• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Řezy Rafaelo III.
Napište svůj komentář k receptu

Řezy Rafaelo III.

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 36
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Řezy Rafaelo III.
Řezy Rafaelo III.
Řezy Rafaelo III.
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      hrnek moučkový cukr
    • 2
      ks vejce
    • 1
      hrnek mléko
    • 2
      hrnek polohrubá mouka
    • 0,50
      hrnek rostlinný olej
    • 1
      balíček prášek do pečiva
  • Na posypání
    • 1
      hrnek strouhaný kokos
    • 0,50
      hrnek moučkový cukr
    • 1
      kelímek šlehačka

Postup přípravy receptu

1
Utřeme vejce s moučkovým cukrem, přidáme olej, polohrubou mouku, mléko a prášek do pečiva. Vylijeme na vymazaný a vysypaný plech s vyšším okrajem. Smícháme cukr moučka s kokosem a hustě posypeme.
2
Pečeme cca 30 min. na 170 °C. Kokos napovrchu zrůžoví, nesmí se připálit, jinak zhořkne.
3
Když jsou řezy hotové, hned jak je vyndáme z trouby, tak je vařící polijeme 33% šlehačkou. Trošku to zasyčí, ale řezy šlehačku natáhnou a krásně zvlhnou. Necháme je vystydnout.
4
Pokud zbydou, dávám je přes noc do lednice, ještě více zvlhnou, ale to se stává velmi zřídka.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rafaelo

Rafaelo

Rafaelo IV.

Rafaelo IV.

Rafaelo se salkem

Rafaelo se salkem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • smiley536 | 13. 6. 2015 16:51

    Je výborný, ale čekala jsem od toho víc :)

  • Gaba | 11. 1. 2014 22:12

    <3 <3 <3 <3 <3 <3 mňam!

  • WeeBear
    WeeBear | 14. 4. 2013 13:46

    A ještě dodatek. Výborné je přidat 1,5 hrsti rozinek... Před pečením dát na 2 hod. do rumu. Nemáme-li rum, postačí mléko. :-)

  • WeeBear
    WeeBear | 14. 4. 2013 13:44

    Mám totožný recept, jen na posypání dávám kokosu pouze 3/4 hrnku, hrnek mi přijde moc. Moučník je výborný, vždy jsem s ním sklidila úspěch (dokonce i u přítele, což mě moc potěšilo, jelikož na sladké není). A ještě dodatek k pečení - v elektrické i plynové troubě peču na 180°C pouze 18-20min. Po třiceti minutách už bych měla spodek 100% spálený, tak nevím. Přidávám fotku. :-)

  • Eva P. Fr | 14. 12. 2012 15:34

    Vyborne !

  • iva kratka | 2. 12. 2012 16:46

    byly rychle, ale cekala jsem od nich trochu vic

  • no-niki | 26. 11. 2012 10:09

    Řezy všem velmi chutnaly! Pochválila mi je dokonce i babička, která je v naší rodině nejzkušenější "pekařkou" a vzala si ode mě na řezy recept :-) Akorát příště možná dám cca 1,5 kelímku šlehačky - nevyšla mi na celý plech a místy byl řez trošičku sušší. Dávám za 1 a určitě zase upeču ;-)

  • romanika
    romanika | 23. 10. 2012 12:21

    Dobré, budou se ještě hodit až budu zase pospíchat :-).

  • cotty3 | 20. 10. 2012 13:30

    Velmi chutné.

  • týnka ;)) | 24. 9. 2012 10:28

    nikdy v životě jsem to nedělaa a připálila sem tto proto že sem tam nedala mouku .. :-! :-! :-! :-!

  • Simča | 16. 2. 2012 19:43

    Spolužačky to dělaly ve škole a bylo vynikající :-P

  • Tinkapletinka | 7. 11. 2011 22:17

    Těsto sem měla řídké ,tak jsem dodala ještě trochu mouky a kokosu. Dle jiného receptu sem pak posypala mandlovýma lupinkama a pak teprve kokosový povrch. Jak dlouho to má chladnout ? Můžu to třeba dát na urychlení do ledničky ? Tak už jsem ochutnala a tím že jsem tam dodala tu mouku,tak mi neprošla ta šlehačka až na dno a bylo to suché a nahoře takové mastné ! Asi by ty popisky postupu mohly být přesnější pro taková nemehla jako jsem já ! Jednou jsem ho již děla a byl super,tak nevím proč sem to ted tak zhatila .

  • Zdenka | 29. 10. 2011 16:21

    Upečeno, ochutnáno. Prostě pohádka - mňam. Doporučuji :-)

  • Helena | 6. 7. 2011 15:49

    Řezy jsou vynikající lepší jsem nejedla.Doporučuji všem!!!

  • Petra | 23. 3. 2011 14:04

    Rezy som vyskúšala už dávnejšie, lebo boli uverejnené v Receptoch ako TOP 10 a veľmi chutné. Sú jednoduché na prípravu a mne chutili. Môjmu mužovi veľmi nie. Dobrý koláč :-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Pečení Děti Výjimečný den Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Mléko Moučkový cukr Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Šlehačka Strouhaný kokos Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Výborné buchty

Výborné buchty

Rybí pomazánka z tuňáka

Rybí pomazánka z tuňáka

Frankfurtská polévka

Frankfurtská polévka

Zeleninový salát s lososem a jogurtovým dresingem

Zeleninový salát s lososem a…

Pečená žebírka na zelenině

Pečená žebírka na zelenině

Špekové knedlíky s máslem

Špekové knedlíky s máslem

Filet z candáta se šťouchaným bramborem a petrželovou omáčkou

Filet z candáta se šťouchaným…

Krůtí roláda pečená se švestkami

Krůtí roláda pečená se švestkami

Nakládané masové kostky dušené na cibuli

Nakládané masové kostky dušené na…

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

17
Čevabčiči
Čevabčiči
17
Kuřecí miso polévka s nudlemi a zeleninou
Kuřecí miso polévka s…
15
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
15
Houbovo-smetanová krkovička
Houbovo-smetanová…
15
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami
Zapečené těstoviny se…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Všechno vzhůru nohama: Pravda o vztahu Adamczykových

Všechno vzhůru nohama: Pravda o vztahu Adamczykových

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Blesk pro ženy Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Zrádci dorazili na televizní obrazovky: Jak si vedli?

Zrádci dorazili na televizní obrazovky: Jak si vedli?

SportRevue.cz FOTO: Jaromír Jágr a jeho 6 bejvalek. Která z nich byla nejhezčí?

FOTO: Jaromír Jágr a jeho 6 bejvalek. Která z nich byla nejhezčí?

Maminka.cz Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Další doporučené recepty:

Řezy Balaton
Řezy Balaton
Řezy Margot
Řezy Margot
Řezy Pribiňáček
Řezy Pribiňáček
Řezy Raffaello (Hrnkový recept)
Řezy Raffaello (Hrnkový recept)
Řezy Raffaelo
Řezy Raffaelo
Řezy Rigoletto
Řezy Rigoletto
  • Recepty.cz
  • Řezy Rafaelo III.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact