila?

Sylvie Grateau je skutečnou ikonou Emily in Paris: Inspiruje ženy 50+ i 60+! Čím okouzlila?

Ženy.cz 3 osvědčené tipy, jak o Vánocích nepřibrat

3 osvědčené tipy, jak o Vánocích nepřibrat

Blesk.cz Tajemství role Josefa Kubíčka (†96) ze Studny: Dohodil mu ji starý Brůna!

Tajemství role Josefa Kubíčka (†96) ze Studny: Dohodil mu ji starý Brůna!

SportRevue.cz VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Vánoční smůla podle znamení zvěrokruhu: Koho čeká pořádný chaos?

Vánoční smůla podle znamení zvěrokruhu: Koho čeká pořádný chaos?

Další doporučené recepty:

Řezy Rafaelo III.
Řezy Rafaelo III.
Řezy Raffaello (Hrnkový recept)
Řezy Raffaello (Hrnkový recept)
Řezy Raffaelo
Řezy Raffaelo
Řezy s černým rybízem
Řezy s černým rybízem
Řezy s čokoládovým cappuccinem
Řezy s čokoládovým cappuccinem
Řezy s jablky, ořechy a smetanou
Řezy s jablky, ořechy a smetanou
  • Recepty.cz
  • Řezy Rigoletto
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact