• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Řezy Lambada II.
Napište svůj komentář k receptu

Řezy Lambada II.

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Řezy Lambada II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 5
      ks vejce
    • 150
      g moučkový cukr
    • 150
      g hladká mouka
    • 1
      balíček prášek do pečiva
  • Meruňkový krém
    • 2
      balíček fruttina s meruňkovou příchutí
    • 3
      lžíce moučkový cukr
    • 750
      ml voda
  • Šlehačkový krém
    • 250
      ml smetana ke šlehání
    • 1
      balíček ztužovač šlehačky

Postup přípravy receptu

1
Z bílků ušleháme sníh, postupně zašleháme cukr. Do tuhého sněhu zašleháme žloutky a zlehka vmícháme mouku s práškem. Vlejeme na vymazaný plech a upečeme (při 170 °C 20 minut). Z Fruttiny, vody a cukru uvaříme krém. Ještě horký krém navrstvíme na vychladlé těsto a necháme vychladnout. Na ztuhlý a dobře vychlazený krém natřeme šlehačkový krém (vyšleháme pevnou šlehačku se ztužovačem).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jahodové řezy Sandra

Jahodové řezy Sandra

Nanukové řezy

Nanukové řezy

Řezy Margot

Řezy Margot

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tereza Jarčušková | 27. 3. 2006 06:56

    Fruttina je puding, ktorý sa nepripravuje s mliekom, ale s vodou. A vyrába sa s rôznymi príchuťami. Je škoda, že ten istý výrobca robí také rozdiely v Čechách a na Slovensku. Veď chute ľudí sú skoro rovnaké.

  • Jana Tomčíková | 24. 3. 2006 18:54

    U nás na Moravě byl ještě nedávno k dostání i malinový pudink, nevím přesně, ale myslím, že i teď.

  • Di | 24. 3. 2006 17:09

    Pudink s ovocnou příchutí je u nás v Čechách běžně asi jen jahodový a banánový, výjimečně malinový.

  • Tereza Jarčušková | 24. 3. 2006 12:08

    Je mi ľúto, keď v Čechách ho už nedostať. O českých výrobkoch nemám dokonalý prehľad, nežijem tam , chodím len na návštevy, tak sa na mňa nehnevajte, ale názvy českých výrobkov nemôžem dobre poznať. Niečo áno a niečo nie : )

  • Lada Kovářová | 24. 3. 2006 10:17

    Fruttina je pudinkový ovocný prášek (připravuje se s vodou) od Dr. Oetkera. Na Slovensku ho pořád v nabídce mají, ale u nás už ne :((

  • Jana z VM | 24. 3. 2006 09:54

    Co to je Fruttina ? Puding? Míváte v receptech uvedeny některé suroviny, které se v Česku buď nevyrábějí, nebo pod jinými názvy. Bylo by dobré uvést vždycky do závorky buď obdobný český výrobek, nebo český název. Díky.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Pečení Výjimečný den Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Fruttina s meruňkovou příchutí Hladká mouka Moučkový cukr Prášek do pečiva Smetana ke šlehání Vejce Voda Ztužovač šlehačky
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pórková "malovaná" polévka

Pórková "malovaná" polévka

Polévka z uzeného masa II.

Polévka z uzeného masa II.

Sypaný koláč

Sypaný koláč

Vepřová kýta se sušenými rajčaty

Vepřová kýta se sušenými rajčaty

Podzimní polévka s houbami

Podzimní polévka s houbami

Pravé řecké Pasticcio

Pravé řecké Pasticcio

Vepřová játra obalovaná

Vepřová játra obalovaná

Hovězí na kari s česnekem

Hovězí na kari s česnekem

Jednoduché zeleninové lečo s fazolemi

Jednoduché zeleninové lečo s fazolemi

Doporučujeme

30 minut
Špagety s kapustičkami, šunkou a ořechy

Špagety s kapustičkami, šunkou a…

45 minut
Linecké cukroví krok za krokem

Linecké cukroví krok za krokem

45 minut
Crinkles

Crinkles

55 minut
Pracny

Pracny

30 minut
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem

Těstoviny se smetanovou omáčkou,…

30 minut
Teplý salát z restované panenky

Teplý salát z restované panenky

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

45 minut
Sušenky s arašídovým krémem

Sušenky s arašídovým krémem

50 minut
Čokoládovo-karamelový koláč

Čokoládovo-karamelový koláč

Poslední sledované recepty

45
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem
33
Kančí guláš s bramborami
Kančí guláš s bramborami
30
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…
25
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
19
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…

Zajímavé články

Dokonalé vánoční cukroví? 12 triků, aby se vám letos všechno povedlo
Dokonalé vánoční cukroví? 12 triků, aby se vám…
Mikulášská nadílka pro malé i velké: Aby za oknem nebylo jen uhlí
Mikulášská nadílka pro malé i velké: Aby za oknem…
Jak rozlousknout vlašské ořechy? Zkuste triky, díky kterým to půjde mnohem lépe
Jak rozlousknout vlašské ořechy? Zkuste triky,…
Linecké těsto, které se nelepí a nepraská: Naučte se ho podle video návodu
Linecké těsto, které se nelepí a nepraská: Naučte…
Od pondělí do pátku: Báječné večeře, které budete mít hotové do 30 minut
Od pondělí do pátku: Báječné večeře, které budete…
AHA.cz Hanychová šílená strachy: Rozárka v umělém spánku

Hanychová šílená strachy: Rozárka v umělém spánku

Mimibazar Adventní čas: Víte, co symbolizuje?

Adventní čas: Víte, co symbolizuje?

Dáma.cz Jak na nejlepší vánoční cukroví? 12 tipů a triků, díky nimž zvládnete pečení jako profík!

Jak na nejlepší vánoční cukroví? 12 tipů a triků, díky nimž zvládnete pečení jako profík!

Blesk pro ženy Už nepatří jen na chalupu a na lyžařské svahy: Tuto mikinu si klidně oblečte jako módní trend

Už nepatří jen na chalupu a na lyžařské svahy: Tuto mikinu si klidně oblečte jako módní trend

Ženy.cz Mozek v základním nastavení: Proč je dobré občas nemyslet vůbec na nic?

Mozek v základním nastavení: Proč je dobré občas nemyslet vůbec na nic?

Blesk.cz Zlatý olympionik Lukáš Krpálek: Jde se poprat do Ulice!

Zlatý olympionik Lukáš Krpálek: Jde se poprat do Ulice!

SportRevue.cz Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy Prosincový superúplněk v Blížencích plný napětí, zmatku a stresu. Co dalšího nám přinese?

Prosincový superúplněk v Blížencích plný napětí, zmatku a stresu. Co dalšího nám přinese?

  • Recepty.cz
  • Řezy Lambada II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact