• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Řezy Rigoletto
Napište svůj komentář k receptu

Řezy Rigoletto

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Řezy Rigoletto
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • těsto
    • 250
      g máslo
    • 120
      g moučkový cukr
    • 360
      g hladká mouka
    • malinový džem
  • náplň
    • moučkový cukr
    • 4
      vejce
    • 200
      g rozinky
    • 150
      g nasekané ořechy
    • 200
      g kandované ovoce
  • krém
    • 3
      vejce
    • 200
      g moučkový cukr
    • 2
      lžíce kakao
    • 250
      g máslo
  • poleva
    • 100
      g čokoláda na vaření
    • 70
      g ztužený tuk

Postup přípravy receptu

1
Z másla, cukru a mouky zpracujeme těsto, dáme do chladničky na půl hodiny. Potom ho rychle vyválíme, přeložíme na plech a 10 minut při střední teplotě předpečeme. Teplé těsto potřeme malinovým džemem, navrstvíme náplň a dáme do trouby dopéct. Necháme vychladnout. Vychladlý koláč potřeme krémem a polejeme polevou.
2
Náplň: vejce s cukrem vyšleháme do pěny, pěnu nad párou za stálého šlehání zahřejeme, odstavíme, opatrně vmícháme ořechy, kandované ovoce a rozinky.
3
Krém: 3 vejce, cukr a kakao vyšleháme nad párou do tuha, necháme vychladnout. Potom vmícháme změklé máslo a vymícháme na krém. Polevu uděláme klasicky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Medové řezy s Lučinou a mrkví

Medové řezy s Lučinou a mrkví

Citronové cheesecake řezy s vanilkou

Citronové cheesecake řezy s vanilkou

Tvarohové řezy

Tvarohové řezy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Eva O. | 1. 10. 2007 07:47

    Vynikající řezy - všichni jsme si o víkendu moc pochutnali. Je pravda že jsou dost sladké a dost syté, takže člověku stačí jeden kousek, ale pro slavnostní příležitos se určití hodí. Dávám 1.

  • Tereza Jarčušková | 24. 2. 2006 07:09

    Vajcia s cukrom vyšľahajte bez pary do hustej peny, až potom to dajte nad paru, nebude vám to dlho trvať.

  • beba | 23. 2. 2006 10:58

    Zdá sa to byť výborné, asi tiež skoro vyskúšam, len ma odrádza to šlahanie nad parou.

  • Jaroslava Oumarová | 23. 2. 2006 07:47

    Tedy, Terezko, dneska mám při čtení Vašich receptů zase pusu plnou slin a skučím jako mlsný pes za výlohou řeznictví:-)). Nejhorší na tom je, že to sladké nesmím:-((

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda na vaření Hladká mouka Kakao Kandované ovoce Malinový džem Máslo Moučkový cukr Nasekané ořechy Rozinky Vejce Ztužený tuk
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pikantní telecí řízek

Pikantní telecí řízek

Pečené obložené řízky

Pečené obložené řízky

Vepřová kýta Ježibaba

Vepřová kýta Ježibaba

Bezinkový likér

Bezinkový likér

Třená bábovka klasik

Třená bábovka klasik

LEHKÝ DORT S JABLKY A PUDINKEM

LEHKÝ DORT S JABLKY A PUDINKEM

Zapečený lilek 3

Zapečený lilek 3

Jemné tvarohové palačinky

Jemné tvarohové palačinky

Košíčky s nutelovým krémem

Košíčky s nutelovým krémem

Doporučujeme

20 minut
Čočkový dhál

Čočkový dhál

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

30 minut
Krupicový dezert se švestkovým rozvarem

Krupicový dezert se švestkovým…

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

113
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
75
Krupicový dezert se švestkovým rozvarem
Krupicový dezert se…
59
Jablečný Lotus řez - nepečený
Jablečný Lotus řez -…
47
Nepečený jablkový dort
Nepečený jablkový dort
32
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: 5 rychlých a originálních večeří z brambor
Od pondělí do pátku: 5 rychlých a originálních…
7 českých podzimních superpotravin: Jsou levné, pochutnáte si na nich a někdy dokáží i zázraky
7 českých podzimních superpotravin: Jsou levné,…
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti, které potěší nejen vášnivé houbaře
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti,…
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4 recepty, jak je chutně využít
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4…
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin: Krása a kreativita v jednom
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin:…
AHA.cz Bohdalová ve společnosti: Tajemný doprovod vzbudil otázky

Bohdalová ve společnosti: Tajemný doprovod vzbudil otázky

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Blesk pro ženy Ofiny jsou zpět! Jaký typ bude hitem tohoto podzimu?

Ofiny jsou zpět! Jaký typ bude hitem tohoto podzimu?

Ženy.cz Lidi, vzpamatujte se! Proč už nikdo nemá normální vztah k jídlu?

Lidi, vzpamatujte se! Proč už nikdo nemá normální vztah k jídlu?

Blesk.cz Oktopus výrazně omlazuje: Přichází další Švehlík! Vzdálený příbuzný Aloise i Davida

Oktopus výrazně omlazuje: Přichází další Švehlík! Vzdálený příbuzný Aloise i Davida

SportRevue.cz FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Ezoterické rituály na podzimní rovnodennost: Jak přilákat lásku a hojnost?

Ezoterické rituály na podzimní rovnodennost: Jak přilákat lásku a hojnost?

Další doporučené recepty:

Řezy Rafaelo III.
Řezy Rafaelo III.
Řezy Raffaello (Hrnkový recept)
Řezy Raffaello (Hrnkový recept)
Řezy Raffaelo
Řezy Raffaelo
Řezy s černým rybízem
Řezy s černým rybízem
Řezy s čokoládovým cappuccinem
Řezy s čokoládovým cappuccinem
Řezy s jablky, ořechy a smetanou
Řezy s jablky, ořechy a smetanou
  • Recepty.cz
  • Řezy Rigoletto
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact