• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Řezy místo svařáku
Napište svůj komentář k receptu

Řezy místo svařáku

autor: Kristalka
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Řezy místo svařáku
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1,50
      hrnek cukr krystal
    • 1
      hrnek voda
    • 1
      lžíce kakao
    • 1
      ks hera
    • koření - svařené víno (kotány)
    • 2
      hrnek polohrubá mouka
    • prášek do pečiva
    • vanilkový cukr
    • 3
      ks vejce
    • skořice

Postup přípravy receptu

1
Cukr, vodu, Heru a kakao rozvaříme v hrnci. Hrnek směsi odlejeme, přidáme mouku, vanilkový cukr, vejce, prášek do pečiva, 1/3 sáčku směsi na svařák a trochu skořice, promícháme, vlejeme na plech a upečeme. Na horký moučník rozetřeme odletou směs.
2
Chutná podobně jako perník, ale je víc vláčný a šťavnatý.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Octové těsto místo listového

Octové těsto místo listového

Koláč místo žemlovky

Koláč místo žemlovky

Řezy Rigoletto

Řezy Rigoletto

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jana | 19. 2. 2007 20:51

    Prvně jsem zkoušela s kořením od Avokáda - bylo daleko lepší a bylo tam cítit. Po druhé jsem dala koření od Kotány - je nevýrazné a nebylo tam vůbec cítit. Doporučuji tam dávat koření od Avokáda.

  • Magda | 29. 1. 2007 11:44

    Ještě k cukru - dala jsem jen 1 hrnek a stačilo to.

  • Magda | 29. 1. 2007 11:43

    Až jsem měla vše nachystané, zjistila jsem, že nemám doma směs do svařáku ale jen perníkové koření, tak jsem tam 3 lžičky dala, přidala ještě i mletou skořici, rozdrtila pár hřebíčků a přistrouhlala citronovou kůru. Výsledek byl taky dobrý.Není to nic zvláštního, ale dobrý to je.

  • lenča | 26. 1. 2007 17:23

    Musím Lenku pochválit za velmi jednoduchý recept.Byl skvělý.První plech-tam jsem dala míń než 1/3 sáčku směsi na svařák.Bylo to dobré,ale nebylo to ono.Na druhý plech jsem dala 1/3 s.s.n.s.a už to krásně vonělo.Přidala jsem ještě hrst nahrubo nasekaných ořechů.Po upečení jsem buchtu krála jako dort(na trojú),zdobila šlehačkou.

  • Lenka Kristová | 23. 1. 2007 20:43

    Lenčo, Stellu neznám, pokud je to podobné jako Hera a není to 100% ztužený tuk,tak určitě ano.

  • lenča | 23. 1. 2007 20:00

    Můžu použít místo Hey třeba Stellu.Docela mi jich zbylo(na cukroví).

  • engliš | 22. 1. 2007 12:13

    děkuji za odp.buchta se mi líbí-ukládám do oblíbených a určitě vyzkouším:o)))

  • Lenka Kristová | 22. 1. 2007 11:08

    Markéto, není příliš výrazná, možná že koření od jiných firem bude výraznější, v tomhle jde cítit jemně limetka, zázvor, hřebíček, ale nijak nepřebíjí.

  • englicka marketa | 22. 1. 2007 10:22

    není moc toho koření??to bude asi výrazná chuť že???

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Dopolední svačina Svačina Pečení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krystal Hera Kakao Koření - Svařené víno (Kotány) Polohrubá mouka Prášek do pečiva Skořice Vanilkový cukr Vejce Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Polévka z růžičkové kapusty

Polévka z růžičkové kapusty

Třená bábovka klasik

Třená bábovka klasik

Dezert Pavlova

Dezert Pavlova

Velikonoční medové řezy

Velikonoční medové řezy

Chřestová omáčka s koprem

Chřestová omáčka s koprem

Nakládaný králík se zakysanou smetanou  Dočík

Nakládaný králík se zakysanou…

Vepřová játra obalovaná

Vepřová játra obalovaná

Psí keksy

Psí keksy

Rychlá tortilla

Rychlá tortilla

Doporučujeme

25 minut
Houbová frittata s rajčaty

Houbová frittata s rajčaty

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Poslední sledované recepty

66
Plněné papriky v rajčatové omáčce
Plněné papriky v…
24
Tabouleh
Tabouleh
22
Cuketové cannelloni s ricottou
Cuketové cannelloni s…
22
Houbová frittata s rajčaty
Houbová frittata s…
22
Zapečená plněná rajčata
Zapečená plněná rajčata

Zajímavé články

Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická bomba doslova nakopne imunitu
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická…
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let starý recept je sázka na jistotu
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let…
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte se!
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte…
Salát z rozbouchnutých okurek: Osvěžující chuťovka, která se stala letním hitem
Salát z rozbouchnutých okurek: Osvěžující…
Zázračná kopřivová semínka: Česká superpotravina, kterou si právě teď můžete nasbírat úplně zadarmo
Zázračná kopřivová semínka: Česká superpotravina,…
AHA.cz Smutno doma u Jandových: Prázdnota z odchodu bolí

Smutno doma u Jandových: Prázdnota z odchodu bolí

Mimibazar Tip na stylové zakončení prázdnin: Den plný zážitků pro celou rodinu

Tip na stylové zakončení prázdnin: Den plný zážitků pro celou rodinu

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Podzimní trendy podle stylistky: Které budou slušet všem ženám a co může přidávat kila?

Podzimní trendy podle stylistky: Které budou slušet všem ženám a co může přidávat kila?

Ženy.cz Nepředstavím si mamku ani cestu do práce. „Problém“ zvaný afantazie mi komplikuje život

Nepředstavím si mamku ani cestu do práce. „Problém“ zvaný afantazie mi komplikuje život

Blesk.cz Dáda s Felixem opět na ostří nože: Nedůstojná hádka na výročí Aničky (†29)

Dáda s Felixem opět na ostří nože: Nedůstojná hádka na výročí Aničky (†29)

SportRevue.cz FOTO: Rajcovní kočička. Neteř bývalého slavného brankáře Ikera Casillase dráždí na sociálních sítích

FOTO: Rajcovní kočička. Neteř bývalého slavného brankáře Ikera Casillase dráždí na sociálních sítích

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy 10 jmen, která předurčují umělecký talent: Patří mezi ně i to vaše?

10 jmen, která předurčují umělecký talent: Patří mezi ně i to vaše?

  • Recepty.cz
  • Řezy místo svařáku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact