• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Řezy místo svařáku
Napište svůj komentář k receptu

Řezy místo svařáku

autor: Kristalka
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Řezy místo svařáku
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1,50
      hrnek cukr krystal
    • 1
      hrnek voda
    • 1
      lžíce kakao
    • 1
      ks hera
    • koření - svařené víno (kotány)
    • 2
      hrnek polohrubá mouka
    • prášek do pečiva
    • vanilkový cukr
    • 3
      ks vejce
    • skořice

Postup přípravy receptu

1
Cukr, vodu, Heru a kakao rozvaříme v hrnci. Hrnek směsi odlejeme, přidáme mouku, vanilkový cukr, vejce, prášek do pečiva, 1/3 sáčku směsi na svařák a trochu skořice, promícháme, vlejeme na plech a upečeme. Na horký moučník rozetřeme odletou směs.
2
Chutná podobně jako perník, ale je víc vláčný a šťavnatý.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Octové těsto místo listového

Octové těsto místo listového

Koláč místo žemlovky

Koláč místo žemlovky

Kiwi řezy

Kiwi řezy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jana | 19. 2. 2007 20:51

    Prvně jsem zkoušela s kořením od Avokáda - bylo daleko lepší a bylo tam cítit. Po druhé jsem dala koření od Kotány - je nevýrazné a nebylo tam vůbec cítit. Doporučuji tam dávat koření od Avokáda.

  • Magda | 29. 1. 2007 11:44

    Ještě k cukru - dala jsem jen 1 hrnek a stačilo to.

  • Magda | 29. 1. 2007 11:43

    Až jsem měla vše nachystané, zjistila jsem, že nemám doma směs do svařáku ale jen perníkové koření, tak jsem tam 3 lžičky dala, přidala ještě i mletou skořici, rozdrtila pár hřebíčků a přistrouhlala citronovou kůru. Výsledek byl taky dobrý.Není to nic zvláštního, ale dobrý to je.

  • lenča | 26. 1. 2007 17:23

    Musím Lenku pochválit za velmi jednoduchý recept.Byl skvělý.První plech-tam jsem dala míń než 1/3 sáčku směsi na svařák.Bylo to dobré,ale nebylo to ono.Na druhý plech jsem dala 1/3 s.s.n.s.a už to krásně vonělo.Přidala jsem ještě hrst nahrubo nasekaných ořechů.Po upečení jsem buchtu krála jako dort(na trojú),zdobila šlehačkou.

  • Lenka Kristová | 23. 1. 2007 20:43

    Lenčo, Stellu neznám, pokud je to podobné jako Hera a není to 100% ztužený tuk,tak určitě ano.

  • lenča | 23. 1. 2007 20:00

    Můžu použít místo Hey třeba Stellu.Docela mi jich zbylo(na cukroví).

  • engliš | 22. 1. 2007 12:13

    děkuji za odp.buchta se mi líbí-ukládám do oblíbených a určitě vyzkouším:o)))

  • Lenka Kristová | 22. 1. 2007 11:08

    Markéto, není příliš výrazná, možná že koření od jiných firem bude výraznější, v tomhle jde cítit jemně limetka, zázvor, hřebíček, ale nijak nepřebíjí.

  • englicka marketa | 22. 1. 2007 10:22

    není moc toho koření??to bude asi výrazná chuť že???

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Dopolední svačina Svačina Pečení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krystal Hera Kakao Koření - Svařené víno (Kotány) Polohrubá mouka Prášek do pečiva Skořice Vanilkový cukr Vejce Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Řezy s rebarborou

Řezy s rebarborou

Dýňové placičky

Dýňové placičky

Dort stracciatella s ricottou

Dort stracciatella s ricottou

Chřestová polévka II.

Chřestová polévka II.

Směs na špagety

Směs na špagety

Báječný sněhovo-tvarohový řez s ovocem

Báječný sněhovo-tvarohový řez s ovocem

Jednoduchá francouzská kaše

Jednoduchá francouzská kaše

Květáková bramboračka

Květáková bramboračka

Vepřové maso s celerem

Vepřové maso s celerem

Doporučujeme

40 minut
Zelňačka s bramborovou kaší

Zelňačka s bramborovou kaší

180 minut
Vláčná máslová vánočka

Vláčná máslová vánočka

30 minut
Rumové kuličky nepečené a snadné

Rumové kuličky nepečené a snadné

40 minut
Malinová vosí hnízda

Malinová vosí hnízda

30 minut
Vídeňský bramborový salát

Vídeňský bramborový salát

40 minut
Nepečené lotus kuličky

Nepečené lotus kuličky

90 minut
Vánoční jihočeský kuba

Vánoční jihočeský kuba

40 minut
Rafaelo kuličky

Rafaelo kuličky

40 minut
Bramborový salát

Bramborový salát

Poslední sledované recepty

100
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
70
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
32
Vosí hnízda
Vosí hnízda
25
Tuňáková pomazánka IV.
Tuňáková pomazánka IV.
21
Karamelový  krém
Karamelový krém

Zajímavé články

Vánoce v barvách exotiky: Zapojte do příprav ovoce, které oživí klasiku
Vánoce v barvách exotiky: Zapojte do příprav…
Jak uplést vánočku? Není to nic těžkého. Naučte se to podle video návodu
Jak uplést vánočku? Není to nic těžkého. Naučte…
Dokonalá vánočka podle cukráře Josefa Maršálka: Recept a 8 rad, díky kterým se vám určitě povede
Dokonalá vánočka podle cukráře Josefa Maršálka:…
Rychlé nepečené cukroví na poslední chvíli: Udělejte sladký salámek, roládu nebo kuličky
Rychlé nepečené cukroví na poslední chvíli:…
Bramborový salát podle Pavla Berkyho: Rozbouchnuté brambory a domácí majonéza z něj dělají opravdový skvost
Bramborový salát podle Pavla Berkyho:…
AHA.cz Nečekané rozhodnutí Matušových: Bohuš balí kufry!

Nečekané rozhodnutí Matušových: Bohuš balí kufry!

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Sluší jim to i po probuzení: Která znamení vypadají skvěle bez make-upu?

Sluší jim to i po probuzení: Která znamení vypadají skvěle bez make-upu?

Blesk pro ženy Sylvie Grateau je skutečnou ikonou Emily in Paris: Inspiruje ženy 50+ i 60+! Čím okouzlila?

Sylvie Grateau je skutečnou ikonou Emily in Paris: Inspiruje ženy 50+ i 60+! Čím okouzlila?

Ženy.cz 3 osvědčené tipy, jak o Vánocích nepřibrat

3 osvědčené tipy, jak o Vánocích nepřibrat

Blesk.cz Tajemství role Josefa Kubíčka (†96) ze Studny: Dohodil mu ji starý Brůna!

Tajemství role Josefa Kubíčka (†96) ze Studny: Dohodil mu ji starý Brůna!

SportRevue.cz FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy Vánoční smůla podle znamení zvěrokruhu: Koho čeká pořádný chaos?

Vánoční smůla podle znamení zvěrokruhu: Koho čeká pořádný chaos?

  • Recepty.cz
  • Řezy místo svařáku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact